Articles

Top Rejsekjoler til hver tur + Sådan pakker du dem rigtigt

rejsekjoler til hver tur

Der er intet som en simpel kjole, der giver dig ubesværet rejsestil. Rejsekjoler er behagelige, især i sommervarmen, og giver alsidighed til lagdeling og fremstilling af flere tøj.

Plus, nogle gange os kvindelige rejsende ønsker at se køn, feminin og flirtende!

de bedste kjoler til rejser er multifunktionelle, skal klæde sig let op og ned og forhåbentlig bestå af specielle stoffer, der rynker mindre, lugter mindre og slides mindre ud. Med det rigtige tilbehør fungerer kjoler på vores pakkeliste i mange klimaer og til mange rejseaktiviteter.

Her er vores valg til de bedste rejsekjoler.

bedste Grundlæggende Kjoler til rejsende

tudse&Co hurtig vejrtrækning kjole

ToadCo hurtig vejrtrækning kjole
den hurtige vejrtrækning kjole ved at trække vejret tudse&Co har åndbart, hurtigtørrende og fugttransporterende stof samt en skjult lomme med lynlås.

Ved første øjekast den hurtige ånde kjole af Toad&Co ligner en simpel tank kjole, men i virkeligheden er det så meget mere. For det første er det enkle design Perfekt til et afslappet udseende og rejsedage (hvad med at være en del af et flyantøj), og så viser det lidt legende med udskæringen i ryggen.

derudover gør det rejsevenlige stof det hurtigtørrende, fugttransporterende og lugtkontrollerende-alt sammen med indbygget UPF 25+ beskyttelse. Åh, og nævnte vi, at denne kjole har en skjult lomme… med lynlås? Holla. Hvis der er noget, der gør en pige glad, ville det være en rejsekjole med lommer … har jeg ret?

  • køb: Kjole

rejse Maksi kjole

sort maksi kjole
en sort maksi kjole er Mariah vens en lille ting, hun ikke kan rejse uden.

den enkle maksi-kjole giver den rejsende en ekstremt alsidig garderobemulighed. I betragtning af længden giver rejsekjolen dækning til mere konservative ture (med en ekstra indpakning på toppen), mens den også forbliver flydende og let til varme, strandede eventyr. Bedst af alt, en maksimal kjole er afslappet, men har også evnen til at være slank og klassisk.

Mariah nævnte, at en sort kjole er hendes en lille ting, hun ikke kan rejse uden af følgende grunde:

“det er behageligt, og sort går med alt! Længden er perfekt til at besøge mere konservative lande såvel som at komme ind i Katedraler. Som en ekstra bonus behøver jeg ikke bekymre mig om at barbere mine ben! Det er også min favorit outfit til at bære for de lange dage af rejser brugt på busser eller fly. Jeg har sovet natten over i lufthavne iført min kjole, og det er næsten som at have et indbygget tæppe, der holder mig varm.

“det bedste ved min kjole er ikke at skulle bekymre sig, hvis den passer. Med et par farvede cardigans og søde smykker er mulighederne for tøj mange, og jeg kan skræddersy det til mine aktiviteter. Jeg har brugt min kjole på stranden og ud til middag, og den er perfekt til begge lejligheder.”

  • køb: Se efter maksi-kjoler på , på Target eller endda i dine REI-og rejsetøjsbutikker.

LBD-lille sort (rejse) kjole

lille sort kjole til rejser
venstre: Andi Perullo rejser med sin lille sorte kjole; højre: Brooke bruger en lille sort kjole til Formel aften på et krydstogt.

en lille sort rejsekjole er en hæfteklamme i din hjemmegarderobe, så hvorfor ikke i din rejsegarderobe? Den perfekte LBD kan bæres i næsten enhver rejse situation (det er ikke super aktiv), og klædt op til mere specielle lejligheder. Din LBD kan endda være en sort kjole!

Andi Perullo nævnte, at en lille sort kjole er hendes en lille ting, hun ikke kan rejse uden:

“en LBD kan tage mig trekking i tropiske regnskove for at male byen rød om natten. Det er behageligt og på samme tid elegant! Sort er slankende, det går med alt i din garderobe, og det fotograferer rigtig godt. Det tager næsten ingen plads. Plus, da det kan bæres om dagen og om natten, kan du fjerne andre tøj.”

nu vil den optimale lille sorte kjole indeholde nogle ekstra rejsespecifikke funktioner (hurtigtørrende materiale, for eksempel-se den bedste kjole til forretningsrejsende nedenfor), men selv min enkle $25 find fra H&M arbejdede vidundere på et nyligt krydstogt.

Convertible Travel Dress Picks

Patagonia Kamala Maksi kjole

patagonia kamala maksi kjole
Kamala Maksi kjole fra Patagonia kan bæres som nederdel eller som kjole. Det rynkebestandige stof gør det nemt at pakke og bære i en knivspids.

i en ældre version af denne artikel havde vi listet Kamala-nederdelen som en af vores anbefalede Konvertible rejsekjoler. Selvom det ikke længere er i produktion, er der stadig Kamala Maksi-kjole til at sprede din rejsegarderobe.Kamala kjole er en Ankel-længde nederdel, der kan trækkes op i en fuld kjole. I kjoleform kan den være stropløs eller bundet i en halter. Ud over at være alsidig, er den lavet af rynkebestandigt, letvægtsstof perfekt til at smide i en rygsæk og toted off til det næste eventyr.

  • køb: Kamala Maksi kjole

omkranset Chrysalis Cardi

den omkransede Chrysalis Cardi - konvertibelt tørklæde, cardigan og kjole
Chrysalis Cardi er et tørklæde, der konverterer til en cardigan og videre til en cardigan, der er en smuk kjole. * Iført petite størrelse.

Det har muligvis ikke kjole i navnet, men lad mig forsikre dig om, at Chrysalis Cardi omdannes til en herlig kjole. I sin kerne fungerer dette bløde modale, bærbare tøj som et uendeligt tørklæde. Med et par strategisk placerede snaps forvandles tørklædet fra et tørklæde til en cardigan og videre til en smuk kjole.

Caroline dokumenterede sin kærlighed til Chrysalis Cardi tidligt, og jeg har også nydt at have denne konvertible rejsekjole på min pakkeliste. Caroline siger:

“som med alle multi-slid produkter, kan du lide et kig over andre og for mig, tørklæde og kjole ser passer mig bedst. Jeg elsker den græsk-inspirerede kjole til nætter ude samt bundling i tørklædet for at holde varmen om vinteren. Det er også nemt at få adgang til og kommer i en håndfuld farver.”

  • køb: Omkranset Chrysalis Cardi

omkranset Revolve kjole

revolve kjole slidt som en kjole
Revolve kjole tilbyder to halsudskæringsmuligheder samt evnen til at blive båret som en tunika kjole eller som en top.

af samme firma som Chrysalis Cardi tilbyder Revolve-kjolen alsidighed i et meget enklere design. Denne konvertible rejsekjole fungerer som en tunikakjole eller som en top, plus den kan vendes baglæns for en anden halsudskæring. Revolve kjole er lavet af samme bløde modal som Chrysalis Cardi.

Caroline gav også denne en anmeldelse, der sagde:

“Jeg kan forestille mig at pakke denne vare til min næste kolde vejrtur. Ikke kun er det ekstremt behageligt og let, det kan bæres så mange måder og tilføje lag. Det ville gøre for en ideel fly outfit.

“. . .Jeg fandt, at dette tøj var meget lettere at bære i de forskellige stilarter end Chrysalis Cardi, som tog lidt læring og YouTube ser på min ende. Denne kjole er ret ligetil og kræver lidt instruktion. Du skal bare sætte på og gå!”

  • køb: omkranset Revolve Dress

Infinity-Indpakningskjole

infinity-indpakningskjole
de fantastiske 100+ måder at bære nederdel / kjole på.

det var en af de første artikler, jeg satte på hendes pakkeliste, og 8 år senere er det stadig en levedygtig konvertibel rejsekjole mulighed. Selvom det måske ikke er den stil med nederdel/kjole, du foretrækker, Er infinity-indpakningskjolen meget velegnet til strandede og tropiske udflugter.

Plus de mange mønstre, og lagene selv, gør denne nederdel / kjole bogstaveligt talt 100 måder at bære på. Det fungerer over Badedragter, det fungerer under sightseeing, og det fungerer bestemt, mens det bliver rullet op til date night.

  • køb: Sari Infinity-Indpakningskjole

vendbare Kjoler til rejser

Kathmandu tilpasser Vendbar Indpakningskjole

tilpas vendbar indpakningskjole
Kathmandu ‘ s Adapt Vendbar Indpakningskjole giver rejsende to kjole muligheder med rejsevenligt stof.

Du får to kjoler i den ene med Kathmandus vendbare rejsekjole – den ene med et mønster og den anden en blød grå stribe. Pakk kjoler alene tilbyder den rejsende ubesværet stil – den slags, der kan føles super afslappet, men også se sammensat ud (takket være den bundne talje accent). Når den indpakningskjole også vender tilbage til forskellige udseende og er lavet af rejsevenlige stoffer, endnu bedre.

Adapt Vendbar Indpakningskjole består af fugttransporterende, hurtigtørrende stof, der også styrer lugt. Endnu køligere er det faktum, at polyesterdelen blev fremstillet af genanvendte plastflasker.

  • køb: Tilpas Vendbar Indpakningskjole

Betabrand Rundturskjole

betabrands rundturskjole
Betabrand designet Rundturskjolen med rejsende i tankerne og tilbyder fire kjoler i en kjole, der er designet af en.

flere vendbare kjoler til rejser udgør Betabrand lineup, men vi valgte Rundrejsekjolen til at fremhæve på denne liste. Ikke kun er denne kjole reversibel (den ene side mønstret og den anden en ensfarvet kjole), men den vender også baglæns for to forskellige halsudskæringer. Det er i det væsentlige fire kjoler i en!

Rundturskjolen består af et behageligt og elastisk stof, der kan smides i en kuffert uden for meget bekymring for rynker. Det er Ærmeløs med en flydende cirkel-cut nederdel, der rammer lige over knæet.

  • køb: Rundturskjole

Bedste Kjoler til forretningsrejsende

Anatomie Michelle Slim Fit Dress

ANATOMIE ' s michelle slim fit dress's michelle slim fit dress
Michelle Slim Fit kjole fra Anatomie har et hurtigtørrende og super let stof samt funktionelle lommer. En ideel kjole til forretningsrejsende.

lavet af det samme signaturstof som deres berømte rejsebukser, Michelle Slim Fit kjole fra Anatomie er en forretningsrejsendes drøm, der går i opfyldelse. Rynkebestandig og åh-så-let, denne lille sorte rejsekjole leverer komfort og klassisk stil, der let kan pakkes i en kuffert uden noget drama overhovedet.

Plus, det er hurtigtørrende, hvilket betyder, at en hurtig skylning i din hotelvask er alt, hvad der kræves for at være frisk igen om morgenen!

det smigrende snit overgås kun ved inkludering af lommer. Ja, lommer! Vi elsker dem i vores kjoler. Hvis det ikke var nok, tilbyder materialet UPF 50+ beskyttelse.

Vi kan ikke tænke på en bedre kjole, der kan gå fra Forretning til aften. Alt, hvad der kræves, er en blæser og det rigtige tilbehør til at gøre overgangen.

  • køb: Michelle Slim Fit Dress

Betabrand Rejsekjole

betabrand 3/4 ærme rundturskjole
3/4 ærme Rundturskjole fra Betabrand passer perfekt i en forretning rejsendes garderobe.

forretningsrejsende vil elske 3/4 ærmet Rundturskjole, en mere ærmet version af Rundturskjolen fra Betabrand, der også indeholder nogle ret nyttige lommer! På grund af de længere ærmer ser denne kjole mere professionel ud end den grundlæggende Rundturskjole ovenfor. Og da det er reversibelt med flere halsudskæringer, er det dybest set fire kjoler i en!

mange kvinder kæmper med at pakke lys til forretningsrejser, da der ofte er behov for at pakke voluminøse blænder og kjole sko, alt sammen med afslappet tøj til uden for arbejdstiden. Med denne kjole kan du bogstaveligt talt gå fra arbejde til leg, flere dage, med blot et par nøgletilbehør.

  • køb: 3/4 ærme rundtur kjole

gør kjoler begrænse rejse garderobe muligheder?

kjoler på pakkelister

“Jeg ELSKER kjoler og finder dem til at være cool og ubesværet. Begrænser pakkekjoler min evne til at blande og matche?”

stort spørgsmål. På den ene side, hvis du allerede elsker kjoler og føler dig mest komfortabel i dem, er det at sætte kjoler på dine pakkelister en ret sikker indsats for pakning med enkelhed og lethed. Mange kvinder elsker at pakke kjoler, fordi toppen er inkluderet… der er ingen grund til at sætte tøj sammen!

men når det kommer til at pakke mindre og have masser af muligheder, er kjoler muligvis ikke så alsidige som en nederdel plus top. Du kan ændre udseendet på kjoler med cardigans, trøjer og skjorter over toppen, men nederdel og top adskiller giver flere muligheder, fordi du kan blande og matche dem, mens du også bærer toppe med et par jeans eller leggings.

eller du kan investere i de multi-slid, konvertible og reversible rejsekjoler, der er nævnt i denne artikel.

bedste måder at pakke Kjoler til rejser

to ord: pakning terninger.

som med alle ting, vi pakker, starter de bedste måder at pakke kjoler til rejser med pakningskuben. Ved at bruge en pakning terning, vil Kjoler ikke få skubbet rundt for meget, mens i transit, men det hjælper, hvis disse kjoler er lavet med rynke-resistente stoffer.

Hvis du pakker pænere kjoler eller kjoler, der ikke skal rulles op i en terning, er venstre side af en kuffert normalt et godt sted at opbevare dem. Den side har ofte et lynlås kabinet, hvor jeg opbevarer mine jakker og pænere tøj, der ikke bliver fyldt i en pakningskube.

Du kan folde flere elementer sammen, ligesom en løs form for bundtindpakning, for at mindske chancen for rynker.

fastgør disse til dine foretrukne tavler

bedste rejsekjolerbedste rejsekjoler