Articles

Harvick pidätteli Hamlinin latausta, lopulta huiput poconossa

hyötyen kahden renkaan varikkokäynnistä, kun 36 kierrosta oli jäljellä, Kevin Harvick pidätteli Denny Hamlinin lataamista viimeisen vihreän lipun aikana voittaakseen ensimmäisen kerran Pocono Racewaylla.

Harvick ylitti maaliviivan lauantain Pocono Organics 325 just-kilpailussa .761 sekuntia ennen Hamlin lähettää hänen kolmas voitto kauden-Sitominen Hamlin varten NASCAR Cup-sarjan johtoon-ja 52.uransa, 12. eniten kaikkien aikojen.

liittyvät: Kilpailun tulokset/Etappikuvaukset

”emme olleet siellä, missä meidän olisi pitänyt startata kisaan ja menetimme kasan ratapaikkoja, mutta tulimme takaisin ja teimme hienoja strategiapuheluita päästäksemme puhtaaseen ilmaan ja ulos edestä ja tehdäksemme hyviä kierroksia”, sanoi Harvick, joka johti viimeiset 17 kierrosta varikkopysähdysten päätyttyä. ”On hienoa vihdoin tarkistaa Pocono pois luettelosta.

kierroksella 94 Harvick tuli varikolle Aric Almirolan taakse, mutta kahden renkaan pysähdyksellä hän vaihtoi paikkaa Stewart-Haas Racing-tallikaverinsa kanssa, joka tarvitsi samalla pysähdyksellä neljä rengasta. Varikkopysähdysten jälkeen Harvick johti, Hamlin oli toinen ja Almirola kaukana kolmantena.

varikkotien varikkotien varikkotien varikkotien varikkopysähdyksen jälkeen Harvick luotti siihen, että kahden renkaan strategia tuottaisi tulosta.

”tiesin, kun tulimme varikolta, ja he kertoivat, kuinka iso etumatka meillä on (Almirolan yli)”, Harvick sanoi. ”Näin, että 11 (Hamlin) tuli ulos varikolta, ja hän oli toinen. … Hän yllätti meidät hieman ruuhkassa, mutta tiesin pystyväni olemaan aika kärsivällinen sen aukon kanssa, joka meillä oli.

”kun aloin nähdä kaiken pyörivän ja näkevän sen radan asennon, joka meillä oli tuoreemmilla renkailla, sitä saattoi tavallaan alkaa kasata mielessään, kun lähdimme ajamaan viimeistä erikoiskoetta ja autoja alkoi tulla varikolle. Vain loistava puhelu (miehistöpäällikkö) Rodney Childersilta ja kaikilta jätkiltä varikkoaitiossa siitä, että heillä oli oikea strategia ja saimme meidät Victory Lanelle.”

vaikka hän johti kilpailua korkeat 61 kierrosta ja voitti toisen erikoiskokeen, Almirola kiersi viivan yli kolmantena, 15,224 sekuntia Harvickin neljäntenä olevaa Fordia jäljessä.

”päätimme saada paljon pisteitä (etapeilla), ja se varmaan vähän satutti meitä strategiassa, mutta olen todella ylpeä Bugasta (crew chief Mike Bugarewicz) ja näistä (crew) jätkistä”, sanoi Almirola, joka sijoittui kolmanneksi myös viime sunnuntaina Talladegassa.

”he ovat tuoneet mahtavia kilpa-autoja. Tuntui, että olimme siellä 4: n (Harvickin) kanssa tit-for-tat, kun olimme vanhemmilla renkailla ja puhtaassa ilmassa… yritämme pitää vauhtia yllä — kolme kärkiviisikkoa peräkkäin. Olen todella ylpeä kisajoukkueestani.”

vaikka hänen autonsa sai kovan värinän myöhäisessä lähdössä, Hamlin kutisti Harvickin johdon yli kahdesta sekunnista alle.3 sekuntia, kun Harvick teki ruuhkaa 130 kierroksen kilpailussa 2,5 kilometrin kolmioradalla.

”kun oli noin 15 tai 20 (kierrosta) jäljellä, tärinä vain meni todella, todella pahaksi”, Hamlin sanoi. ”Olisi silti ollut vaikea ohittaa. Vaikka pääsimme sinne, hänen ohittamisensa olisi ollut vaikeaa.”

liittyvät: Denny Hamlin käsittelee tärinä hän oli myöhään Pocono

Sunoco Rookie of the Year ehdokas Christopher Bell lähetetty uran paras neljäs sija, jonka jälkeen Kyle Busch ja Martin Truex Jr.Clint Bowyer, Michael McDowell, Brad Keselowski ja Chris Buescher valmistunut top 10.

Cup — kuskit kisaavat sunnuntaina poconossa 350 kilometriä samoilla autoilla, joita he käyttivät lauantaina-lukuun ottamatta niitä, jotka tarvitsevat varmuuskopioita vaurioiden vuoksi. Pocono 350 on viimeinen tapahtuma ennennäkemättömässä tripleheaderissa, kun NASCAR Gander RV & Outdoors Truck Series aloittaa toiminnan sateella lykätyssä Pocono Organics 150:ssä kello 9.30 ET.

Pocono Green 225 NASCAR Xfinity-sarjan osakilpailu ajetaan kello 12.30 ET, jota seuraa Cupin osakilpailu kello 16 ET. Koskaan aiemmin kaikki kolme NASCARin kärkisarjaa eivät ole kilpailleet samalla radalla samana päivänä. Kaikki kolme kilpailua lähetetään FS1 -, MRN-ja SiriusXM NASCAR-radiokanavilla.

sunnuntain Cup-kilpailun lähtöjärjestys määräytyy kääntämällä lauantain 20 parasta sijoittunutta, Ryan Preece starttaa paalulta ja Harvick ottaa viheriölle 20.sijalta.

Lisää: sunnuntain aloituskokoonpano

Joey Logano nappasi toisen etappivoiton, mutta hänen 22: nneksi sijoittunut tallinsa Penske Ford raapaisi varikkostadille tyhjän vasemman eturenkaan, kun jäljellä oli seitsemän kierrosta, pudottaen hänet 36.sijalle.

130 kierroksen kilpailu alkoi ärsyttävän iltapäiväsateen vuoksi 56 minuuttia sen aikataulun mukaisen aloitusajan jälkeen kello 15.54 ET.

muistiinpanot: Kilpailun jälkeinen tarkastus Cup-sarjan tallissa sujui ilman suuria ongelmia. Kaksi tallia — Joe Gibbs Racing nro 11 Hamlin ja Stewart-Haas Racing nro 14 Ford seitsemänneksi sijoittunut Clint Bowyer-molemmat löydettiin yksi lug mutteri varmistamatta jälkeisessä tarkastuksessa. Ne rikkeet merkitsevät sakkoa miehistöpäälliköille NASCAR-sääntökirjan ohjeiden mukaan.

osallistuminen: henkilöstökertomukset