Articles

de nemmeste måder at måle et rum uden målebånd

af Jennifer Pellerito

det sker for de bedste af os – du turnerer et hjem og planlægger møblerne i rummet, eller måske er du lige flyttet ind i dit nye hjem, og alt er pakket væk i kasser. I begge vanskeligheder sidder du fast i den umulige situation, hvor du har brug for at kende længden og bredden af et rum, men du har ikke et målebånd praktisk.

for mange mennesker befinder sig i nøjagtig den samme situation. Er der stadig en måde at måle et rum uden et målebånd? Nå, faktisk er der! Læs videre for et par ideer, der helt sikkert vil spare dig, hvis du ikke tilfældigvis har et målebånd praktisk.

din fod

din fod

sandsynligvis den mest intuitive måde at måle uden et målebånd bruger dine fødder til at måle et rum. Denne mulighed kan være mere tidskrævende end andre afhængigt af rummets størrelse, men det er også en af de mest præcise.

gå forsigtigt tå til hæl over rummets længde og bredde. Hvis du har en pen og papir til rådighed, skal du være opmærksom på, hvor mange trin du tager. Derefter er tricket alt i at kende din europæiske skostørrelse. En størrelse på 35 er 9″, En størrelse 40 er 10″, og 45 er 11″. Når du ved, hvor mange skridt du har taget, skal du bare multiplicere det med længden af din fod og voil prisT, du kender nu målingerne på dit værelse.

din højde

din højde

Hvis du sidder fast i et bindebånd uden målebånd, er en anden god måde at måle et rum på så simpelt som at ligge på gulvet. Hvis du kender din højde, kan du finde ud af rummets målinger. Det er især nyttigt, hvis du har en hjælper med dig, der kan markere, hvor dit hoved eller tå er, så når du rejser dig, mister du ikke din markør. Men hvis du ikke har nogen med dig, skal du bruge et objekt som en pen eller papirclips til at markere, hvor du næste skal ligge.

den vanskelige del ved at måle et rum med din højde er, at nogle gange et rum ikke fordeles jævnt, så når du når slutningen af rummet, bliver du nødt til at gøre noget guesstimating. Denne målemetode er bestemt ikke den mest præcise, men det er meget hurtigere end at bruge dine fødder og gå hæl til tå over et stort rum.

bredden af dine arme

bredden af dine arme

med dine arme udstrakte skal du bruge afstanden over brystet mellem fingerspidserne til at måle et rum. Denne afstand måler typisk til omtrent det samme som din højde, men i stedet for at ligge på tværs af rummet, kan du blot bruge din krops vingespænde til at måle på tværs af en tom væg. Igen er det vigtigt at holde optælling af, hvor mange gange dine arme bredde passer langs rummet. Dette er dog meget lettere end at stå op og ligge ned igen, fordi du bare kan holde fingeren på plads og flytte til det næste udgangspunkt.

da måling af dine udstrakte arme normalt svarer til din højde, kan du nemt finde ud af størrelsen på rummet. Det er også lidt lettere at gætte målingen, hvis væggen ikke passer perfekt, fordi du simpelthen kan bruge halvdelen af bredden på dit vingespænde og beregne i overensstemmelse hermed.

et bindemiddel

et bindemiddel

Hvis du kender størrelsen på dit bindemiddel, kan du helt sikkert finde ud af målingerne af et rum! Måske er din ejendomsmægler heldigvis sket med at bringe en, eller endda et udklipsholder ville fungere. Generelt måler et tre-ringbind med en tomme 11,5 ” i længden. I betragtning af at det kun er en halv tomme væk fra en fod, skal du let kunne komme med et næsten nøjagtigt skøn eller endda en præcis måling.

I lighed med ovenstående forslag involverer denne proces også omhyggeligt at tælle, hvor mange bindemiddellængder det tager at komme fra den ene side af rummet til den anden. Tab ikke antallet, og du er sikker på at være på vej til at få en pålidelig måling.

et lasermåleværktøj

et Lasermåleværktøj

Hvis du har et lasermåleværktøj praktisk, Heldig dig! Dette værktøj kan endda være bedre end at have et målebånd rundt. Når den bruges korrekt, kan denne nyttige gadget måle et rum i sekunder fladt. Alt du skal gøre er et tryk på en knap, og en laser vises. Du bør være sikker på at line op gadget så lige som muligt, for at sikre laserstrålen er lige på tværs i stedet for i en vinkel, som ville måle en større afstand.

desuden vil en laserafstandsmåling også være den mest nøjagtige måde at måle et rum uden et målebånd på, og det er stadig let at måle, selvom du ikke har en ledsager rundt. Når du har dit værelse målinger, det næste skridt er sjovere-du vil vælge møbler og designe til dit hjerte indhold. Ikke desto mindre, gå ikke glip af det vigtige skridt at tage målinger og endda oprette en grundplan, før du investerer i en luksus sofa eller sofabord.