Articles

Bobby Kent og mordet, der inspirerede kultklassikeren”Bully”

i 1993 i en hytte i Florida planlagde syv teenagere at dræbe Bobby Kent og kiggede aldrig tilbage.

Bobby Kent

1992 foto af Bobby Kent.i 1993 lokkede syv teenagere fra Florida den 20-årige Bobby Kent ind i Everglades og dræbte ham brutalt. Hvad kunne være begrundelsen bag et så brutalt mord? Det virkede sandsynligvis som den enkleste løsning på et større problem i teenagernes liv. Bobby Kent var en bølle.

kulminationen af begivenheder, der fører til denne forbrydelse, er noget svimlende. For at høre vennegruppen tale om Kent er den vigtigste afhentning imidlertid, at han var en grusom og dominerende figur, der gennemsyrede deres liv. Kents bedste ven siden tredje klasse var Marty Puccio. Selvom, at bruge udtrykket ‘ ven ‘ til at klassificere deres forhold ser ikke ud til at være sandt, som du finder ud af.

ifølge Puccio kom den unge dreng undertiden hjem fra Kents hus med blå mærker; nogle gange endda blodig. Hans forældre bemærkede det og opfordrede ham til at stoppe med at omgås Kent. Imidlertid blev det, der blev videregivet som ‘roughhousing that get out of hand’, senere afsløret som fysisk misbrug. Af en eller anden grund var Puccio ikke i stand til at bryde båndene med sin voldelige ven.

Florida sump

kroppen af Bobby Kent blev efterladt i en Florida mose i håb om, at alligatorer ville afslutte resterne.

fremme i deres teenageår tilbragte drengene masser af tid på gymnastiksalen. Senere vidnede vennegruppen om, at begge drenge brugte steroider, og at Kents allerede aggressive personlighed forværredes af stofferne. Puccio og Kent var også involveret i den homoseksuelle prostitution subkultur, der var udbredt i Det Sydlige Florida på det tidspunkt. I hvilken grad er stort set ukendt, men det spekuleres i, at Kent pimpede Puccio på klubber. Puccios kæreste, Lisa Connelly og hendes ven (og kortvarige kæreste til Kent) Ali Vilis blev blandet sammen i dramaet mellem de mandlige venner. Bobby Kent mishandlede hende og udsatte hende for hans “impulsive og bisarre” seksuelle adfærd. Connelly værdsatte især ikke, hvordan Kent behandlede sin kæreste. Da Puccio ikke var i stand til at afbryde forholdet til sin mangeårige ‘ven’, begyndte Connelly at planlægge en måde at udrydde Kent fra deres liv. At fremskynde planen i Connellys øjne var det faktum, at hun vidste, at hun var gravid med Puccios barn. så det skete, at Connelly, Puccio og tre andre venner – Donald Semenec, Derek Dsvirko og Heather svalerne – begyndte at planlægge Bobby Kents død, mens de sad i en Fort Lauderdale-hytte. Connelly kontaktede en selvudråbt” hitman ” ved navn Derek Kaufman.om natten den 14. juli 1993 bad gruppen på seks (Kaufman made seven) Kent om at ledsage dem til en afsondret kanal nær veston, Florida. Da han kom op bag ham og kastede en kniv ind i hans hals.

en bedøvet Kent bønfaldt Puccio om at hjælpe ham; som svar stak Puccio ham i maven og skar derefter halsen over på ham. Kaufman gav et sidste slag ved at slå Kents hoved med en baseballbat. Teenagere rullede derefter Kents krop ind i mosen og troede, at alligatorer ville spise resten. et par dage senere, en skyld-redet Derek Dsvirko kontaktede Bru County Sheriff kontor og tog dem til Kents krop. Alle involverede i mordet tjente tid til forbrydelsen i varierende grad. Ingen af dem viste anger under retssagen, hvilket er nysgerrig – da tre af morderne aldrig engang havde mødt Kent før den pågældende nat. denne berygtede Florida-sag blev skitseret i den bedst sælgende 1998-bog Bully: a True Story of High School Revenge. En filmatisering i 2001 blev filmen Bully, instrueret af kontroversiel instruktør Larry Clark.

Bully Movie Poster

filmplakat til Bully om mordet på Bobby Kent.mens kritikere gav filmen blandede anmeldelser, var den afdøde Roger Ebert en af filmens trofaste fortalere. Han skrev:

“Bully kalder bluff af film, der foregiver at være om mord, men er virkelig om underholdning. Hans film har al den tristhed og shabbiness, alt rod og grusomhed og tankeløs dumhed af den virkelige ting.”

i dag er mange af individerne bag mordet på Bobby Kent gratis, inklusive Lisa Connelly, der nu bor i Pennsylvania og har to børn. Hendes ekskæreste, Marty Puccio, afsoner en livstidsdom og er efter sigende gået i fængselsministeriet.

fra Florida-filerne, Lær om Rodney Alcala, det dating spil morder, og lær derefter 4 gange, som virkeligheden viser, fik mord.