Articles

6 bedste CPA eksamen undersøgelse Tips og eksamen Prep strategier

bedste-cpa-eksamen-undersøgelse-tips

der er et ton af forskellige CPA eksamen undersøgelse tips, taktik, strategier, og teknikker, men jeg må være ærlig: ingen af dem er bedre end mine.

Jeg udviklede disse tip, Mens jeg studerede til min første regnskabsafsnit. Da jeg var omkring halvvejs gennem processen, indså jeg, at jeg brugte alt for meget tid på at læse ting igen og igen uden faktisk at forstå oplysningerne.

se de bedste CPA-Gennemgangskurser
  • 1.Becker CPA anmeldelse Kursus godkendt af Big 4 regnskabsfirmaer
  • 2.Surgent CPA Prep kursus bedste teknologi + Spar $1,150
  • 3.Gleim CPA gennemgang kursus mest opgave-baserede simuleringer
  • 4.Bedste til engagerende videoforelæsninger

se alle

bedste CPA eksamen studietips

så jeg tog et skridt tilbage og analyserede mine studievaner og ændrede mine måder. Jeg implementerede disse CPA eksamen undersøgelse tips og aced alle fire sektioner min første gang, med succes at blive en statsautoriseret revisor. Her er den bundsolide studieplan, jeg kom på.

hold det stabilt

Du kan ikke studere uregelmæssigt eller lejlighedsvis; det virker bare ikke. Du skal være i den rigtige tankegang for at studere finansiel regnskab korrekt. Tænk over det. Hvad laver du, når du studerer? Du forsøger at proppe så mange oplysninger ind i dit sind på et tidspunkt, som du kan.

dette sker ikke Lejlighedsvis. Du skal indstille en regelmæssig rutine og holde fast ved den. En undersøgelse tidsplan er afgørende for effektiv eksamen prep, fordi det giver dig mulighed for at forberede mentalt for dumper af CPA oplysninger til at losse i dit hoved. Du ved, hvornår du skal studere, og du kan forberede dig mentalt på det.

Du skal vælge tidspunkter hver uge, hvor du studerer og ikke gør noget andet. Min CPA eksamen studieplan så sådan ud:

  • hverdage: 2-3 timer efter middagen
  • lørdage: 4 timer om morgenen
  • søndag: ingen studerer

det var min studieplan, og jeg holdt fast ved det.

Slip af distraktioner

en af de største fejl, som jeg lavede som CPA-kandidat, var at lade distraktioner forhindre mig i at studere. Det lyder indlysende, ikke? Nå, distraktioner kommer i to former:

  1. distraktioner, der forhindrer dig i at studere
  2. distraktioner, der afbryder din studieproces

så hvad er forskellen? Den første distraktion kunne være TV. Du ser TV og forsinker studiet. Det forhindrer dig i at trække dine gennemgangsmaterialer ud. Den anden distraktion kunne være Youtube. Det distraherer dig, mens du studerer. Distraktioner kan være hvad som helst: kæreste, kæreste, kone, mand, børn, arbejde, hvad som helst.

det vigtige er at identificere, hvad der forhindrer dig i at studere og slippe af med det. Du bør ikke have nogen distraktioner, der holder dig fra dit studiemateriale, og du bør ikke have nogen afbrydelse af din rutine.

når det er studietid, er det studietid. Hvis du fokuserer 100% i løbet af studietiden, kan du opnå langt mere.

Find et studiested

så hvordan slipper du af distraktioner og holder en tidsplan? Du finder et studiested. Et separat studieområde, hvor ingen generer dig, dræber to fugle med en sten.

Jeg fandt ud af, at oprettelse af et dedikeret studieområde, der specifikt bruges til at studere, hjalp mig med at fokusere og hjalp folk med at lade mig være i fred. Jeg var mentalt forberedt, da jeg kom ind på studiepladsen, så jeg var nødt til at fokusere og efterlade alle distraktionerne bag mig. Der var ikke et TV på værelset,og jeg efterlod min telefon.

andre mennesker var også mindre distraktion, fordi de vidste ikke at afbryde mig, mens jeg var i det rum. Derfor var jeg i stand til at gennemføre multiple choice-spørgsmålene på mine praksiseksamener meget hurtigere og mere præcist!

få rabatter på CPA anmeldelse kurser!

Ingen kupon fundet

Tag Studiepauser

ud af alle mine CPA-eksamensundersøgelsestips er dette en, som mange mennesker savner. Du kan ikke studere 24/7. Stol på mig. Det er ikke muligt. Hvis du prøver, bliver du træt, mister fokus og begynder bare at spilde tid. Det er vigtigt at opbygge pauser i din studierutine. For eksempel, på mine lørdage, jeg ville bryde i 15 minutter halvvejs igennem.

pauser vil give dit sind en pause og gøre dig frisk og klar til mere indhold. Bare lad ikke dine studiepauser komme ud af hånden. De er inkluderet i min dynamite CPA eksamen undersøgelse tips til en grund: at øge undersøgelsen effektivitet. De er ikke meningen at give dig en distraktion.

få dit sind rigtigt

Dette er nok den vigtigste af mine CPA eksamen undersøgelse tips. Det betyder ikke noget, om du dykker ned i et omfattende forberedelseskursus eller bare kigger på flashcards: Bliv fokuseret. Før hver studiesession skal du stoppe et øjeblik og få dit sind rigtigt. Bliv fokuseret. Træk vejret dybt og ryd dit sind for alt, hvad der foregår i livet, så du kan fokusere på den aktuelle opgave.

Jeg fandt ud af at studere, mens jeg blev distraheret med andre ting, var et komplet spild af tid. Jeg ville bruge to timer på at gennemgå materialer bare for ikke engang at huske, hvad jeg gik igennem i slutningen af sessionen.

at studere er en mental ting. Det handler om tankegang. Hvis du går ind i hver studiesession med en fokuseret tankegang, vil du være i stand til at komme igennem mere materiale og huske langt mere, end du ellers ville. Dit sind skal være i det 100%, ellers får du ikke så meget ud af det. Gå ind i området og forbered dig, inden du begynder at studere. Det lyder osteagtigt, men det er det værd.

Bliv motiveret

jeg er sikker på, at du på et tidspunkt under din studieproces vil begynde at stille spørgsmålstegn ved, hvorfor du endda gør dette, eller om du endda vil være i stand til at bestå, når eksamensdagen kommer. Jeg ved, jeg gjorde; alle gør! Det er vigtigt at være motiveret og minde dig selv om, hvorfor du studerer.

for eksempel kan du få en lønforhøjelse, bonus eller forfremmelse. Du konkurrerer muligvis med venner, klassekammerater eller kolleger. Dette kan simpelthen være et af dine livslange mål.

uanset hvad årsagen er, skal du minde dig selv om det igen og igen. CPA-eksamen er ikke en sprint, det er et maraton; du skal forblive pumpet og fortsætte med at studere for at komme til målstregen.

få studere!

Nå, det er det. Det er alt, hvad jeg har. Det er de seks største tips, der hjalp mig passere CPA eksamen på mit første forsøg. Nå, det og et fantastisk CPA-gennemgangskursus. Hvis du ikke har valgt en god CPA-studievejledning endnu, tjek min sammenligningsvejledning og se, hvilken der passer til din læringsstil.

Kenneth V. Boyd er en tidligere Statsautoriseret revisor (CPA) og forfatter til flere af de populære “For Dummies” bøger udgivet af John&

Sønner inklusive ‘CPA eksamen for Dummies’ og ‘omkostningsregnskab for Dummies’.

Ken har fået et væld af erhvervserfaring gennem sin tidligere ansættelse som CPA, revisor, skat forberedelse og College Professor. I dag, Ken fortsætter med at bruge disse finjusterede færdigheder til at uddanne studerende som professionel forfatter og lærer.