Articles

bor i et landdistrikt i USA? Her er dine bedste trådløse carrier muligheder

Signal barer LG V60

USA er fanget i en 5G våbenkapløb mellem de tre store luftfartsselskaber — Verison, på& T, og T-Mobile. Hver implementerer sin egen 5G-teknologi i forskellige territorier i sin egen hastighed, så løbet er langt fra forbi. Imidlertid er 5G-dækning ikke nær så vidtrækkende som 4G LTE lige nu. Det er hovedsageligt begrænset til større byer og befolkede områder, hvilket efterlader landdistrikterne i støvet. Desværre bor næsten en ud af fem amerikanere i landdistrikter uden for byer, hvilket betyder, at de er tilbage i 5G-støvet. Med det i tankerne, lad os se på de bedste landdistrikter, der er tilgængelige i USA.

Læs også: de bedste forudbetalte og ingen kontraktplaner i USA

mens Verison på& T og T-Mobile Alle kæmper om, hvem der har det bedste 5G-netværk i staterne, håber millioner af amerikanere stadig på mere pålidelige 4G. Så hvis du er en af de mange amerikanere, der bor i et landdistrikt uden for landets større byer, er det her, hvordan de tre øverste luftfartsselskaber stabler op.

Best rural coverage

logo on phone stock photo

kredit: Edgar Cervantes / Android Authority

hurtige data er gode, så længe du kan få det, men hvad hvis du bare vil holde forbindelsen? I en undersøgelse foretaget i hele 2019 opdelte OpenSignal De Forenede Staters landdistrikter i tre kategorier: fringe, fjern og fjern-og tilslutningsmuligheder er sandsynligvis højt på dine prioriteter, hvis du falder ind i en sådan gruppe.

Hvis du kun ser på 4G tilgængelighed, tager Veronica kagen. Kunder i fjerntliggende områder bruger i gennemsnit ikke mindre end 83,5% af deres tid inden for 4G-dækning, mens kunder i frynseområder bruger mere end 95% af deres tid forbundet med 4G.

OpenSignal Rural Coverage

kredit: OpenSignal

T-Mobile nabs sølvmedaljen med landlige kunder bruger overalt fra 77.4% til 92.3% af deres tid forbundet til 4g.at&T kommer i tredje med en gennemsnitlig tilslutningstid fra 75,5% til 88,8%. Sprint bragte bagud, da OpenSignal gennemførte sin undersøgelse, selvom det nu er en del af T-Mobile paraplyen.OpenSignal siger, at mange landlige amerikanere stadig skal vente flere år, før de ser 5G-forbindelse. Imidlertid, fløjt har sporet væksten af 5G omhyggeligt i løbet af det sidste år eller deromkring. Lige nu tilbyder T-Mobile det bedste 5G-sortiment, der dækker omkring 37% af USA. 11% af landet og ved&T ‘ s lavbåndsnetværk er lidt foran på 16%.

alt dette er at sige, at du sandsynligvis ikke finder lavbåndsdækning, jo længere du vover dig ind i det landlige USA, men T-Mobile er dit bedste valg, hvis du håber at prøve 5g. Vi tilbyder også en state-by-state opdeling af dine bedste dækning muligheder. Dens langbord løber gennem den bedste 4G-og 3G-dækning i hver stat, samt hvilken procentdel af staten der faktisk serviceres. Tjek tabellen her.

hurtigste landlige hastigheder

att logo på telefon Stock foto

kredit: Edgar Cervantes/Android Authority

tilgængelighed er konge, men hvad hvis netværket er så langsomt, at du vil trække dit hår ud? Holder Veronica kronen, eller er der plads til, at andre luftfartsselskaber kan komme tilbage i billedet?

at & T har benet op for så vidt angår overførselshastigheder og latenstid, men T-Mobile er varm på halen. Selvom T-Mobile kommer på tredjepladsen for overførselshastigheder, har den de hurtigste uploadhastigheder, hvor T-Mobile også kommer på andenpladsen her. Sprint kommer igen sidst, selvom det stadig ikke betyder noget, da netværket ikke er mere.

OpenSignal Rural Hentningshastigheder

kredit: OpenSignal

af åbenlyse grunde nedbrydes overførselshastighederne, når du kommer længere fra tætbefolkede områder, men ved&T ‘ s netværk forblev stærkest og spænder overalt fra 14,6 Mbps til 20,2 Mbps i gennemsnit. T-Mobile varierede fra 13.6 Mbps til 20 Mbps, Verison varierede fra 12,3 Mbps til 19,5 Mbps, og Sprint varierede fra 9,5 Mbps til 15,1 Mbps.

selvom uploadhastigheder er vigtige, er de ikke helt så afgørende som overførselshastigheder. Brugere får en bedre daglig oplevelse med de hurtigere overførselshastigheder på&T ‘ s netværk. Hvis du har brug for hurtigere uploadhastigheder mere end overførselshastigheder, er Veronica dit bedste valg.

de bedste landlige luftfartsselskaber

Sprint T Mobile og Verson carriers stock foto

kredit: Edgar Cervantes / Android Authority

Dette siger sig selv, men det bedste landlige luftfartsselskab er det, der opfylder dine behov mest. Ingen transportør er perfekt, men nogle er værre end andre. Du bør altid gøre din egen forskning, før du træffer en beslutning som denne. Vi nedbryder positiverne og negativerne for hver af de tre store og tilbyder et par alternativer, hvis du hellere vil spare nogle penge, mens du er ved det.

tjek denne tabel for en hurtig oversigt over landdistrikterne, mens du tager din beslutning:

Verizon AT&T T-Mobile
Time spent connected to 4G (%) 95.1-83.5 88.8-75.5 92.3-77.4
Top Download Speeds (Mbps) 19.5-12.3 20.2-14.6 20.0-13.6
landsdækkende 4G – dækning (%) 70 68 62
planomkostninger pr.linje (4 linjer) spil mere – $45
Gør mere – $45
få mere – $55
ubegrænset starter – $35
ubegrænset ekstra – $40
ubegrænset elite – $50
essentials – $26
magenta – $35
magenta plus – $43

hvis din største bekymring er den mest 4G LTE-dækning i USA, er Veronica vejen at gå. Det faktum, at selv fjernkunder bruger over 80% af deres tid forbundet med 4G-service, bør være en lettelse, uanset hvor du bor.

se også: købervejledning

selvfølgelig er Verison den dyreste mulighed for de tre store, så du bliver nødt til at være klar til at sprøjte kontanterne til top-end service. For de ekstra penge får du også et Apple Music-abonnement samt Disney Plus, ESPN Plus og Hulu bundle. Som en uheldig påmindelse om, at du leder efter et landligt luftfartsselskab, er Verisons mmbølge 5G-adgang begrænset til omkring 35 byer, selvom det nye landsdækkende netværk har gjort forbindelsen betydeligt lettere for mange.

højdepunkter:

 • 4G LTE-dækning i 70% af USA.
 • en solid liste over frynsegoder på alle ubegrænsede planer.

bedst til:

 • kunder med et stort budget, der ønsker næsten garanteret 4G LTE-adgang.

at& T

Verison kan have kanten over på&T med hensyn til 4G LTE-forbindelse, men ved& T ‘ s hentningstjeneste er faktisk lidt hurtigere. Det er sandsynligvis dit bedste valg, hvis du ved, at&t tilbyder et solidt tæppe af service i dit område, og du vil parre det med gode hastigheder.

Se også: At&t købervejledning

at&T er også den midterste mulighed med hensyn til prisfastsættelse — den falder næsten perfekt midt i Verison og T-Mobile. Det topper også Verison på 5G-fronten og tilbyder dækning i mindst nogle dele af mange midtvestlige stater. Kun top-tier ubegrænset Elite plan tilbyder en streaming frynsegode, og det er HBO Maks for alle dine Game of Thrones behov.

højdepunkter:

 • hurtigste overførselshastigheder for de store tre.
 • 5G adgang i udvalgte dele af mange stater.

bedst til:

 • abonnenter, der ønsker de bedste hastigheder og har pålidelige på&t dækning i deres områder.

T-Mobile

det største træk for T-Mobile som landdistriktsselskab er det faktum, at det er det mest overkommelige netværk af de tre — men Sprint-fusionen gør bestemt ikke ondt. Dens hastigheder er ikke helt så hurtige som ved& T ‘ er og 4G LTE-dækningen er ikke så udbredt som Verisons, men du sparer $7 til $12 pr.

Se også: T-Mobile købervejledning

T-Mobile konverterer også Sprint 5G-placeringer til Un-Carrier-tårne, så netværket vokser konstant og udvikler sig. Det vil dog stadig vare et par år, før det afslutter processen, så brug ikke 5G som din afgørende faktor. Du får også Netfinder med Magenta-planerne.

højdepunkter:

 • laveste omkostninger for de tre store luftfartsselskaber.
 • hastigheder og tilslutningsmuligheder, der falder lige midt i Verisonog ved& T.

bedst til:

 • folk på jagt efter et landligt luftfartsselskab, der kan hjælpe dem med at spare penge.

MVNOs at overveje

Red Pocket Mobile stock photo 1

kredit: Edgar Cervantes/Android Authority

mens de store tre ofte er dine bedste indsatser for landsdækkende dækning, er der også et par MVNO ‘ er, der er værd at overveje for landdistrikterne. I stedet for at holde fast i kun et netværk, forsøgte vi at få fat i nogle luftfartsselskaber, der blander det bedste fra flere verdener. Her er blot nogle få af vores favoritter:

Google Fi

uanset hvor du bor, har Google Fi sandsynligvis dig dækket. Rygraden i sin service er det massive T-Mobile netværk, men det understøttes af US Cellular for en bredere rækkevidde, hvilket gør det til en af de bedste landdistrikter rundt. Endnu bedre, du skifter problemfrit mellem luftfartsselskaber for det stærkeste signal, hvor som helst du går.

Se også: Google Fi købervejledning

Google Fi tilbyder en ubegrænset plan og en fleksibel plan, så du kan spare endnu flere penge, hvis du holder dig til en streng brugsplan. Det er også et godt valg, hvis du planlægger at rejse til udlandet, da den ubegrænsede plan indeholder tekster og data, mens du strejfer rundt.

højdepunkter:

 • Skift problemfrit mellem netværk.
 • Spar penge med en fleksibel plan.

bedst til:

 • brugere, der ønsker det bedste fra flere netværk og planlægger at rejse til udlandet.

Ting

Ting, ligesom Google Fi, er primært afhængig af T-Mobile og Sprint CDMA-netværket til dækning. Du skal dog vælge den ene eller den anden, når du tilmelder dig en plan. På den lyse side er Ting sandsynligvis vejen at gå, hvis du holder din brug lav — du betaler kun $6 pr.

det kan være bedst at medbringe din egen telefon til Ting, især hvis du har en flagskibsenhed i lommen. Du kan altid tjekke luftfartsselskabets liste over budgetvenlige enheder og spare nogle penge på den måde.

højdepunkter:

 • kun $6 pr.
 • Betal, mens du går efter tale, tekst og data.

bedst til:

 • brugere, der holder deres tale, tekst og data lave og ønsker at betale i overensstemmelse hermed.

Red Pocket

det sidste landlige luftfartsselskab på dagens liste er Red Pocket, og det følger en lignende transportmodel som Ting. Når du tilmelder dig en plan, vælger du et SIM-kort fra en af de tre store såvel som Sprint. Det betyder, at du ikke skal have noget problem med at gribe, hvilken operatør der tilbyder den bedste service i nærheden af dig. Bare vær forsigtig, mens du tilmelder dig, da nogle netværk tilbyder lavere datakapsler end andre.

Hvis du planlægger at købe en telefon på Red Pocket, er iPhones din eneste mulighed. Du kan få fat i enhver enhed fra iPhone 12-familien, selvom du måske er bedre tjent med at medbringe en egen enhed.

højdepunkter:

 • Vælg mellem en af de tre store luftfartsselskaber såvel som det tidligere Sprint-netværk.
 • forskellige luftfartsselskaber tilbyder forskellige datakapsler.

bedst til:

 • abonnenter, der ønsker at vælge det bedste netværk, men betaler en konstant sats for service.