Articles

Briscoe stears Xfinity Series regular-season Final win at Bristol

It was a perfect Rubb-and-run.

kilpailussa, joka täytti NASCAR Xfinity sarjan pudotuspelipaikan, Chase Briscoe tönäisi läheisen ystävänsä, toisen Ford-Kuljettajan ja runkosarjan mestarin Austin Cindricin pois tieltä, kun kuusi kierrosta oli jäljellä ja ajoi pois voittaakseen perjantai-illan Food City 300-kilpailun Bristol Motor Speedwaylla.

Cindricillä ei ollut kaikkia voimavaroja, sillä hän oli menettänyt Ohjaustehostimen No: NSA. 22 Penske-Tallin Ford viimeisen ajon aikana. Cindric hävisi toisen sijan 117 kierrosta johtaneelle Ross Chastainille. Chastain lopetti .651 sekuntia kilpailun voittajaa jäljessä.

voitto oli Briscoen seitsemäs tällä kaudella, ensimmäinen Bristolissa ja uran yhdeksäs. Briscoe viimeisteli runkosarjassa 50 Playoff-pistettä, tasapisteissä Cindricin kanssa, joka voitti viisi ensimmäisistä 26 kilpailusta.

liittyvät: epäviralliset tulokset

”viimeiset 15 kierrosta automme heräsi henkiin”, Briscoe sanoi. ”Keksin jotain. Meidän piti kaivaa tietämme ylös — siitä Bristolissa on kyse.

”Jos voisimme päätyä pisteissä toiseksi ja voittaa kisan, meillä olisi saman verran Playoff-pisteitä kuin (Cindric). Tehtävä suoritettu.”

Brandon Brown ratkaisi 12-ajajan Xfinity-pudotuspelissä viimeisen sijan sijoittumalla 12: nneksi.

Harrison Burton ajoi perjantaina neljänneksi, toiseksi tuli Justin Allgaier, joka pyyhkäisi kaksi ensimmäistä erikoiskoetta ja johti 126 kierrosta 300: sta ennen kuin hänen numero 7 JR Motorsports Chevroletinsa käsittely kiristyi toisen erikoiskokeen tauon jälkeen.

Anthony Alfredo, Noah Gragson, Brandon Jones, Jeb Burton ja Riley Herbst pääsivät top 10: een.

lähietäisyydeltä Cindric nappasi johtopaikan chastainista yhden kierroksen jälkeen viimeisen uudelleenkäynnistyksen jälkeen kierroksella 252. Cindric piti kärkipaikkaa, kunnes Briscoen numero 98 Stewart-Haas Racing Ford ohitti hänet kierroksella 295.

voitto oli briscoelle vielä tyydyttävämpi, kun hän ajoi 11: nneksi ja 16: nneksi viime viikonlopun kaksinpelissä Richmond Racewaylla.

”olin niin vihainen viime viikon jälkeen”, sanoi Briscoe, joka johti 11 kierrosta, mukaan lukien viimeiset kuusi. ”Sanoin kaikille kaverit ei ole mitään keinoa saamme voittaa tänään. Olin niin vihainen sen jälkeen, miten juoksimme viime viikolla, ja pääsen nettiin koko ajan ja näen kun jätkät laskevat meidät ulos yhden huonon kisan jälkeen.

”tiedän mihin tämä joukkue pystyy… sijoituin täällä toiseksi kahdessa viime kisassa, ja halusin niin kovasti voittaa täällä, ja on mahtavaa, että voin todella juhlia sitä kaikkien näiden kisafanien kanssa.”

Cindric kamppaili sen jälkeen, kun hänen ohjaustehostimensa alkoi pettää 15 kierrosta viimeisessä green-flag-ajossa.

”en ole koskaan tuntenut itseäni näin avuttomaksi”, Cindric sanoi. ”En ole koskaan tuntenut tällaista kipua kilpa-autossa. Kroppa meni turraksi Hetkeksi, en ole koskaan hävinnyt kisaa sillä tavalla.

NASCAR Xfinity-sarjan pudotuspelit alkavat ensi lauantaina Las Vegasin Motor Speedwaylla. Takana Briscoe ja Cindric, Allgaier on kylvetty kolmas, jonka jälkeen Gragson, Jones, Justin Haley, Harrison Burton, Chastain, Ryan Sieg, Michael Annett, Herbst ja Brown.