Articles

bedste tørke tolerante græstørv typer

Hurtige fakta

 • tørke tolerante sorter:
 • trives i længere tid under fremherskende tørre forhold
 • Gendan hurtigt i lange tørre perioder
 • Bliv grøn i længere tid under det tørre
 • Kræv sjældent dyb vanding

tørkeforholdtørketolerante græs har egenskaber, der gør det muligt for plænen at holde sig i LIVE og grøn i lang tid under tørkeforhold og tunge vandbegrænsninger.

mange tørke-tolerante græsser kan overleve og endda opretholde en grøn farve.

bag en græsplæne tørke tolerance er karakteristika for en effektiv rodsystem, over eller under jorden, at reparationer nøgne eller beskadiget græs.

mange tørkebestandige græs kan også gå i dvale under barske forhold, men er i stand til at komme sig, når vand kan påføres igen.

ideelle tørketolerante græsser er Soysia, sofa, Kikuyu og bøffel.

tørke tolerante dyr

dyr er mere tørke-tolerante og vandeffektive end sofaen, Kikuyu og bøffel Sorter. Dette skyldes i høj grad deres evne til at gå i dvale i op til fem uger under tørkeforhold uden at dø, da deres dybe jordstængler selv kan reparere tørkebeskadiget eller bare græsplæne.Empire eller Nara Native, ville være den mest tørke tolerante græs behøver kun omkring 2,5 cm vand ugentligt for at opretholde en grøn farve.

Nara Native dyrepasser

Nara Native dyrepasserNara Native dyrepasser er en af de højeste tørketolerante dyrepasser på markedet, der ikke ofrer udseende eller blødhed under hårde forhold.

et meget dybt rodfæstet system gør det muligt for Nara Native at være vandeffektiv og tørketolerant.

vanding af Native Nara bør forekomme sjældent, men dybt og tidligt om morgenen.

Nara Native turf leverandører& prissætning

Nara Native turf kan findes i det nordlige område, Australien. Dine lokale Nara avler leverandører kan nemt findes med vores online leverandør locator værktøj.prismæssigt og for lav vedligeholdelse koster Nara mellem $11 og $16 pr.kvadratmeter. For at få mere information om priser, besøg vores informationsside om priser og få 3 tilbud fra dine lokale avlere i dag.

Empire dyrepark

Empire dyrepark tørke Tolerant græstørv SortEmpire dyrepark er en anden fremragende valg for regioner, hvor vand restriktioner er hyppige og lange tørre perioder sejre. det er Imperiets lange tykke stoloner, der søger jordfugtighed, der giver den mulighed for at overleve i områder med lav nedbør.

under tørkeforhold behøver du kun at vandre dit imperium, når du bemærker bladvisning.

vand dit imperium sjældent og dybt tidligt om morgenen.

Empire Soysia leverandører& prissætning

Empire Soysia kan dyrkes i Australien. Din lokale Empire producent leverandører kan nemt findes med vores online leverandør locator værktøj.prismæssigt-Empire er en af de mest overkommelige græsplæner af høj kvalitet på markedet, der sælger mellem $12 og $16 pr. For at få mere info om priser på Empire-priser, besøg vores Empire-info-side og få 3 tilbud fra dine lokale Empire-producenter i dag.

tørketolerante sofaer

Sofagræs er et andet godt valg til tørke tolerance og dem under vandrestriktioner, der forbliver grønne i lang tid under barske forhold. Det er Couchs robuste dybt rodfæstede system, der gør det muligt at komme sig let, hvis plænen dør af på grund af varme og mangel på vand.sofaer som Stadionsport er også nogle af de første græssorter, der kommer sig efter tørkeforhold.

OTSUFF list

Ossuff Couch - tørke Tolerant græsplæne Sort ossuff list Couch er en glimrende mulighed, hvis du vil have et græs, der forbliver grønt og genopretter hurtigt efter tørkeforhold.det dybe rodfæstede system gør det også til et ideelt valg for regioner, der er udsat for vandbegrænsninger.

vanding af Ossuff sofa bør forekomme, når du bemærker plænen bruning off.

sjælden dyb vanding af din sofa anbefales tidligt om morgenen.

Osuff sofa leverandører& prissætning

Osuff sofa græstørv kan findes i Danmark. Din lokale producent leverandører kan nemt findes med vores online leverandør locator værktøj.

pris-klogt og for en lav vedligeholdelse sofa, OTSTUFF koster mellem $8 og $10 per kvadratmeter. For at få mere information om priser på priser, besøg vores informationsside om priser på priser og få 3 tilbud fra dine lokale avlere i dag.

Stadium Larts Sports Couch

Stadium Sports Couch - tørke Tolerant græsplæne Sorten anden tørke-tolerant sofa på markedet er Stadium Larss Sports Couch.under tørkeforhold understøttes Stadionsport gennem store underjordiske løbere, der giver det kraftige overlevelsesegenskaber.

Stadium Sports Couch ‘ s dybt rodfæstede system betyder, at du kun behøver vand, når du bemærker visning.

Stadium Sports sofa kan være sjældent, dybt vandet tidligt om morgenen.

Stadion sofa leverandører& prissætning

Stadion turf kan findes i Danmark. Din lokale producent leverandører kan nemt findes med vores online leverandør locator værktøj.

pris klogt og for en lav vedligeholdelse sofa, Stadion koster mellem $8 og $10 per kvadratmeter. For at få mere info om priser på Stadionsofa, besøg vores informationsside om Sportssofa på stadion og få 3 tilbud fra dine lokale avlere i dag.

tørke TOLERANT KIKUYU s

Kikuyu turf har høj tørke tolerance på grund af sin store næsegrus løbere og hurtig vækstrate. Kikuyus store næsegrus løbere betyder også, at den vokser dybt ned i jorden og søger fugt til vækst og overlevelse.Kenda Kikuyu racer som Kenda Kikuyu karrus er sterile sorter, hvilket betyder, at de ikke spredes så meget og ikke indeholder mange frø – godt for dem med allergi.

Kenda Kikuyu krit

Kenda Kikuyu - tørke Tolerant græsplæne Sort

Kenda Krit Kikuyu er en fremragende tørke-tolerant Kikuyu græstørv velegnet til lav nedbør regioner, hvor vand restriktioner håndhæves.Kenda Kikuyus store næsegrus løbere og fremragende vækstrate gør det muligt at komme sig effektivt efter tørkeforhold.

for at opretholde Kendas hårdførhed klippe hver 7-10 dage i varme måneder og hver 3-6 uger i køligere måneder.

dybt vand din Kikuyu Kenda, når du bemærker græsset visne, hver 7-10 dage og tidligt om morgenen mellem 7am og 10am.

Kenda Kikuyu leverandører& prissætning

Kenda Kikuyu kan findes i Danmark. Din lokale producent leverandører kan nemt findes med vores online leverandør locator værktøj.

pris klogt-Kenda Kikuyu er også en af de mest rimeligt prissat Græsser mellem $7 og $10 per kvadratmeter. For at få mere Kenda Kikuyu prisinfo, besøg vores Kenda Kikuyu karrus info side og få 3 tilbud fra dine lokale avlere i dag.

TØRKETOLERANT BUFFALO ‘ s

Buffalo Græsser, såsom Prestige Purpur, Safir Soft Leaf purpur eller Palmetto purpur, har alle overjordiske stængler kaldet stolons samt et dybt rodsystem, der hjælper med at reparere tørkepåvirkede græsplæner. Hvis tørkeforholdene hersker, kræver Bøffelgræs noget vanding for at overleve.

for dem, der ønsker kølige sæsongræs, er de skygge-tolerante sorter Fine og høje svingninger.

Palmetto Buffalo liter

Palmetto Buffalo - tørke Tolerant græsplæne Sort

Buffalo græs er de mest skygge tolerante sorter på det australske marked. Under banneret af Buffalo Turf er der en overflod af forskellige sorter.

Palmetto Buffalo purpur er en af disse sorter. Sporting et stort dybt rodfæstet system, der gør det muligt at være en af de mere vandeffektive græstørv typer på markedet.

etableret Palmetto behøver kun vanding, når du bemærker visne bladblade.

under tørkeforhold dybt vand din Palmetto Buffalo hver 7-10 dage tidligt om morgenen – mellem 7 am og 10 am.

Palmetto Buffalo leverandører& prissætning

Palmetto græs kan findes fra Dronningland ned til Victoria og på tværs i det vestlige Australien. Din lokale producent leverandører kan nemt findes med vores online leverandør locator værktøj.

for at finde leverandører af Palmetto græs nær hvor du bor gå til at finde en græstørv leverandør.

pris klogt og for en lav vedligeholdelse græsplæne, Palmetto græs koster mellem $10 og $15 per kvadratmeter. For at få mere palmetto Buffalo prissætning info, besøge vores Palmetto Buffalo info side og få 3 citater fra din lokale Palmetto avlere i dag.

Sapphire Buffalo Larra

Sapphire Buffalo LarraSapphire Buffalo - tørke Tolerant græsplæne Sort tolererer tørkeforhold, men når du først ser dit græs visne vand i overensstemmelse hermed.

sjældent dybt vand foretrækkes til Safirblød Bladbøffel og tidligt om morgenen, når der opstår mindre vandtab.Prestige Buffalo ‘ s dybt rodfæstede system betyder, at det er en effektiv vandbruger, der også kan bevare sin grønne farve i længere tid under tørkeforhold.

Hvis lange tørkeforhold hersker lad ikke din Prestige Buffalo brun-off i længere tid end en uge ellers vil det tage længere tid at komme sig.

vand din Prestige Buffalo dybt hver 7-10 dage under tørkeforhold.

Sapphire Buffalo leverandører& prissætning

Sapphire Buffalo kan dyrkes i Australien. Din lokale producent leverandører kan nemt findes med vores online leverandør locator værktøj.

prismæssigt-som en af de nyeste Bøffler på markedet er Sapphire Turf rimeligt prissat for at give dig en flot græsplæne mellem $10 til $15 pr. For at få mere Sapphire Buffalo prissætning info, besøge vores Sapphire Buffalo info side og få 3 citater fra din lokale Safir avlere i dag.

plænepleje til tørketolerante græs

klipning

det er klart, at klipning under tørkeforhold varierer afhængigt af, hvor meget vand du kan anvende på din græsplæne.

hovedpunktet er ikke at klippe din græsplæne for lavt under fremherskende tørre forhold.

for Græsser Græsser hver 3. til 4.uge til en højde på mellem 35 mm og 45 mm.

Sofagræs skal klippes til højst 50 mm hver 7-10 dage.Kikuyu græs, under tørkeforhold, bør kun klippes i en højde på 20 mm til 50 mm.

tørketolerante Bøffelgræs kan klippes hver 7-10 dage til en højde på 45 mm.

vanding

vand kun dine tørketolerante græssorter, når du bemærker, at græsplænen brænder eller visner.

dyb vanding bør ske tidligt om morgenen mellem 7 am og 10 am.

forberedelse af græsplæner til tørkeforhold

det øjeblik tørkeforholdene først begynder at ankomme, og dette kan omfatte, Når tunge vandrestriktioner er sat på plads – er det samme øjeblik, at det er på tide at begynde at forberede græsplæner til de største chancer for løbende sundhed gennem disse vanskelige tider.

nedenfor er to af vores anbefalede strategier, du kan anvende til at forberede og beskytte dine græsplæner i tørketider.

to strategier kan anvendes:

 • begynd at klippe plænen højere – hvilket i høj grad vil isolere jorden fra fordampning – jo højere jo bedre i de sværeste tider.
 • Stop lavvandede græsplæner-og prøv at vandre sjældnere (hvis du stadig har adgang til vand) og dybere. Over tid vil dette i høj grad reducere vandforbruget på græsplæner samt tvinge plænens rodsystem dybere ned i jorden, hvor jorden er mindre tilbøjelig til enhver form for fordampning fra solen.

for flere hurtige fakta og spørgsmål&som på vores Sorter

 • Prestige Soft Leaf Buffalo
 • Safir Soft Leaf Buffalo
 • Palmetto Soft Leaf Buffalo
 • Empire Soft Leaf Buffalo
 • Nara Native Soysia
 • Kenda Kikuyu
 • Stadion sofa

eller tjek vores handy hurtig græsplæne valg guide.