Articles

5 utrolige fordele ved pædiatrisk kiropraktikpleje

5 utrolige fordele ved pædiatrisk kiropraktikpleje regelmæssige besøg hos en kiropraktor i Atlanta har vist sig at forbedre sundheden og det generelle velvære betydeligt. Men det er ikke kun en service for voksne. Børn får også fantastiske fordele ved kiropraktikpleje regelmæssigt.

som voksne kan vi genkende, når vores kroppe ikke fungerer som de skal. Måske lider vi af kroniske smerter, hovedpine eller dårlig kropsholdning. Børn og spædbørn kan også opleve dysfunktion i kroppen, der kan påvirke deres evne til at lære og vokse.

fordi børn altid leger og opdager nye ting, er de normalt mere modtagelige for traumer. Et fald her og bump der kan kaste rygsøjlens justering ud af smæk. Selv den mindste forskydning kan påvirke børn og forårsage alle slags kaos som afbrudt søvn, ørepine eller astma.

heldigvis kan dygtige og uddannede pædiatriske kiropraktorer hjælpe. Her er fem utrolige fordele ved pædiatrisk kiropraktikpleje til dine børn.

understøtter immunsystemet

Sygesæsonen kan være grov for både forældre og børn. Det ser ud til, at de løbende næse, hoste og feber bare ikke forsvinder. Pædiatrisk kiropraktikpleje er en fantastisk måde at støtte et barns immunsystem på, så de bedre kan bekæmpe sygdom.

kiropraktikpleje har været kendt for ikke kun at mindske sygdomstiden, men også forhindre sygdom, før den kan blusse op. Hvis maveproblemer er problemet, kan kiropraktikpleje forbedre fordøjelsen, lindre forstoppelse og lindre tilbagesvaling for at mindske mavesmerter og problemer, som børn ofte klager over.

forbedrer søvn

søvn er afgørende for børns udvikling. Børn i alle aldre har brug for god søvn for ikke kun at fungere i løbet af dagen, men også for at vokse fysisk og følelsesmæssigt. Spinal fejljusteringer kan forstyrre søvn om natten.

dårlig spinal sundhed kan føre til stramme muskler, der forårsager rygsmerter, der kan påvirke søvn, eller det kan bidrage til søvnløshed. Spinal fejljusteringer kan også være årsagen til sengevædning, der kan være en søvnafbrydelse samt en grund til bekymring for mange forældre til ældre børn.

blide kiropraktikjusteringer kan fjerne ujævnheder og nerveinterferens, så børn kan få den anbefalede mængde søvn.

forbedret adfærd

Stress kan påvirke børn både fysisk og følelsesmæssigt. Børn, der oplever stress, kan handle ud, fordi de ikke kender nogen anden måde at klare.

lindring af stress kan gå langt i at hjælpe børn med at leve en lykkeligere og sundere livsstil. Kiropraktikpleje er en af de bedste måder at lindre stress på, hvilket igen kan forbedre børns humør og generelle adfærd.

forbedret hjerneudvikling

børn med ADD eller ADHD kan have rygmarvsforstyrrelser, der forværrer disse lidelser. Kiropraktikpleje kan være gavnligt for at hjælpe børn med at koncentrere sig og fokusere bedre hele dagen, så de ikke føler sig så frustrerede i skolen, hvilket også kan forbedre deres adfærd. Justeringer frigiver pres på rygsøjlen, knoglerne og leddene for at forbedre et barns neurale hjerneudvikling. Kiropraktik pleje er kendt for at hjælpe med angst og depression samt.

fordele spædbørn i de tidlige udviklingsstadier

babyer kommer med deres eget sæt bekymringer. For eksempel, i løbet af de første par måneder, mange babyer kan lide af kolik, der kan få dem til at græde i timevis.

de kan også kæmpe for at amme eller opleve tilbagesvaling, der kan forhindre dem i at sove godt. Moms kan føle sig tabt af, hvordan man hjælper deres nye baby. Det er her pædiatrisk kiropraktikpleje kommer ind.

babyer har en skrøbelig rygsøjle, der kan blive forkert justeret ved den mindste berøring, især efter fødslen og rejser gennem fødselskanalen. Spinal fejljusteringer hos spædbørn kan være årsagen til sådanne problemer som kolik, problemer med at låse eller tilbagesvaling. Pædiatrisk kiropraktikpleje kan fjerne disse fejljusteringer for at lette problemer, der følger med barndommen.

kolik menes at være forårsaget af fordøjelsesproblemer, mens problemer med at låse kan være forårsaget af stramme muskler i nakke og ryg. Kiropraktik kan rette begge disse problemer, så både mor og baby kan trives i løbet af denne tid.

der er mange utrolige fordele ved kiropraktikpleje til både børn og voksne. Hvis du leder efter pædiatrisk kiropraktikpleje til dit barn, skal du kontakte vores velrenommerede kiropraktorer hos AICA Orthopedics.

del:

Kategori: kiropraktik