Articles

4 kreative anvendelser til maskeringstape, der gør livet lettere

hvordan skal jeg bruge maskeringstape?

maskeringstape er et dagligt syn i de fleste kontorer og værktøjskasser. Det er fantastisk til mærkning og organisering af projekter, men hvorfor stoppe der? Denne jack-of-all-trades overses undertiden i daglige applikationer, men kan prale af så mange unikke anvendelser, der kan gøre dit liv lettere og holde dig organiseret. Her er et par af vores foretrukne maskeringstape life hacks:

Indpakningsgaver

Har du en gave i sidste øjeblik og er klar over, at du er ude af indpakningsartikler? Intet problem. Brug almindelige husholdningsmaterialer såsom avis, slagterpapir eller gamle bogsider til at skabe unikke, rustikke indpakningsoverflader. Vi anbefaler afsnittet tegneserier. Brug maskeringstape til at forbedre det kreative udseende, eller rul båndet i ringe for usynlig vedhæftning. Ikke kun kan maskeringstape tilføje en sød, kitschy kant til din gave, men let tape som 3M værdi maskeringstape holder åbningsprocessen enkel og let, så din modtager kan komme til varerne indeni.

Jumpstart din have

brug 3M generel brug maskeringstape til at bringe din have til liv. Medium hold og klæbende alsidighed giver dig mulighed for at støtte plantestængler, støtte trelliser, mærke urtehaver eller sovende pæresenge og tilskynde klatring af vinstokke og buske til at gå, hvor du vil have dem mest. Da maskeringstapen er let at fjerne, behøver du ikke bekymre dig om at beskadige planter og kan opdatere din have, når årstiderne skifter let. Dette bånd tilpasser sig også uregelmæssige overflader, så du har alt hvad du har brug for, hvis du vil give dine vindueskasser et nyt lag maling eller trimme dit dæk.

din mediekonsol vil takke dig

indrøm det. Du har udskudt organisering, mærkning og adskillelse af ledningerne bag dit fjernsyn. Mellem internetrouteren, TV ‘ et, Din røntgenboks, din DVD-afspiller, kabelboksen og to eller tre mystiske elektronik, som du ikke helt har identificeret endnu – reden af ledninger bag din mediekonsol ligner et kryds mellem en brandfare og dit værste mareridt. Indtast 3M højtydende grønt maskeringstape. Dette bånd er lavet til gummi-og plastapplikationer, så det hjælper dig med at samle ledninger og etiketstik med lethed. Den lyse grønne farve er let at se og mærke, men klæbebåndet er let at flytte og efterlader ikke en rest for nem omorganisering, når det næste Apple TV frigives.

flytning

uanset om du opgraderer din lejlighed, sender dine børn på college eller køber dit første hjem, kan det være spændende at flytte… og stressende. Vi ved, at du vil fylde på flyttekasser, pakningstape, markører og bobleplast. Men glem ikke 3M generel brug maskeringstape. Dette medium-duty tape hjælper dig med at pakke og organisere løse genstande som kuglepenne og sølvtøj eller sikre din bobleplast, så dine breakables forbliver intakte. Brug den til nem mærkning, holde låg på plads, og forstærkende kasser.

klar til at tage det næste skridt?

maskeringstape er et go-to værktøj til ethvert hjemmeprojekt, så tag en rulle og start med at gøre! Lær om en anden maskeringstape-applikation i vores blogindlæg: ‘Painter’ s Choice: 3M Performance Gul maskeringstape ‘ eller kontakt os med yderligere spørgsmål.