Articles

Årsafslutningsnumre viser 2020 Dallas plan for reduktion af voldelig kriminalitet mislykkedes

2020-målet var 5% Dallas reduktion af voldelig kriminalitet i hele byen, som kritikere fandt for beskedne, men antallet af årsafslutninger torsdag viser en stigning, ledet af stigninger i mord og groft overfald.fra torsdag morgen var antallet 249 mord, en stigning på 23% Fra 2019, hvor antallet af drab allerede var det højeste i mere end et årti.

mere end 5,900 forværrede overfald, der ikke var relateret til familievold i 2020, var en stigning på 27% fra 2019 og 2,030 familievoldsangreb fra torsdag morgen var en stigning på 13% fra 2019.

lokal

de seneste nyheder fra hele Nordjylland.

mord 249 fandt sted onsdag aften omkring 11:45 på Super 7 Motel på Independence Drive nær Camp visdom Road og i-20 i langt sydlige Dallas.Politiet siger, at Christopher Miles, 37, blev stukket ihjel af en 50-årig mistænkt, der blev arresteret og anklaget for mord.

mord 248 skete omkring 8:20 onsdag på et lejlighedskompleks på Ridgecrest Road i området 5 point i det nordvestlige Dallas.

en mand uden identifikation blev fundet med flere skudsår. Han døde senere på hospitalet. Retsmedicineren arbejdede torsdag for at finde mandens slægtninge.Dallas Police Association præsident Mike Mata, også en Nordvest Division patrulje Sergent, sagde, at han forstår, at beboerne forventede reduktion kriminalitet i år.

” de forventer lavere kriminalitet. De bør ikke forvente en 15 år høj i voldelig kriminalitet og mord, så absolut sænkning af kriminalitet burde have været forventet,” sagde Mata.byens højeste antal forbrydelser var i Southeast Patrol Division, hvor fattigdom også er en udfordrer.

en koalition af trosledere i Fair Park-området i denne division bad om mere polititilstedeværelse for at reducere kriminalitet.Pastor Todd Atkins Fra Salem institutionel Baptistkirke er koalitionsleder.”jeg ville ønske, at vi ikke var i nærheden af, hvor vi er lige nu, så der er skuffelse i vores samfund, at kriminalitet, især drab og vold er stigende og ikke ser den store reduktion,” sagde Atkins.Atkins og Mata sagde ord i denne uge fra den nye Dallas politichef Eddie Garcia, lige ansat fra San Jose, Californien, er opmuntrende.på en virtuel pressekonference mandag sagde Garcia, at reduktion af voldelig kriminalitet vil være hans højeste prioritet.

” Jeg vil tage en reduktion personligt, og det er ikke kun tallene. Det er opfattelsen af kriminalitet. Både opfattelsen og tallene skal gå i en bedre retning,” sagde Garcia.

den nye chef, der officielt starter i Dallas den 1.februar, lovede at arbejde tæt sammen med samfundsledere og øge patruljens tilstedeværelse.”så jeg er meget begejstret for, at nogle af de ting, vi har håbet og bedt om, vil være højt på hans prioritetsliste,” sagde Pastor Atkins. “Men igen skal der på den anden side være et konsekvent samfundsengagement, og vi som borgere har vi et ansvar for at samarbejde med vores politibetjente.”Pastor Atkins advarede om, at tilstedeværelse skal komme med følsomhed.

“hvis jeg kun ser dig med dit lys blinkende bag mig, og jeg aldrig ser dig bare vinke i din bil, så er det her, vi får fornemmelsen af, at der er chikane og ikke engagement,” sagde han.

Atkins håber at se en tilbagevenden til den samfundspolitiske tilgang Dallas Police fremmet før et drastisk fald i arbejdskraften for et par år siden.

“samfundspolitimodellen var en vidunderlig model i vores samfund, når du lærer at vide, hvem der politiserer dit område,” sagde Atkins.

og Atkins bekymrer sig for, at nye ledere altid turnerer i samfundet, når de ankommer, men måske ikke vender tilbage.”vi vil have plads ved bordet og en konstant stemme, hvor vi ikke kun er i rummet, men vi er ved bordet for at sikre, at der er engagement,” sagde Atkins.Garcia har Californien erfaring i mange aspekter af politiarbejde, i patrulje, SVAT og som morddetektiv. Han lovede også at kommunikere bedre med Dallas-officerer om hans kriminalitetsbekæmpende vision, og hans række erfaringer kan hjælpe ham med at gøre det.”hvis de ikke føler, at du har ryggen, hvis de ikke føler, at du støtter dem, hvis de ikke føler, at de interne processer på plads er retfærdige, vil ingen plan fungere,” sagde Garcia.

Mata sagde, at disse bemærkninger fik officerer til at føle, at der vil være bedre forbindelser med afdelingsledelse.

” Ja, de er virkelig optimistiske. Jeg synes, det var meget godt, at Chief Garcia sendte denne besked til tropperne,” sagde Mata. “Hvordan skal vi engagere samfundet og tjene deres tillid tilbage og flytte denne by fremad og gøre det sikkert sammen.”

Mata sagde udgående Chef U. Renee Halls strategier kunne have fungeret bedre, hvis der havde været mere fleksibilitet omkring forskellige kvarterer.

“hver del af byen skal politiseres lidt anderledes, fordi samfundets behov er lidt anderledes,” sagde Mata.og fagforeningslederen sagde, at officerer skal gøre deres del for at respektere borgerne og deres behov for at opnå bedre fremskridt med hensyn til kriminalitet i 2021.