Articles

Sådan håndteres en dårlig klipning

problemet: det er langt kortere end forventet.

fik en utilsigtet kort hårklipp? Fyr din flatiron op for en hurtig løsning. Prep dit hår med SHVARKOPF stylist ULTIME Crystal Shine Heat Protection Spray og flade ud disse tråde. Varmen vil strække og glatte dit hår, hvilket giver illusionen af mere længde. Hvis du er desperat efter et par ekstra inches og ikke har noget imod at investere tid og penge, kan du prøve clip-in hårforlængelser.

problemet: der er for mange lag.

du ønskede et snit for at tilføje bevægelse og ekstra krop, men du endte med hakket stykker, der ser tynde og strengede ud. Prøv at krølle dine ender op eller mod dit ansigt for at tilføje lydstyrke. Eller skjul dine lag helt med en klassisk chignon. Kæm dine forreste lag tilbage mod din krone, fastgør med bobby-stifter, hvis det er nødvendigt, og træk din længde i en bolle. Hold hårspray på alle tråde, der ser ud som om de kan blive løse.

problemet: dit snit er ujævnt.

Hvis den ene side er længere end den anden, men du ikke bad om et asymmetrisk hårklipp, skal du modstå trangen til at hente saksen selv og ringe til din salon. En god stylist vil gerne rette deres fejl gratis. Indtil du kan komme tilbage til salonen, skal du forberede disse låse med stylist ULTIME Biotin+ Volume Mousse, før du opretter bløde, voluminøse bølger med et krøllejern for at skjule eventuelle ufuldkommenheder.

problemet: du troede, at bangs ville være en god ide, og det er de ikke.Bobby pins er din bedste ven, når du vokser ud uønskede frynser. Brug dem til at pin tilbage og tæmme uregerlige pandehår. For at hjælpe pandehår vises længere, når de vokser ud, tilføje en sprøjte af satin krus kontrol glatning Spray og holde din føntørrer over dem og blæse lige ned. Mens dit hår stadig er varmt, skal du bruge din hånd til at holde smellene fladt mod panden i et par sekunder.

problemet: du hader det bare.

du blev talt ind i det trendy nye snit, alle it-piger gynger, og nu skal du leve med et look, der er for edgy, for høj vedligeholdelse, eller bare ikke dig. Fortæl din stylist, at du er utilfreds med resultatet. Vær ikke bange for at tale op. Din stylist kan muligvis gøre det skåret til noget, du elsker.

Hvis du finder ud af, at alt andet fejler, og du stadig er fuldstændig ked af dit dårlige hårklipp, er det nu det perfekte tidspunkt at blive en hatperson. Strikhuer er hovedtøjstrenden til efterår og vinter, så du nemt kan gøre det dårlige snit til en modemulighed. En dårlig klipning er ikke verdens ende; med en vis kreativitet og et par nøgleprodukter fra stylist ULTIME-linjen vil du vokse det hår ud på ingen tid.