Articles

76ers vs Celtics højdepunkter: Philadelphia 76ers vinder 108-99 for at få fat i deres første sejr i NBA Preseason

76ers vs Celtics Højdepunkter: det var 76ers vs Celtics i NBA preseason. Kampen 76ers vs Celtics sluttede i en 108-99 sejr for 76ers i NBA preseason.Ryst Milton, Tobias Harris og Joel Embiid scorede i to cifre for at føre 76ers til en sejr. Ny signering Seth Curry scorede 7 point.

kun 3 spillere i Boston Celtics, Jayson Tatum, Payton Pritchard og Jeff Teague scorede mere end 10 point i et skuffende tab mod 76ers.

76ers vs Celtics bokscore

Philadelphia 76ers bokscore

Boston Celtics bokscore

Philadelphia 76ers vs Boston Celtics højdepunkter

Philadelphia 76ers vs Boston Celtics højdepunkter

Philadelphia 76ers tag på Boston Celtics i NBA preseason Live. Dette var deres første kamp i preseason. 76ers har skiftet træner og general manager. De bragte Doc Rivers og Daryl Morey ind.Boston Celtics har en ung trio af superstjerner i Jason Tatum, Marcus Smart og Jaylen brun. De var anstændige sidste sæson. Dybde er stadig et problem, især på omkredsen, hvor Celtics med afgang af Hayvard ikke vil være i stand til at opretholde skader så godt som de gjorde sidste sæson.

kampdetaljer: Philadelphia 76ers vs Boston Celtics

tid: 06: 00 am

Dato: 16-12-2020

sted: Philadelphia 76ers vs Boston Celtics live Match forhåndsvisning

match forhåndsvisning – Philadelphia 76ers

Philadelphia 76ers havde også en god rekord på 43-30 sidste sæson. Denne sæson har de moderniseret deres coachingpersonale og front office. De har hyret Daryl Morey fra Houston Rockets til at blive deres general manager.

tidligere Clippers-træner Doc Rivers er også udnævnt til hovedtræner for 76ers. For at øge dybden i deres liste har de underskrevet Seth Curry og Danny Green.

Al Horford og Josh Richardson har forladt deres franchise. Kun 13,2% af Seksernes ejendele, ligaens næstlaveste sats, var pick-and-roll boldhåndteringsbesiddelser i henhold til Synergy play-type sporing.

de rangerede 28. i boldskærme pr.spil (62.9) og 26. i procentdelen af deres ejendele, der omfattede mindst en boldskærm (46%).

Matcheksempel – Boston Celtics

Boston Celtics havde en god rekord på 48-24 sidste sæson. I NBA ‘ s offseason har de ladet Gordon og Enes Kanter forlade.

de har erhvervet lignende Tristan Thompson. En anden tilføjelse til deres liste er No. 14 draft pick, Aaron Nesmith.Celtics var det niende hold i de 24 år, hvor vi har play-by-play data til at slutte i top fire i både offensiv og defensiv effektivitet. De forsøgte at handle deres fire udkast til at få et højere valg, men undlod at gøre det.

de har ikke rigtig brug for unge talenter, især med Jason Tatum, der for nylig underskrev en maksimal kontrakt. De har også store spillere i Marcus Smart og Jaylen brun.

NBA fans kan se NBA spil LIVE her.NBA tv-dækning: NBA preseason live stream

syv preseason-spil sendes nationalt på tværs af ESPN og TNT.

NBA Live streaming: 76ers vs Celtics Live Streaming

hvert preseason-spil vil være tilgængeligt live via NBA TV, mens det nationalt udsendte spil også vil være tilgængeligt via ESPNs digitale platforme.

76ers mulig start 5:

Seth Curry, Alec Burks, Terrance Ferguson, Ben Simmons, Joel Embiid

Celtics mulig start 5:

Marcus Smart, Jeff Teague, Jaylen brun, Jayson Tatum, Daniel Theis