Articles

Den store kærlighed, Jeg mistede

hun var den person, jeg elskede mest, elegant, smart sød og sød.

vi var besat af hinanden og ville være tæt på hinanden hver dag. Uanset vores smålige kampe og uenigheder.

Dette er kærligheden, der får dig til at falde hårdt. Du vil fortsætte med at prøve at være sammen med dem, selvom i begge ved, at det ikke fungerer, så du spilder din tid og griber fat i den smule håb om, at det vil ordne sig.

gør det? Nej, og det ødelægger dig og æder dig op indeni. Ideen om, at denne person er sammen med en anden fyr/pige, dræber dig langsomt indeni, når du derefter bliver fortæret af raseri.

Jeg havde denne særlige kærlighed, der var uudgrundelig. Jeg var afhængig af det, og det er jeg stadig. Jeg forsøgte fortsat at forstå håbet om, at vi ville ordne os, men vores problemer syntes aldrig at ende.

de problemer, vi havde med hinanden, blev afspejlet fra vores dybe usikkerhed, som vi derefter satte dem i vores forhold.

til sidst brød vi det af. Er vi blevet lykkeligere? Ja, det gjorde vi, men dybt nede savnede vi stadig hinanden, og det så ud til, at det kun blev værre, da en af os talte med hinanden.

du ser, hver gang vi bryder det af med vores partner, dybt nede vil vi altid savne dem. Uanset om de var gode for os eller ej.

og det er fint, det er en del af livet. Men for mig, jeg vidste, at jeg var nødt til at distancere mig, da hun sagde: “jeg taler med denne fyr”. Det forstyrrede mig ganske lidt, men ikke det faktum, at hun taler med ham.

men det faktum, at hun ser en fremtid med ham. Jeg kan ikke bebrejde hende, trods alt, hun er i den alder af at slå sig ned.

dette forekommer er normalt og fint, undtagen til en pris for at skade dig. Jeg fandt det underligt, hvor hurtigt nogen kan finde nogen efter et par måneders sammenbrud, når selv jeg ikke kan gøre det samme. Selvom jeg ikke vil dømme, da hver person går videre i deres eget tempo og på forskellige måder.

selvom den person, der gør dette, vil forårsage den største smerte for dig. Jeg anbefaler, at hvis nogen gennemgår en sammenbrud, skal du ikke spørge, om de taler med nogen. Du tror måske, du kan klare det, men er det risikoen værd, når du finder ud af, at du ikke kan klare det?

Gør dit hjerte en tjeneste og spørg ikke, selvom de tilbyder at svare.

under vores forhold havde vi fantastiske øjeblikke og utroligt dårlige øjeblikke. Vi forsøgte at retfærdiggøre de dårlige øjeblikke med vores gode øjeblikke, misforstå mig dog ikke, vores gode øjeblikke var intense!

Vi havde en overvældende følelse af kærlighed til hinanden, det var ærligt som et eventyr, vi levede i, i de specielle tider, vi tilbragte sammen.

men disse scener fra et eventyr var alt for få med vores overbelastning af frustrationer med hinanden.

for at nævne en af disse scener…. Vi var sammen ved min søsters bryllup, hun stod der og tænkte på sin egen forretning, og da jeg så en blomst i nærheden af hende, jeg tog den simpelthen op og lagde den på hendes hår, mens jeg stirrede på hendes øjne.

det øjeblik, vi havde, var intens, og det er ikke noget, jeg nogensinde vil erstatte.

Vi har alle disse specielle øjeblikke, vi oplever fra vores partnere, disse øjeblikke er det, der får os til at tænke… hold da op! Jeg vil tilbringe mit liv med denne person.

alt hvad jeg vil sige er, vær forsigtig med hvem du vælger at være sammen med. Da du vil dedikere en del af dit liv til dem, hvilket er noget, du aldrig får tilbage. Desuden, selvom det ender på gode eller dårlige vilkår, skal du altid huske de øjeblikke, du tilbragte med dem, som en læringsoplevelse for dig selv.

Abonner på mit nyhedsbrev-link