Articles

Langsom komfur Apple Dump Cake

denne 3-ingrediens langsom komfur apple dump cake er endnu en super nem dessert, der smager helt fantastisk.

langsom komfur Apple Dump Cake

langsom komfur Apple Dump Cake

Denne kage koger for at have dejlige ømme stykker æble i hele den. Det er utroligt simpelt, da du kun behøver at dumpe kun tre ingredienser i langsom komfur. Ligesom den dejlige apple crisp, serveres dette bedst lige ud af din langsomme komfur eller Crock-pot.

Du bør være i stand til at fodre omkring fire personer fra en enkelt batch af denne kage. Hvis du har brug for at fodre mere, anbefaler jeg stærkt, at du fordobler eller tredobler ingredienserne. Side retter er også en god måde at fodre flere mennesker på.

sørg for at opbevare rester, da de genopvarmes perfekt som en velsmagende kogt morgenmad. Opbevar dem dækket i enten køleskabet eller fryseren. Resterne, der opbevares i køleskabet, skal vare i cirka en uge, før de skal smides ud.

perfektionering af opskriften

Du kan tilføje lidt mere smag til denne dessert ved at tilføje noget muskatnød og kanel til æblet. Denne tilsætning vil resultere i en anden, men velsmagende krydret æbledumpkage. Jeg anbefaler at tilføje omtrent en teskefuld af hvert krydderi.

det er vigtigt, at du ikke laver kageblandingen, før du hælder den over æblerne. Hæld simpelthen over melblandingen, og det vil koge for at være perfekt efter et par timer.

Apple Dump Cake kogt i langsom komfur

Apple Dump Cake kogt i langsom komfur

Jeg anbefaler at skære smørret i terninger og jævnt sprede det over kageblandingen. Du kan dog i stedet smelte smøret og dryppe det over kageblandingen. Jeg finder terningsmetoden bedre, da det er lettere at sprede jævnt.

Du kan få æbletærtefyldning i dit lokale supermarked, men du kan også finde den online i butikker som f.eks. Du kan sige det samme for en gul kageblanding, som normalt Fås i supermarkedet eller online.

Hvad skal man servere med en Apple Dump Cake

Du kan spise denne apple dump cake bare af sig selv, eller du kan tage den til næste niveau ved at tilføje nogle lækre ekstramateriale.

min yndlingsændring er at servere denne kage med en skefuld is. For de bedste resultater anbefaler jeg vaniljeis, men andre smag kan også fungere.

Hvis du har lidt fritid, fungerer en lækker hjemmelavet vaniljesaus pænt med æblekagesmagene. Du kan bruge en butikskøbt vaniljesaus, hvis du ikke har tid eller ingredienser.

Apple Dump Cake med is

Apple Dump Cake med is

den nemmeste tilsætning er en simpel dråbe fløde. Jeg kan godt lide denne mulighed, da det er lettere og hjælper med at skære igennem noget af sødmen. Jeg anbefaler at bruge en usødet creme til de bedste resultater.

alle ovenstående muligheder er gode tilføjelser, men som jeg sagde tidligere, foretrækker jeg at have denne langsomt kogte dessert med vaniljebønneis.

videoen nedenfor fører dig gennem de få trin til at lave denne lækre æbledumpkage i langsom komfur. Alternativt kan du finde den fulde skriftlige opskrift lige under videoen.

langsom komfur Apple Dump Cake Opskrift

5/5 (100%) 1 stemme

Prep time10 minutter
cook Time2 timer
total Time2 timer & 10 minutter

ingredienser

 • 800g (21 ounce) æbletærte påfyldning
 • 400g (14 ounce) gul kageblanding
 • 110 g (4 ounce) smør, tern

instruktioner

 1. tilsæt æbletærte påfyldning til en langsom komfur og top med den gule kage blanding. Til sidst spred smørret over toppen af kageblandingen.
 2. kog på høj i 2 timer.
 3. Serve & Nyd.

Opskriftstips

 • du kan drysse æbletærtefyldningen med lidt kanel for lidt ekstra smag. Nogle tærtefyldninger har allerede dette blandet ind, så sørg for at kontrollere for at undgå at overdrive kanel.
 • smørret kan smeltes i stedet for kuberet. Bare sørg for at dryppe det jævnt over toppen af kageblandingen.
 • friske æbler kan bruges i stedet for dåse; det kan dog være nødvendigt at koge det længere, så æblerne er møre, når de er færdige med at lave mad.
 • hvis du vil tilberede denne kage lidt langsommere, skal du blot dreje langsomt komfur til lav og øge tilberedningstiden til fire timer.
 • gul kageblanding kan også kaldes en smørkageblanding. Hvis du heller ikke kan finde, fungerer en vaniljekageblanding godt som erstatning.

ernæringsoplysninger

serveringsstørrelse: 328g (11,57 ounce)
portioner pr. opskrift: 4
kalorier pr. portion: 801

Total Fedt: 28g
mættet fedt: 15,5 g
transfedt: 0,9 g

samlet kulhydrat: 136g
diæt fiber: 3g
sukkerarter: 28g
kolesterol: 59mg
natrium: 701mg
protein: 5g

ovenstående oplysninger er et skøn genereret af en online ernæringsberegner.

mere langsom komfur Dump kager

der er en hel del andre typer dump kager, som du kan lave i langsom komfur.

Hvis du kan lide denne kage, så kan du også lide fersken dump kage. Det er ubesværet at forberede og lave mad til at være så lækkert godt.

en anden dessert med langsom komfur, som jeg stærkt anbefaler, at du prøver, er æble skomager. Det ligner meget denne skål, men bruger i stedet en hjemmelavet kage topping.

denne langsomme komfur æble dump kage er uden tvivl let og var yderst velsmagende for mig. Jeg håber, at du finder det samme, og at du ikke løber ind i problemer. Hvis du har nogle feedback, variationer, tips, eller noget andet, så er du velkommen til at efterlade en kommentar nedenfor.

Bemærk: Jeg bruger en 5,5 L (6 kvart) langsom komfur til alle de opskrifter, jeg har på denne hjemmeside, medmindre det er angivet. Hvis du har en mindre eller større langsom komfur, skal du muligvis justere ingredienserne.