Articles

betyder størrelse virkelig noget? (Håndstørrelse, det vil sige)

mand og kvinde, der holder hænder

Jupiterimages

betyder størrelse virkelig noget, når det kommer til kærlighed og dating? Eller i det mindste når det kommer til køn?

dette spørgsmål opstod ikke så længe siden, da en af mine naboer gik ud på en date med en fyr, der var helt fantastisk … bortset fra at hans fødder ikke var større end hendes (en ganske vist horselike størrelse 10, selvom hun selv er en ikke-usædvanlig stor 5’7″). Og hun tror, at hans hænder faktisk var mindre end hendes.

” Jeg ved, at jeg er storbenet,” sagde hun. “Men …”

Jeg afsluttede sætningen for hende. “Men du frygter, at han ikke vil have en stor knogle. Øh.”

“Kinda, Ja,” indrømmede hun.

som det viser sig, har hun dog intet at frygte. En undersøgelse offentliggjort i oktober 2002-udgaven af British Journal of Urology International fandt, at der absolut ikke var nogen sammenhæng mellem størrelsen på en mands fødder, hænder eller næse og længden af hans dong. (Snopes.com selv debunked det.)

og jeg ved af personlig erfaring, at hele størrelseskorrelationen er en fallisk fejlslutning.

en fyr, jeg er blevet fræk med, formåede at bryde mit hjerte, på trods af at jeg tydeligt kan huske at tænke, på vores første date, “Åh kære, det er små hænder!”Men hans penis var lige så smuk som en tulipan — og ret stor — og hans fingre, mens de var små, var perfekt dygtige nok. Hvem klager?

en anden fyr — som jeg aldrig gjorde gerningen med — var ret høj og havde hænder og fødder, der ikke løftede mine øjenbryn. Hans reproduktive enhed hævede min puls, skønt ikke på en ønskelig måde: den ene gang jeg rørte ved den, jeg var helt bange for, hvor lille den var.

så … værsgo.

nu, Kan du fyre veje ind med dine historier på begge sider af dette størrelsesproblem?

dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e-mail-adresser. Du kan muligvis finde mere information om dette og lignende indhold på piano.io