Articles

ændring af liv: ude af kontrol Teenager juridiske muligheder

ung mand iført grå hættetrøje, der tænder en cigaret

Kategori: Teen stofmisbrug Tags: afhængighedsbehandling, narkotikamisbrugsstatistik, ude af kontrol teenager juridiske muligheder

det er svært at forestille sig, at teenageren vanskeligheder forældre udholde, når deres Teenager misbruger stoffer og handler ude af kontrol. Det første instinkt for forældre er at bebrejde sig selv. Ud af en følelse af skyld og kærlighed søger de desperat måder at holde deres teenagere ude af skade. Med ude af kontrol teenager juridiske muligheder er noget begrænset, det opfordrer forældre til at tænke uden for boksen.

fakta om Teenage stofmisbrug

ude af kontrol Teenager juridiske muligheder

at være en af samfundets største bekymringer, er der ingen mangel på data relateret til teen alkohol og narkotikamisbrug statistik. Ifølge en CDC-drikkeundersøgelse fra 2015 rapporterede 13% af respondenterne mellem 12-20 år overstadig drikke i 30-dages perioden før undersøgelsen. Baseret på en anden SAMHSA-undersøgelse fra 2013 rapporterede personer mellem 16-17 og 18-20 år at bruge ulovlige stoffer i måneden før undersøgelsen med en hastighed på henholdsvis 15,8% og 22,6%.

Klik for at lære mere om Narkotikamisbrugsstatistik

disse tal indikerer alt for mange urolige teenagere i vores samfund, der kæmper med stofmisbrug og efterfølgende bryder love. Det efterlader mange bekymrede forældre også på udkig efter svar om, hvordan de kan hjælpe og/eller redde deres børn.

Hvad er nogle ude af kontrol Teenager juridiske muligheder?

forældre ønsker ikke at skabe et kontradiktorisk forhold mellem sig selv og deres kæmpende Teenager. Forældre har altid muligheden” hård kærlighed”, men det kan medføre, at deres børn overgives til myndighederne eller får dem begået. De kunne også udforske at sende teenagere ud på egen hånd. Desværre vil det ikke gøre meget for at sænke forældrenes angst.

hvis det er den primære bekymring at opretholde og/eller genoprette forholdet mellem forældre og barn, kan det være i orden at tænke uden for boksen. Det er her afhængighedsbehandlingsprogrammet på Sober College i Californien kan gøre en stor forskel. Ved at tilbyde deres barn en fremtid gennem behandling og uddannelse, forældre og medicinske fagfolk kan inspirere teenagere til at prøve en anden vej.

hvad Sober College har at tilbyde

Sober College tager en anden tilgang til traditionel afhængighedsbehandling. Vores behandlingsteam, som inkluderer en sagsbehandler, rådgiver og en universitetsprofessor, lærer unge voksne om afhængighed og hvordan man bekæmper sygdommen. De får også adgang til holistiske behandlingsmuligheder, herunder:

  • musikterapi
  • træning af livsfærdigheder
  • klatring
  • Billedkunst

men den uddannelsesmæssige komponent adskiller Sober College fra andre behandlingsprogrammer. Gennem et partnerskab med Vi tilbyder urolige teenagere college niveau klasser, der kan overføres til akkrediterede gymnasier. Kombinationen af din bekymring og vores evne til at hjælpe teenagere med deres afhængighed kan ændre dit barns liv for evigt.

har du spørgsmål vedrørende afhængighedsbehandling til dit barn?