Articles

Ønsket Palmetto kvinde fundet med 49 gram molly, andre stoffer i bil og bh, siger politiet

navnet hun gav var ikke hendes, og heller ikke nummerpladen på hendes Mercedes. Men, sagde politiet, stofferne i hendes bh — og midtkonsollen — var.Sarasota-politiet arresterede den 35-årige Latoya Carley på en række forbrydelser mandag, efter at officerer fandt hende ulovligt parkeret på et handicapsted i Fred Atkins Park. Politiet sagde, at de begyndte at undersøge efter at have kørt hendes nummerplade og fundet, at den tilhørte en blå Chevrolet-lastbil, ikke den sorte Mercedes, hun kørte.ifølge hendes arrestationsrapport henvendte officerer sig til bilen for at finde Carley lænet mod midterkonsollen — hun ville senere fortælle dem, at hun gjorde det for at skjule de stoffer, hun havde gemt inde. Da officerer bad om et navn og kørekort, hun fortalte dem, at hun hed Kimberly Jones, og hun havde ikke identifikation. Da de søgte navnet, imidlertid, intet kom tilbage.

annonce

da Carley endelig fortalte politiet, hvem hun var, viste en søgning i Palmetto-kvindens navn en række forbrydelser og aktive arrestationer. Ifølge Manatee County records, en række Carleys arrestationer af forbrydelser gennem årene gav domme for indbrud, batteri, biltyveri og besiddelse af narkotika. Records viste også to aktive tegningsoptioner for forbrydelse overtrædelse af prøvetid, en stammer fra en 2018 grand theft auto overbevisning og en fra en 2019 narkotikabesiddelse overbevisning.ifølge hendes arrestationsrapport fandt officerer en pose marihuana i hendes bh. I bilens midterkonsol fandt officerer mere end 49 gram MDMA, almindeligvis kendt som ecstasy eller molly, en Percocet pille og tre cigarer rullet med molly. Ifølge rapporten, hun fortalte officerer, at en ven rullede dem for hende at ryge “fordi hun har lange negle og ikke kan rulle en stump.”Molly, sagde hun, var blevet sækket for at sælge.

Carley fortalte officerer, at hun købte bilen gennem appen LetGo dagen før, og en mekaniker i Palmetto satte mærket på. Hun fortalte officerer, at hun gik til et nærliggende hus med en mand og en anden kvinde for at købe en “stor mængde” molly, rapporten sagde. Hun fortalte officerer, at manden sad på bagsædet og placerede molly i mindre poser, så den kunne sælges. Hun fortalte officerer, at hun afleverede venner i parken.

annonce

ifølge Carleys rapport fortalte hun officerer, at hun så dem komme, lukkede konsollen med stofferne inde og lænede sig derefter på den for at skjule stofferne for officerer.

Carley holdes i øjeblikket i Sarasota County fængsel i stedet for $97.000 kaution.

hun står over for forbrydelser for handel med amfetamin, besiddelse af et kontrolleret stof med det formål at sælge inden for 100 fod fra en offentlig park, ulovlig besiddelse af et kontrolleret stof til Percocet og en forseelse for at give et falsk navn til retshåndhævelse.

hun fik også et trafikcitat for ulovlig parkering i et Handicaprum.

Abonner på meddelelserunsubscribe fra meddelelser