Articles

LL Cool J nettoværdi og livshistorie (opdateret 2020) hvor meget er LL Cool J værd?

nettoværdi: $ 121 millioner
kilde til rigdom: rapper
født: 14. januar 1968
alder: 52
Spouse: Simone Smith
Children: 4 (Najee Laurent Todd Eugene, Nina Simone, Samaria Leah Wisdom, and Italia Anita Maria)
Birth Name: James Todd Smith
Height: 6 ft 1 in (1.87m)

LL Cool Kristian en amerikansk rapper, der har opnået mange milepæle i sin karriere. Han udgav forskellige hitsingler og optrådte i film og TV-serier. Bortset fra underholdningsindustrien er han iværksætter og forfatter.

tidlige liv

James Todd Smith blev født den 14.januar 1968 i Bay Shore, Ny York. Han begyndte at rappe i en alder af ni, komponere sange klokken 11 og lave demobånd på 16. Hans familie støtter hans kærlighed til musik, faktisk købte hans bedstefar ham to pladespillere, en forstærker og en lydblander. Hans mor købte ham en Korg-trommemaskine ved hjælp af hendes skatterefusion.

musikkarriere

i en alder af 16 mødte han Rick Rubin, der var imponeret over hans musik. De to oprettede derefter singlen I Need a Beat, som de sendte til kunstnerchef Russell Simmons. Senere etablerede Simmons og Rubin Def Jam-optagelserne og udgav singlen. Det solgte i alt 100.000 eksemplarer.

succesen med hans første single førte ham til at droppe fra skolen og fokusere på sin musikkarriere. Han arbejdede derefter på albummet Radio, der blev udgivet i 1985. Det solgte over 1,5 millioner eksemplarer og blev platin.

skuespillerkarriere

i 1985 debuterede LL Cool J sin skuespilkarriere som rapper i Krush Groove. Filmen er baseret på Simmons liv og de tidlige dage af Def Jam-optagelser. Han fortsatte med at skildre biroller i retten til at forblive tavs, fanget og Allehelgensaften H2O: 20 år senere. Fra 2000 til 2008 blev han en del af forskellige TV-serier og film som Kingdom Come og langsom Burn.

LL Cool J nettoværdi

LL Cool Js nettoværdi er $121 millioner, som han fik fra sine succesrige albums og singler. Hans optrædener i film og tv-serier øger også hans formue. Han skabte også sine egne musikmærker Guds Kraft og Rock klokkerne. Bortset fra at rappe og handle, han skrev eller co-skrevet også fire bøger.

LL Cool J kone

LL Cool J giftede sig med smykkedesigner Simone Smith i 1995. Parret mødtes i begyndelsen af 80 ‘ erne og blev oprettet af en ven. Deres forhold blev testet, da Simone blev diagnosticeret med knoglekræft i 2004. Til sidst, udfordringen gjorde deres ægteskab stærkere.

de har fire børn, nemlig Nina Simone, Najee Laurent Todd Eugene, Samaria Leah visdom og Italia Anita Maria.

LL Cool J Songs

LL Cool J udgav flere singler og albums, der virkelig er ramt for folket. Hans album Bigger and Deffer (1987) blev en multi-platin efterfulgt af udgivelsen af gå med Panther i 1989.

i 1990 frigav han Mama Said Knock You Out, hvilket var en kritisk og kommerciel succes. Det solgte to millioner eksemplarer og certificeret dobbelt platin. Det rangerede også niende i den bedste rekord i 1990 af par & Jop, en årlig meningsmåling af amerikanske kritikere.

i resten af 1990 ‘ erne frigav han Mr. Smith, 14 skud til kuplen og fænomen. Nogle af hans populære singler inkluderer jeg er den type fyr, Loungin, og Luv U.

LL Cool J jeg har brug for kærlighed

større og Deffers anden single I Need Love nåede nummer et på den varme R& B/Hip-Hop sange og nummer 14 på Billboard Hot 100. Det blev den første rap-sang, der blev noteret på UK Singles Chart. I 1988 Soul Train musikpriser, sangen modtog en Soul Train Musikpris for Bedste Rap Single. Det rangeret #13 på toppen 100 Rap sange af About.com mens 60. på VH1s 100 største sange af Hip Hop.

” Jeg har brug for kærlighed “adlød teenagelogik, almindelig og enkel:” Hvem går i skole og taler kun med fyrene?”- LL Cool J