Articles

gælder citronloven for brugte biler uden garanti, der brød sammen 7 dage senere. forhandleren sagde nothin er galt med det.

Ohio ‘ s nye bil citron lov gælder ikke, men Ohio har flere andre forbrugerbeskyttelseslove, der kan hjælpe dig. De fleste brugte bilforhandlere her i Ohio følger ikke alle de love, der er nødvendige for at “lovligt” sælge en bil som den er. Når de ikke gør det, kan køberen ende med juridiske rettigheder, som forhandleren nægter at ære. Når du køber en brugt bil i Ohio, afhænger dine juridiske rettigheder mest af dine salgspapirer, den brugte bil “Buyers Guide” vinduesmærkat (normalt ikke udfyldt korrekt), hvad forhandleren siger, hvis forhandleren skjulte noget for dig, og hvis forhandleren gjorde noget, der var uretfærdigt eller vildledende for dig i salgsprocessen (det ville være en overtrædelse af Ohio ‘ s udap-lov). Tag et kig på www.LemonUsedCarLaw.com og www.OhioLemonLaw.com for mere info. Find en citron advokat, der kender Ohio lov på www.USLemonLawyers.com. hvis dette svar var nyttigt, bedes du give det en afstemning nedenfor. Og sørg for at markere det bedste svar, du får, så vi alle kan være sikre på, at vi gør et godt stykke arbejde. Tak for at spørge og held og lykke.

dette svar er kun til generelle formål og etablerer ikke et advokat-klientforhold. Loven i din stat kan variere, og dit bedste svar kommer altid fra en lokal advokat, som du mødes med privat. Hvis du har brug for en Forbrugerretsadvokat, skal du klikke på linket ovenfor for at finde en Forbrugerretsadvokat i nærheden af dig.