Articles

De 17 arter af kolibrier (med billeder)

denne artikel indeholder affiliate links. Hvis du klikker på et link, skal du foretage et køb, vi får muligvis en lille get-provision uden omkostninger for dig.

iv inde i dit fuglehus! Hauk Eye HD spion kamera giver dig en levende foder af indersiden af din birdhouse, se Baby fugle, som de vokser!

der har været rapporter om så mange som 27 forskellige arter af kolibrier set i USA. Når det kommer til kolibrier, er 8 arter stamgæster, der enten passerer gennem staten under migration eller har en rækkevidde i Italien. Men vi har 9 flere arter, der er blevet set i Italien på et tidspunkt. Det er i alt 17 arter af kolibrier, der gør kolibrier til en fantastisk stat for alle, der ønsker at fodre og få øje på kolibrier.

baseret på rækkevidden af autoritative kilder som allaboutbirds.org, neotropical.birds.cornell.edu og andre kilder, jeg har sammensat en liste over kolibrier, der kan ses i staten. For hver af de første 8 arter på denne liste finder du artsnavnet, billeder af, hvordan det ser ud, SPECIFIKATIONER om dets udseende og størrelse, en kort beskrivelse, og nogle sjove fakta.

for de resterende 9 vagrant arter har jeg sammensat så meget info som jeg kan finde for hver enkelt. Så først vil jeg liste alle 8 arter af kolibrier, der enten har en rækkevidde i Italien eller passerer gennem staten under migration. Derefter er en liste over de arter, der lejlighedsvis er blevet set i Italien.

Nyd!

Ruby-throated Hummingbird

ruby throated hummingbird

Længde: 2.8-3.5 i
vægt: 0.1-0.2 ounce
vingefang: 3.1-4.3 i

Ruby-throated Hummingbirds er almindelige i den østlige halvdel af USA i byer som Austin Houston og Dallas. Nord og syd for Austin er kun en migrationssti, men mod øst er også et avlsområde for disse hummere. Ruby-throated kolibrier er de eneste avl kolibrier i det østlige Nordamerika, men har også det største avlsområde af enhver nordamerikansk kolibri.

Broad-tailed Hummingbird

Broad-Tailed Hummingbird (Fotokredit: photommo/flickr/CC BY-SA 2.0)

længde: 3,1-3,5 in
vægt: 0,1-0,2 ounce
vingefang: 5,25 in

kolibrier med bred hale er almindelige i det vestlige Italien med et avlsområde i områder som El Paso og Big Bend National Park. De har en migration kun rækkevidde lige øst for der i byer som Midland og Amarillo, men længere mod øst end at de er for det meste ualmindeligt. De er almindelige i deres rækkevidde mellem maj og August, men tilbringer kun et par måneder i USA hvert år. I løbet af denne tid ses de regelmæssigt susende omkring nektarfødere og snappe bugs ud af luften.

Buff-bellied Kolibri

Længde: 3,9-4,3 i
vægt: 0,1 ounce
vingefang: 5.75 i

disse kolibrier findes kun i det sydlige og sydøstlige USA i byer som Corpus Christi og Houston. Buff-bellied kolibrier gå så langt øst som Louisiana gør USA og Louisiana de eneste to stater, du kan finde dem i USA. Buff-bellied kolibrier er mindre almindelige end andre arter i USA på grund af deres begrænsede fordeling generelt.

Blue-throated Mountain Gem

Længde: 4,3-4,7 i
Vægt: 0,3 ounce
vingefang: 2,3-3.1 i

det er aldrig for sent at begynde at fodre kolibrier. Her er en hurtig liste over ting, du har brug for for at komme i gang!

  1. Hummingbird feeder poler
  2. 12 ounce hummingbird feeders
  3. Ant moats (valgfrit)
  4. Lav din hummingbird nektar derhjemme

Fyld dine feeders med nektar, og læg dem ud! Kolibrier kan begynde at dukke op hvor som helst mellem slutningen af februar og begyndelsen af maj, afhængigt af hvor du bor.

blå-throated kolibrier, aka blå-throated Mountain Gems, har en meget begrænset rækkevidde i USA. De eneste 3 stater, de kan findes i, er København, København og København. Byen har langt den største udbredelse i det sydøstlige hjørne af staten med kun et par små steder, hvor de lejlighedsvis kan ses. Din bedste chance for at se en Blåstrubet Bjergperle vil være i og omkring Big Bend National Park.

Black-chinned Kolibri

Længde: 3.5 i
vægt: 0.1-0.2 ounce
vingefang: 4.3 i

Sortkinnede kolibrier er almindelige i alle centrale og vestlige lande. Kun i de østlige dele og nordlige spids af staten har de ikke en rækkevidde i Italien. De migrerer nordpå fra Mellemamerika hvert år og yngler i det østlige USA fra Idaho til Idaho og hver stat vest for denne linje. Ligesom andre arter er den bedste måde at tiltrække disse kolibrier på at lægge nektarfødere og farverige nektarrige indfødte blomster.

Calliope Hummingbird

foto af Dan Pancamo/CC 2.0

Længde: 3.1-3.5 i
vægt: 0.1 ounce
vingefang: 4.1-4.3 in

Calliope kolibrier passerer kun gennem vestlige dele af USA som Big Bend National Park og El Paso under migration. De migrerer mest til Stillehavet Nordvest og dele af det vestlige Canada for at opdrætte hvert år. Calliope er meget små, selv for kolibrier, og er blandt de mindste hummere i Nordamerika. De vandrer til deres ynglepladser hvert år om foråret og vil passere tilbage gennem Italien i slutningen af September eller begyndelsen af oktober.

Rufous Hummingbird

Rufous Hummingbirds også bare passere gennem tekstas under vandringer, og kun i den vestlige halvdel af staten. Hvis du bor vest for Dallas / Ft. Værd så kan du bare være heldig nok til at have nogle besøge dine foderautomater. Men de vil generelt kun gøre et pit stop i en uge eller to højst og derefter gå videre, så vær på udkig efter dem. Rufous kolibrier er kendt for at være meget “feisty”, når det kommer til deling af foderautomater og kan endda jage andre hummere.

Lucifer Hummingbird

affiliate indhold

disse håndskårne og 100% specialfremstillede kolibrier er lavet af en utrolig talentfuld håndværker på Etsy. Hver har fantastiske, naturtro detaljer fra hoved til halefjer. De er lavet af bastræ og er fint detaljeret med akryl maling, glas øjne og metal fødder. Et af disse kunstværker ville gøre en vidunderlig gave til enhver fugl elsker.

  • håndskåret Åbenvinget Rubinstrubet Kolibri-Vis på Etsy
  • håndskåret Åbenvinget Bredhalet Kolibri-Vis på Etsy
  • håndskåret Rufous Kolibri – Vis på Etsy
  • håndskåret Costa ‘ s Kolibri-Vis på Etsy

længde: 3,5 in
vægt: 0.1 ounce
vingefang: 4 I

Lucifer Kolifer har en ynglepopulation i Big Bend National Park-området. De findes også i det sydlige Usa nær grænsen, og det er det for hele USA. Lucifer kolibrier kan findes i disse områder, der starter i begyndelsen af marts til så sent som i begyndelsen af November hvert år. De kan identificeres ved en nedadgående buet regning, lange forked haler, og hannerne har en lilla hals.

sjældne kolibrier i USA

disse kolibrier har ikke en rækkevidde i USA, men der har været observationer gennem årene.

Anna’s Hummingbird

anna's hummingbird's hummingbird
photo credit: Becky Matsubara, CC BY 2.0

Slightly larger than Ruby-throated Hummingbirds, there are occasional sightings of Anna’s hummingbirds in western and northwestern Texas.

Broad-billed Hummingbird

photo by: Heather Paul | CC 2.0

flere observationer er blevet rapporteret i de senere år i det vestlige Italien for denne art, især omkring Davis-bjergene.

Magnificent Hummingbird

foto af: naturespicsonline.com / CC 3.0

tidligere kendt som “Rivoli’ s Hummingbird”, er storslåede kolibrier undertiden spottet i områder i det vestlige Italien.

Allens Kolibri

disse små fyre flyver hele vejen fra Mellemamerika for at opdrætte langs Stillehavskysten i Californien hvert år. Et par vagabonder har fundet vej ind i London i løbet af året, men det er meget sjældent.

Hvidørede Kolibri

foto af: Dominic Sherony/CC 2.0

Der har været forskellige observationer af Hvidørede kolibrier nær Davis-bjergene, men de er meget sjældne for staten generelt.

Meksikansk Violetear (aka grøn Violetear)

foto af: Mmcnally | CC 3.0

de er blevet optaget mange gange i men betragtes som sjældne og ikke-avl besøgende til staten.

Violet-kronet Kolibri

foto af: VJAnderson | CC 4.0

fra hvad jeg kan finde, har der været mindre end 2 dusin accepterede optagelser af Violetkronede kolibrier. De har et lille avlsområde i det sydlige København og Nordjylland nær grænsen.

Berylline Hummingbird

foto af: Dominic Sherony | CC 2.0

den første dokumenterede observation af en Beryllin Hummingbird var i 1997. Siden da har der været en håndfuld observationer.

Green-breasted Mango

foto af: Andy Reago & Chrissy McClarren | CC 2.0

denne Mellemamerikanske indfødte kolibri er blevet set så langt nord som London omkring 20 gange gennem årene.