Articles

Læs dette, hvis du er den, han ikke vil være sammen med

FreeStock

Jeg håber, du ved, at han ikke ønsker at være sammen med dig, er ikke fordi du er sammen med dig, fordi du ikke vil være sammen med dig unlovable, ufortjent, uønsket eller Undateable.

lad ikke en mand, eller mange af dem, nogensinde lade dig føle, at deres manglende evne til at elske dig på den måde, du ønsker, har brug for og fortjener, betyder, at du aldrig finder den romantik, du leder efter.

nogle gange, og selvfølgelig vil han aldrig indrømme dette, men du skræmmer ham på den smukkeste måde. Han er bange, fordi han ved, at du er den rigtige aftale, og måske, lige nu, det er ikke, hvad han vil.

du vil ikke være sammen med en mand, der skal miste dig for endelig at vågne op til sig selv og indse, at du faktisk er, hvad han vil, eller oven i købet en mand, der ikke engang ville være ligeglad, hvis han aldrig hører fra dig igen.

det grusomste, han kan gøre, er at være bange for dig og din kærlighed, men lad dig være i mørket og stille spørgsmålstegn ved alt, hvad du er, og alt hvad du er værd på grund af hans usikkerhed.

Vi bliver hurtigt knyttet, vi får vores håb op, når vi dybt nede ved, at vi ikke burde, vi håber, at de vil have os på samme måde, som vi vil have dem, og vi gør dem til vores alt.

når tingene ikke fungerer, ender vi med at undre os over, hvorfor vi ikke er nok, og hvorfor det er, at dem, vi altid synes at have, aldrig vil have os tilbage. Vi tager det til at betyde, at intet menneske nogensinde kunne elske os for os.

Hvis vi kun kunne indse, at den person, vi jager efter, ikke er den for os. Jeg vil gerne tro, at den, der er, er den, der bevidst vælger os hver dag, og der vil ikke være noget af dette undrende og vente nonsens med dem.

den ene for os vil fylde os med så meget kærlighed, at vi aldrig nogensinde vil føle, at vi bliver nødt til at ændre for ham, eller at vi aldrig kunne være den eneste kvinde, han anerkender og elsker.

tag et øjeblik på at acceptere, at uanset hvor meget du holder af ham, hvor meget du vil have ham i dit liv, og hvor meget du vil have ham til at have dig, betyder det ikke, at han er den for dig.

han kan være den, du ønsker, men er han den, du fortjener? Du fortjener nogen, der vil indse, hvor rent dit hjerte er, og hvor meget du er villig til at gøre for dem og aldrig ville drømme om at risikere eller miste det.

du tror måske, at han er fyren i dine drømme, og han markerer alle boksene, han er den, du ville være stolt af at vise frem for verden, han er den, du aldrig vil kunne finde igen, men er han virkelig alle disse ting og så drømmende som du gør ham til at være, når han behandler dig som han gør?

du fortjener ikke den fyr, der er inkonsekvent og ubeslutsom. Den fyr, der sender dig blandede signaler. Den fyr, der uendeligt kommer med undskyldninger. Den fyr, der giver løfter, han ikke kan holde. Fyren, der bliver ved med at svigte dig.

Mind dig selv om, at han ikke ønsker at være sammen med dig, betyder, at dit livs kærlighed stadig er derude, og hvis det betyder, at du var nødt til at møde ham og få dit hjerte knust og din ånd knust for at indse det, så kan du i det mindste gå væk med en klarere ide om, hvad du gør hvad i et forhold.

at give slip på ham og de håb, du har opbygget i dit sind, vil være svært, men du skal finde ud af, hvornår nogen tager dig for en fjols og for givet og at vide, at du er bestemt til mere end det. Den kærlighed, du ønsker, er derude, lad ham ikke få dig til at tro, at det ikke er det.

tro på ægte kærlighed, selvom du føler dig så langt væk fra den, eller det synes umuligt, at den eksisterer. Lad ikke disse mænd lege med dit hjerte og dine følelser til det punkt, hvor hjertesorg og ondt er alt, hvad du begynder at forvente af mennesker.

måske leder han efter noget eller en anden, og det er helt fint, for hvem siger, at han er den eneste person i denne verden for dig, men dig? Hvem siger, at han skal være alt, hvad du ved, når der er en større verden derude ud over ham, som du nægter at se og udforske?

Du ved, hvad du har at tilbyde, du ved, at når du elsker, elsker du fuldt og unapologetisk, du ved, at du en dag kan gøre en mand virkelig glad, og at du har et hjerte, der aldrig bliver koldt, uanset hvor brudt det er, så lad ikke disse mænd modløse og afskrække dig.

lad dem ikke ændre eller knuse dig, bare fordi de ikke ledte efter noget dybt, ægte og meningsfuldt som du er. Tiltrækningen og forbindelsen, du havde med ham, er noget, jeg lover dig, Du kan og vil finde hos en anden.Husk, at nogle mennesker ikke har nogen skam eller beklagelse i at bryde andres hjerter af deres egne egoistiske grunde, og ikke fordi de er den perfekte fangst eller selvsikker, men fordi de har brug for et ego boost og nogen til at få dem til at føle sig mindre ensomme, indtil en anden kommer sammen.

Nogle mennesker mister smukke ting, oplevelser og mennesker, fordi de ikke søger eller er ude af stand til at opbygge en ægte forbindelse med det og i stedet ser det som noget midlertidigt tilfredsstillende snarere end evigt berigende eller nok for dem.

Han er ikke en af en slags, han er bare den slags fyr, du troede, du skulle være sammen med, og dit hjerte virkelig ønsket på et tidspunkt.

du giver ikke bare slip på ham, du giver slip på alt, hvad du forestillede dig, at han var, og alt hvad du så i ham, som du følte, at du havde brug for, men du har det godt og virkelig bedre uden.

lad os håbe, at han en dag finder det, han leder efter, når han endelig er klar, fordi vi begge ved, at du finder det en dag til sidst, og når du tænker på ham, vil det ikke skade så meget som det gør nu.

tro, at din evne til at elske og føle dybt en dag vil blive værdsat snarere end udnyttet.TC mark