Articles

12 infografiske tip, som du ønsker, at du vidste for mange år siden

det plejede at være, at du kunne få stor opmærksomhed bare ved at bruge infografik.

i dag er det ikke tilfældet. Alle laver infografik. Nu skal du lave infografik, der er bedre end den næste fyrs infografik. Det er ikke let at gøre.

Jeg har lavet infografik i et stykke tid. Jeg har lavet fejl, men jeg har også fundet ud af et par tip. Her er nogle af de tip, der kan gemme din infografik fra katastrofe.

1. Opret din infografik til din målgruppe.

at komme med en infografisk ide er halvdelen af kampen for at skabe en dræber infografik. Og måden at komme med en god infografisk ide er at finde ud af, hvad dit publikum ønsker.

infografik med mest trækkraft, mest opmærksomhed og mest viralitet er dem, der møder din målgruppe lige hvor de vil have det mest.

en fejl, som jeg har set folk gøre, når de opretter en infografik, er, at de forsøger at vælge noget, der er generisk populært snarere end specifikt relevant for deres publikum.

denne Infografik har en målgruppe-offentlige skolelærere.

1 lærerinfografik

dit mål er at oprette en infografik til dit publikum, ikke nødvendigvis for hele verden. Hold det specifikt, relevant og målrettet.

2. Hold det simpelt.

en af fordelene ved infografik er, at de kan destillere avancerede ideer til en simpel visuel form.

men den iboende fordel ved infografik kan være deres død. En infografik kan blive unødvendigt kompleks, skabe en sind-bedøvende kognitiv overbelastning snarere end en” Åh, jeg får det ” oplevelse.

ligesom alt andet i livet er infografik bedre, når de er enkle.

denne Infografik ville fungere bedre som fire eller fem infografik.

2 magic bean shop

enkelhed vinder. Altid.

3. Hold det fokuseret.

enkelhed, diskuteret ovenfor, handler i sidste ende om fokus. Gør ikke bare din infografik til en potpourri af fakta og tal. Gør det til en strømlinet og fokuseret på et enkelt emne.

infografik er ikke forsøg på tilfældigt at samle alle de data, du kan kompilere. I stedet er en infografik beregnet til at køre et enkelt, fokuseret punkt.

denne infografik er fokuseret på et enkelt emne — sikkerhedskopieringspraksis for Mac-brugere.

3 mac bruger ig

4. Vis ting visuelt.

Jeg har set infografik, der er korte på “grafikken” og længe på “info.”De bedste infografik er dem, der har en god balance mellem visuel information og skriftlig information.

denne Infografik bruger et par ikoner og et billede, men ikke en hel masse andre visuelle elementer. For at kvalificere sig til “grafikken” i infografik har den brug for noget mere visuelt.

4 læsning infografik

5. Fremme det.

større åbenbaring: infografik går ikke automatisk viral.

Hvis du vil have din infografik til at eksplodere i popularitet, bliver du nødt til at promovere den. Du gør det på samme måde som du vil promovere ethvert andet værdifuldt stykke indhold:

  • nå ud til indflydelsesrige kilder i din niche og bede dem om at vise din infografik.
  • gør din infografik delbar med sociale plugins.
  • Bed brugerne om at dele det.

der er mange gode infographics derude, der smutter i uklarhed, fordi skaberne aldrig tog sig tid til at promovere det. Lad ikke din infografik dø så snart. Fremme, fremme, fremme.

6. Gør det nemt at se.

Nogle gange går en infografik tabt i dens størrelse.

designeren gør det enormt, så skal udvikleren nedskære det. I processen går læsbarheden tabt.

mange infografik har en række skriftstørrelser. Sørg for, at den mindste skrifttype på din infografik kan ses uden for meget besvær.

ordene i infografikken nedenfor er blevet for små til at læse let.

5 Træ infografik

infografikken skal være let at læse og se, uanset om brugeren klikker for at forstørre eller ej. 600 billedpunkter bred er en god bredde at sigte efter.

7. Gør det til en overskuelig længde og størrelse.

infografik skal være stor. Det forstår vi. Men gå for stor, og du vil begynde at miste folk

Jeg anbefaler en grænselængde på 8.000 punkter. Noget længere, og du vil begynde at antage på din brugers opmærksomhed span.

denne infografik med 24.575 billedpunkter nærmer sig sandsynligvis for længe.

6 lang infografik

sammen med en længdebegrænsning kommer en nødvendig størrelsesbegrænsning. Brugere kan være på en langsom forbindelse, så vær høflig, og hold din infografik til 1,5 MB.

8. Tilføj hvidt mellemrum.

en infografik er en øvelse i grafisk design bedste praksis. Enhver grafisk designer vil fortælle dig, at hvidt rum er vigtigt.

der er ikke nok hvid plads i denne Infografik (hvilket kan være dens punkt).

7 Tilføj mere hvidt rum

godt infografisk design inkluderer en balance mellem visuelle elementer med det nødvendige negative rum for at hjælpe med at guide seerne, når de ser på infografien.

9. Opret en killer overskrift.

din infografiks overskrift er ekstremt vigtig. Dette princip er det samme som med en god blogartikel. Infografikken får ikke nogen opmærksomhed, hvis den ikke har en god overskrift.

gode overskrifter har disse funktioner:

  • de beskriver infografikken
  • de fanger brugerens opmærksomhed.
  • de er korte nok til at forstå et overblik. 70 tegn er en god længde.

8 geek vs ner

Hvis du ikke har en stærk overskrift, vil din infografik simpelthen ikke blive set. Det er alt, hvad der er til det.

denne Infografik har for eksempel en ordrig titel, der muligvis ikke får det niveau af opmærksomhed, den ønsker.

9 skat infografik

Du skal sætte i hjernearbejdet på forenden for at sikre dig, at du har en rigtig stærk Titel. Din designer vil ikke forbedre titlen selv, når hun sætter den i visuel form. Du bliver nødt til at gøre titlen eksplosiv og magtfuld selv.

10. Fokus på strømmen.

den største styrke ved en infografik er, at den kan flyde både kognitivt og visuelt.

en infografik er som en god historie. Det har evnen til at formidle en ide ved at tage dig fra en fase til en anden, sekventielt og problemfrit. Prikkerne er alle forbundet, og ideerne integreret.

der er magt i at kunne flytte en seer gennem en tankeproces. Men nogle infographics vakler på netop dette punkt. I stedet for at flytte seeren gennem en tankeproces, kaster de simpelthen en masse information i grafisk form.

Når du opretter en infografik, skal du gøre det ved at oprette forløb. Strømmen hjælper brugeren med at være opmærksom og overtales af den besked, du præsenterer.

selv når denne Infografik ses langt væk, har den åbenlyst strøm. Hvert afsnit har et nummer, en overskrift og en anden farvebaggrund. Det er tegneserie stil hjælper os til bedre at læse hvert afsnit. Hver eneste af de visuelle elementer tjener til at skabe en mere kraftfuld strømning.

10 lang infografik

11. Tjek dine fakta og tal.

mange infografik fokuserer på at præsentere data. Det er en smart ide. Vores sind kan behandle statistik og procenter langt bedre, når vi ser dem, snarere end bare at se på et tal med decimaler og procentvise tegn.

men sørg for, at du er nøjagtig ved at fokusere på disse tre ofte oversete områder:

  • sørg for, at statistikken selv er sand.
  • sørg for, at dine kilder er pålidelige.
  • sørg for, at din grafiske repræsentation af dataene stemmer overens med nummeret (hvis du har begge dele)

Hvis din infografik er stærkt afhængig af tal og data, betaler det sig at give dette område særlig opmærksomhed, dobbeltkontrol og kontrol igen.

12. Citer dine kilder.

bare fordi du laver en infografik, betyder det ikke, at du bliver frigivet fra at skulle citere dine kilder. Hvor har du fået dine data fra? Citer det.

prøv at bruge kilder, der er så opdaterede som muligt. Brug af gamle statistikker, især i en branche, hvor information altid ændrer sig, får dig til at virke ude af kontakt.

Jeg citerer normalt kilden til mine infografiske data i slutningen af infografien.

Du kan også citere kilder i infografikens krop, så længe det ikke distraherer fra infografikens strømning og visuelle.

11 hurtige billeder

konklusion

infografik er stadig i LIVE og godt. Hvis nogen siger, at infografik er døde, er de enten alvorligt vildledte eller har bare ikke set nogen rigtig gode.

Du kan lave en rigtig god infografik. Bare husk disse tip, så sparer du dig selv en masse spildt indsats.

Hvad mere kan du tilføje? Hvad er nogle infografiske tip, som du ønsker, at du vidste for længe siden?

væk din trafik