Articles

Kokosolie til garvning / Kapuluan kokosnød

den gyldne glød af bronsgarvet hud er blevet et symbol på en attraktiv krop. Så behageligt som det er for øjet, at opnå mørk og smuk hud på den sunde måde, kan være en lang og udfordrende proces. Da soleksponering kommer med både sundhedsmæssige fordele og sundhedsfarer, er det vigtigt at justere din garvningsproces ved at indføre flere begrænsninger og bruge naturlig beskyttelse og produkter.

flot, sund og velplejet garvet hud kan opnås med en langsom garvningsproces og ved hjælp af de store garvning og beskyttende egenskaber ved kokosolie!

kokosolie er berømt for mange vidunderlige kosmetiske fordele. Når den bruges som en topisk olie, fugter den huden, hjælper dens elasticitet, regenerering og ungdommelige udseende. Så er kokosolie god til garvning? Selvom disse egenskaber er vigtige i emner, der bruges til soleksponeret hud, tilbyder kokosolie desuden solbeskyttelse og inducerer garvningsprocessen. Derfor er kokosolie fremragende til solbrænding og vil give de ønskede resultater, men kun når de anvendes korrekt.

hvordan man opnår Bronse og garvet hud ved kun at bruge kokosolie til garvning?

en solkysset farvetone handler mere om de timer, der bruges beskyttet i skyggerne end de timer, der bruges soleksponeret. For at opnå den perfekte solbrun er det vigtigt at holde sig ude af solen i spidsbelastningstider, og når du udsættes for stærke solstråler, skal du bruge kraftig solbeskyttelse til at blokere UV-stråler. Imidlertid forhindrer blokering af solen med høj SPF huden i at garve, og at udsætte huden for den stærke sol med lav beskyttelse vil resultere i solbrændinger.kokosnøddeolie er perfekt til sikker garvning med regelmæssig eksponering tidligt om morgenen og sent på eftermiddagen, når solen er svagest. Den lave naturlige SPF på omkring seks, som kokosolie giver, er perfekt til at opbygge en solid basefarve, når den udsættes for sunde solstråler.

det beskyttende lag af mættet kokosolie fedt på din hud giver lige nok solblokering i løbet af disse timer, hvilket giver sikker solbrænding, mens huden holdes fugtig og forhindrer den i at brænde og dehydrering.

selvom der er meget debat om garvningens sikkerhed, er solbrænding meget gavnlig for både vores sundhed og skønhed, når den kontrolleres omhyggeligt. Soleksponering er afgørende for vores velbefindende, og for at nyde alle fordelene ved garvning, især om sommeren, er det vigtigt at bruge de sikreste, sundeste og mest effektive metoder.

fordelene ved garvning med kokosolie

som nævnt tidligere har kokosolie naturligt beskyttende egenskaber, og dermed dens lave SPF på seks. Mennesker, der tan sikkert i korte intervaller og kun udsættes for svage solstråler, vil finde denne beskyttelse tilstrækkelig. For øget beskyttelse, der udelukkende leveres af naturlige og sunde metoder, kan du dække din krop med en hvid langærmet skjorte og en bred brim hat.

brug af naturlige olier som et alternativ til kunstig solcreme har mange fordele. Ved at undgå kunstig solcreme designet til kun at være effektiv til at blokere UV-stråler, undgår du at anvende skadelige kemikalier, der sandsynligvis vil skade din hud. Kokosolie er derimod nyttig som solbeskyttelse og giver mange ekstra fordele for hudens sundhed og et glødende udseende.

kokosolie er super fugtgivende, og det kan hjælpe dig med at tan hurtigere. Lad os se nærmere på alle grundene til, at du skal tage kokosolie med til stranden, poolen eller baghaven for at få den herlige solbrun.

kokosolie er kemisk fri

daglig brug af solcreme anbefales kraftigt, når man udsættes for solen i længere tid. Solcreme og garvningsolier designet til at blokere UV-stråler indeholder skadelige ingredienser som parabener, kemikalier og opløsningsmidler, der kan irritere huden og resultere i andre komplekse sundhedsmæssige problemer. Mens disse potentielt negative ingredienser blokerer skadelige UV-stråler, kan de også forhindre hudeksponering for gavnlige solstråler, der er afgørende for vores generelle helbred.

Rå økologisk kokosolie har ikke nogen af de nævnte skadelige ingredienser. Det har den naturlige evne til at beskytte huden mod skadelige UV-stråler, mens den nærer huden. Kokosolie føles godt på huden, selv når huden er beskyttet med tøj. Helt naturlig kokosolie kan bruges som solcreme til alle kropsdele, herunder ansigtet. Tværtimod er mange kunstige solcreme og garvningsolier kun designet til separat krops-eller ansigtsbrug, og nogle af de anvendte kemikalier kan være hårde på følsom ansigtshud.

det nærer og beskytter huden

i modsætning til mange kommercielle garvningsprodukter giver kokosolie en plejende fordel såvel som en beskyttende. Dens mellemkædede fedtsyrer (capric, capryl og lauric) giver hudelskende næring og hjælper med at holde din hud sund, mens du Garver. Det høje niveau af mættede fedtstoffer i kokosolie skaber et beskyttende lag for huden og kan hjælpe med at beskytte det mod solskader og ultraviolet stråling.

nærende og fugtgivende huden er vigtig for at holde huden hydreret. Ved at holde din hud hydreret, vil du nyde en længerevarende bronsfarve.

det fremskynder garvningsprocessen

når det påføres huden, skaber kokosolie, som mange andre topiske olier, et tyndt lag. Laget af kokosolie hjælper UV-stråler, både UVA – og UVB-stråler, lettere at trænge ind i huden for at nå melanocytterne og stimulere produktionen af melanin-hudpigmentet, der får huden til at virke mørkere.

forstærkning af virkningerne af UV-stråler er gavnlig for hurtig garvning, men det kan også få dig solbrændt. For at undgå solbrændinger bør eksponering for solen begrænses til kortere intervaller i svage solperioder. Ved at bruge kokosolie solbrænder du hurtigere, mens du bruger mindre tid under solen.

det hjælper den naturlige produktion af D-vitamin

sollys er den eneste forløber, som vores krop har brug for for at syntetisere det meget tiltrængte vitamin D. I modsætning til solcreme vil brug af ren kokosolie til garvning ikke blokere de UV-stråler, der er nødvendige for D-vitaminproduktion. Kokosolie hjælper dannelsen af D-vitamin, samtidig med at den giver tilstrækkelig UV-beskyttelse.

D-Vitamin er et næringsstof, der er vigtigt for sygdomsbeskyttelse, sund hud, knoglevækst og udvikling samt mental og følelsesmæssig sundhed. I sin ydre form kan den kun erhverves med soleksponering, derfor er det meget vigtigt at solbade ved hjælp af rå organisk kokosolie, der ikke blokerer de gavnlige UV-stråler, der er essentielle for D-vitaminproduktion.

det beskytter mod infektioner

med sine velkendte antimikrobielle og antifungale egenskaber hjælper kokosolie med at bekæmpe bakterier eller skadelige elementer, der kan påvirke din huds sundhed negativt. Kokosolie har en høj koncentration af laurinsyre, en fedtsyre, der er ansvarlig for de antimikrobielle egenskaber ved kokosolie, der har evnen til at dræbe skadelige patogener såsom bakterier, svampe og vira.

de antimikrobielle egenskaber af kokosolie gør det til et must-have element, når du går til stranden eller poolen. Dette er steder med en høj koncentration af mennesker i løbet af sommeren, hvilket resulterer i let overførsel af vira og svampeinfektioner. I løbet af tiden brugt i vandet eller solbadning udsætter folk mere af deres hud, under hvilke omstændigheder at komme i kontakt med skadelige bakterier er høje. Et beskyttende lag kokosolie med højt laurinsyre hjælper dig med at forhindre alle former for infektioner.

det lindrer irritation

har din hud brug for lidt TLC, når du er udenfor? Beskæftiger du dig ofte med irriterende solskoldning, rødme og betændelse, der ødelægger din sjov? Alt hvad du behøver for at opnå glat hud og jævn hudfarve er at slather noget kokosolie på de berørte områder.

den fugtgivende magi af kokosolie kan tage sig af disse problemer og få din hud til at føle sig glattere og give den en sund glød. Især for kvinder er kokosolie en livredder til voksning eller barberingsirritation. Kokosolie er den perfekte vare at have, når man forbereder sig på at se fremragende ud på stranden, gavner stor garvning og hjælper dig med at forblive beskyttet, mens du er der, da den også er ideel til forkælelse efter solen og endda til solbrændinger, hvis det skulle forekomme.

det understøtter garvning gennem din kost

din kost er en anden faktor, der spiller en rolle i hudens sundhed og hvor godt og hurtigt du tan. Din daglige mængde fedtindtag påvirker direkte garvningsprocessen og din produktion af vitamin D. mættede fedtstoffer, som den, der findes i kokosolie, er nyttige til produktion af D-vitamin, fremmer sund hud og inducerer produktionen af melanin i garvningsprocessen. Derfor, hvis du vil høste de fleste fordele ved solbadning og garvning, bør kokosolie være på din hud og i din mad.

det har en lang holdbarhed

Kapuluan rå økologisk kokosolie til garvning har en holdbarhed på 36 måneder, når den opbevares korrekt. Det betyder at holde det ude af direkte sollys og i rumtemperaturforhold med masser af luftstrøm.

Sådan appliceres kokosolie til garvning

det er simpelt: klem ud hvad du har brug for og massage det over hele kroppen. Hvis du svømmer, skal du muligvis ansøge igen afhængigt af dine niveauer af vandeksponering, selvom kokosolie trænger dybt ind og bør vare i længere tid.

deltag på INSTAGRAM