Articles

Den bedste måde at få hans opmærksomhed på er at stoppe med at give ham din

en af mine ekser var berygtet for hans push-pull-problemer. Hvis du ville blive mere aggressiv, ville han vige væk. Hvis du ville ignorere ham, ville han straks løbe til dig som en kat i varme.selvom jeg faktisk dumpede ham, fordi jeg ikke kunne klare den vanvittige mængde push-pull-dynamik, der plagede vores forhold, lærte jeg noget af hans skøre antics: guys kan virkelig ikke klare at blive ignoreret.

annonce

traditionelt er mænd dem, der er forfølgere. Mens det er blevet mere almindeligt for kvinder at spørge de fyre, de er interesseret i, de vil stadig føle, at de erobrede noget. De vil have spændingen ved jagten, så at sige.

desværre for de piger, der knuser på fyre, betyder det ofte, at de vil have den pige, der ikke giver dem tidspunktet på dagen.

annonce

Så hvad skal en pige gøre?

det, der fungerer, er at være kærlig et stykke tid og derefter skifte ting op.

annonce

Sådan trækker du væk kan få hans opmærksomhed ved hjælp af to effektive taktikker.

taktik #1: agn og kaution

Flirt med ham lidt. Gør det kendt, at du er i ham. Vær let tilgængelig for ham, indtil han begynder at føle sig godt tilpas med at have dig omkring sig.

så, når han begynder at blive komfortabel, skal du stoppe med at kontakte ham. Opfør dig som om du lige har mistet interessen, eller som om du nu er distraheret med noget andet end ham. Begynd langsomt at begrænse den tid, du er villig til at bruge sammen med ham.

hvad der ender med at ske er, at han begynder at få panik. Børn får panik, når noget, der var let tilgængeligt for dem, forsvinder, selvom de ikke kunne lide den let tilgængelige ting.

fyre er ikke meget anderledes end børn i denne henseende. Så snart du trækker væk, begynder de at indse, at de kan miste dig. Som følge heraf begynder de at respektere dig mere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Deltag nu for YourTango s trending artikler, top ekspertrådgivning og personlige horoskoper leveret direkte til din indbakke hver morgen.

annonce

selvfølgelig, hvis du har forsøgt at få ham til at være opmærksom på dig, og han prøver kun, når du rejser, vil du måske bare være væk. Magien ved agn og kaution er, at du får vælge, hvilken rute du tager, og også få den fyr, der tog dig for givet, til at lide.

Tactic # 2: Det uforpligtende engagerede Trick

Hvis du ikke har lyst til at spille luskede små sindsspil med fyre, er dette ofte en bedre mulighed. Imidlertid, du kan virkelig kun gøre dette, når du starter et nyt forhold.

det er meget simpelt, virkelig. Alt hvad du skal gøre er at fortælle ham, at du ikke vil være engageret eller eksklusiv for ham uden en titel.

annonce

artiklen fortsætter nedenfor

Trending på YourTango:

indtil da vil du fortsætte med at date rundt, og du vil forvente en mand, der virkelig er interesseret i at forfølge dig fuldt ud.

Her er hvorfor det virker: det tager magten væk fra fyre. De føler ikke længere, at du er nogen, der vil være der, uanset hvad.

når du ikke længere er en sikker ting, begynder de at kæmpe dobbelt så hårdt for at holde dig. Endnu engang, dette er en af de underlige psykologiske særheder, folk har.

annonce

faktum er, at folk ikke sætter pris på ting, der altid er omkring dem. Og det betyder, at du er nødt til at ændre det ved at undgå at gøre nogen til hele din verden. Det stinker, men det er sandt.Ossiana Tepfenhart er en forfatter baseret ud af Red Bank, ny trøje. Hun skriver primært om livsstil, mad, finansiere, og relationer. Du kan følge hendes kvidre.