Articles

de Top 15 træk, der garanterer at gøre en succesrig iværksætter

iværksætter

at starte din egen virksomhed er et stort skridt. Du ønsker, at din lidenskab skal anerkendes og værdsættes af mennesker, der deler lignende interesser. Eller måske vidste de ikke, at de havde brug for noget, før du introducerede det for dem! Ja, processen er skræmmende, men at være iværksætter betyder også, at du er forfatter til din egen Succeshistorie. Selvom du måske ikke ved, hvor du skal starte, skal du huske, at selv de mest succesrige iværksættere var i dine sko på et tidspunkt. Hvordan gjorde de det?

dette er de 15 bedste træk, som enhver iværksætter skal have succes:

1. Vær sikker

uden tillid er dine mål næsten umulige at opfylde. Har en vision for din virksomhed, både på kort og lang sigt, og har gusto at udføre dem. Vær realistisk, men lidenskabelig med at overvinde forhindringer. Benyt enhver lejlighed til at fremme din vision og få andre til at tro på den. Hvis du tror på dig selv, så vil dit team også tro på dig. Det krævede en masse mod at åbne din virksomhed, så lad ikke energien sprænge ud.

2. Vær fleksibel

Bevar altid en følelse af fleksibilitet med planer og ideer. Hvis en ide ikke virker, kast den og prøv noget nyt. En god iværksætter udforsker alle muligheder og er ikke stædig til at ændre. Hold også din tidsplan fleksibel. Din tid er værdifuld, og ingen har brug for døgnet rundt adgang. Men vær villig til at lægge nogle ukonventionelle timer for at få arbejdet gjort.

3. Vær troværdig

Tag ejerskab over, hvad du gør. Vis dit publikum og dine konkurrenter, hvad du har. Din passion for din virksomhed skal skinne igennem i alt, hvad du gør. Brug det til at dyrke dit omdømme i branchen, så kunderne kender og stoler på din virksomhed.

4. Vær ydmyg

Antag noget skyld, hvis tingene går galt, og del æren, når tingene går rigtigt. At være iværksætter betyder at bede om hjælp fra tid til anden. Glem ikke at rose de mennesker, der kommer til din side, når du er i nød. Forsøg ikke at påtage dig for mange ansvarsområder; i stedet skal du genkende dine behov og svagheder og opbygge et team, der udfylder disse huller.

5. Vær fokuseret og organiseret

Skriv og følg en forretningsplan, opdater din kalender og opret et rodfrit arbejdsområde. Fjern unødvendige distraktioner i løbet af din arbejdstid, så du kan lægge din opmærksomhed på at sætte og opfylde mål. Sørg for ikke at proppe for meget ind i din dag, imidlertid. Vær opmærksom på de vigtigste ting på det tidspunkt og få dem gjort. På den måde kan du holde styr på dit arbejde.

6. Vær økonomisk ansvarlig

Ved nøjagtigt, hvor mange penge der kommer ind og hvorfra, og hvor meget der går ud og til hvem. Undgå en økonomisk overraskelse, der hurtigt kan rive din opstart fra hinanden. Oprethold organiserede poster og kundefiler for at hjælpe din virksomhed med at køre problemfrit. Når alt kommer til alt er en af de største trusler mod en iværksætter at lade regninger og lån komme ud af hånden.

7. Vær afgørende

når du har en plan, få det til at ske! Gæt ikke dig selv, eller vent på”det rigtige tidspunkt”. Den eneste strategi, der er værre end en mislykket strategi, er den vellykkede strategi, du aldrig har udført.

8. Vær vedholdende

du vil støde på mere end et par “Nej” i din forfølgelse af et “ja!”Giv ikke op. Følg regelmæssigt op med dine kontakter for at holde deres opmærksomhed. Du ved aldrig, hvornår en kundes behov vil ændre sig, eller når en kontaktperson af deres er på udkig efter præcis, hvad du tilbyder.

9. Vær teknisk kyndig

for en iværksætter er teknologi et af de mest værdifulde værktøjer. Bliv på toppen af tilgængelig teknologi, både generelt og i din specifikke branche. Teknologi kan spare dig tid og penge til at udføre vigtige forretningsfunktioner, hjælpe dig med at holde orden og bane vejen for nye løsninger, som din virksomhed kan levere.

10. Vær ekspert i din branche

Ved alt, hvad der er at vide om kommende trends, populære konkurrenter og produkt-eller serviceudviklinger, der kan hjælpe dig med at få en fordel. Abonner på branchemagasiner og hvidbøger for at holde trit med aktuelle begivenheder. Deltag så mange netværk og uddannelse begivenheder, som du kan. Ud over at lære dig mere om branchen, at gå til disse begivenheder giver dig mulighed for at netværke og få dit navn derude.

11. Vær en advokat

vær den fuldendte sælger til potentielle kunder. Stil spørgsmål og vær opmærksom på svarene. Vis kunderne, hvordan dit produkt eller din tjeneste kan gavne dem i stedet for at rasle af en liste over funktioner. Sørg for, at du spiller din virksomheds fordel i forhold til konkurrenterne, især hvis dine prispoint er forskellige. (Tip: Konkurrer ikke på pris, hvis du kan, men hvis din pris er organisk lavere end din konkurrence, så vær ikke bange for at sige det.) Endelig skal du ikke være bange for at bede om salget!

12. Vær opmærksom

Lyt til alle interessenter og bede om input. Andre kan have ideer eller bekymringer, som du endnu ikke har overvejet, og dine kunder vil fortælle dig præcis, hvad de vil have. Du har ret til at træffe endelige beslutninger, men hvis du kan tage deres feedback i betragtning, vil du opbygge en loyal kundebase og et engageret team.

13. Vær positiv

vær altid optimistisk, selv når du ikke føler det. Hvis dit publikum ser, at du tror på det, du laver, vil de have mere tillid til din evne til at gøre det. Oprethold en professionel opførsel med hensyn til din konkurrence. Det er helt acceptabelt at fremhæve din konkurrencemæssige fordel, men det er aldrig acceptabelt at badmouth dine konkurrenter. Husk: den iværksætter, du er oppe imod, er i samme båd som dig.

14. Være involveret

opbygning af fællesskabsstøtte er afgørende for at drive fremtidig succes, så demonstrere en vilje til at give tilbage. Deltag i eller sponsorere lokale begivenheder og institutioner, hold øje med lokalpolitikken, og giv dine naboer chancen for at kende og respektere dig som samfundsfigur og iværksætter.

15. Vær praktisk

endelig respektere dine lidenskaber uden for din virksomhed venture. Det kan være fristende at kaste dig helt ind i at opbygge din opstart, men hvis du ikke tager “dig tid”, vil du til sidst brænde ud. Gør en bevidst indsats for at gå væk fra virksomheden. Eller endnu bedre, afsæt regelmæssige perioder med arbejdsløs tid. Læs en bog, vandre en sti, eller brug tid sammen med din familie for at genoplade og genvinde det fokus, du har brug for for at fortsætte.

udfordringen med at opbygge en opstart kan virke overvældende, men alle har potentialet til at opdage og forfine disse træk. Tro du kan lykkes.

Hvis du har visionen og drevet til at få din virksomhed fra jorden og har brug for pengestrømmen for at få det til at ske, kan Factor Finders hjælpe. Vores faktura factoring programmer tillader startup virksomheder til at betale deres løbende udgifter ved at købe deres oprindelige fakturaer og fremme øjeblikkelig kontanter. Lær mere om factoring for en startup virksomhed og kontakt os for et tilbud i dag!