Articles

18-7-0

Miesha Tate voitti vuonna 2005 High Schoolin Naisten Sate-mestaruuden ja voitti myös loppukilpailun World Team Trialsissa. Lisäksi hän saavutti hopeaa vuonna 2008 FILA Grappling Championshipissä. Opiskellessaan Central Washingtonin yliopistossa hän liittyi sekalaiseen unconsciousarts-kerhoon, jota pyöritti hänen nykyinen poikaystävänsä Bryan Caraway, joka otteli Ultimate Fighterissa.
Tate voitti hooknshoot-turnauksen ensimmäisellä kierroksella, mutta hävisi lopulta turnauksen mestarille Kaitlin Youngille. Hän otteli kuusi voittoa putkeen ennen siirtymistään Strikeforceen, jossa hän hävisi ensimmäisen ottelunsa Sarah Kaufmanille. Hän olisi jälleen toipua kuusi voittoa peräkkäin merkittävä voitto Zoila Gurgel sekä voitto Marloes Coenen, joka ansaitsisi hänelle Strikeforce Bantamweight otsikko, esittää Coenen neljännessä erässä. Hänen ensimmäinen tittelipuolustuksensa tulisi vastaan up ja tulokas Ronda Rousey, joka voittaisi hänet ensimmäisellä kierroksella armbar. Hän ansaitsisi voiton Julie Kedziestä seuraavassa ottelussaan luovuttamalla hänet armbarin kolmannella kierroksella.

helmikuussa 2013 Tate teki sopimuksen UFC: n kanssa liittyäkseen vastaperustettuun naisten 135-kiloisten Bantamestaruussarjaan. Hän debytoi vastaan muiden tulokas Cat Zingano on Ultimate Fighter 17 finaali 12.huhtikuuta voittaja tulla seuraava Ultimate Fighter valmentaja vastapäätä Ronda Rousey. Tateella oli ottelussa hetkiä, jolloin Zingano näytti loukkaantuneelta, mutta lopulta Cat onnistui laskeutumaan tappavasti polvilleen viimeistelläkseen Taten kolmannessa erässä. Ottelu ansaitsisi Fight Of The Night-kunnianosoituksen. Kuitenkin, kun Zingano loukkaantui, Tate oli sen sijaan varattu valmentamaan vastaan Rousey TUF 18 Ja is kohtaisi hänet uusintaottelussa UFC 168. Hän olisi jälleen epäonnistunut, mutta selvisi ainakin kolmanteen erään asti ennen kuin Rousey sai hänet käsirysyyn. Hän etsii saada takaisin voittosarakkeeseen vastaan Liz Carmouche UFC FOX 11.

Tate otteli Liz ”Girl-Rilla” Carmouchea vastaan UFC on FOX 11: Werdum vs. Browne-tapahtumassa 19.huhtikuuta. Pisteet olivat kautta linjan 29-28 Tatelle, joka nappasi kaivatun voiton ja nousi takaisin UFC: n haastajaksi. Ottelun jälkeen Tate kritisoi suoritustaan ja myönsi, että hänen mielestään Carmouche olisi ehkä tehnyt tarpeeksi voittaakseen. Carmouche on nyt kärsinyt tappioita kolmessa neljästä UFC-ottelustaan, mutta näyttää siltä, että hän saattaa säästyä toistaiseksi UFC: n leikkauslistalta.

Tatesin seuraava suunniteltu ottelu oli voittamatonta japanilaista rin Nakaita vastaan. Nakai on laaja tausta Judo ja joutui testiin Tate UFC Fight Night 52: Hunt vs. Nelson 20. syyskuuta 2014. Tate lähtisi yksimielisellä päätöksellä. Hän tekisi enemmistöpäätöksen Sara Mcmannista ja voittaisi Jessica Eyen.

5.maaliskuuta 2016 Tate kohtasi Holly Holmin naisten Bantamin painoluokan mestaruusottelussa UFC 196-tapahtumassa. Tate, joka näytti olevan häviämässä taistelua veti pois ihmeellinen viimeisen kierroksen takana alasti tukehtua jättämistä, joka näki holm tajuttomaksi.

Taten ensimmäinen tittelipuolustus oli Amanda Nunesia vastaan UFC 200-tapahtumassa. Tate hävisi mestaruuden takakuristuksella ensimmäisessä erässä.

hänen seuraava ottelunsa oli Raquel Penningtonia vastaan UFC 205-tapahtumassa. Tate hävisi ottelun yksimielisellä päätöksellä. Ottelun jälkeisessä haastattelussa Miesha Tate vetäytyi virallisesti vapaaottelusta.