Articles

dette er de hjemmelavede T-shirt-mærker, du har brug for at vide nu

låsningen har låst op for en hidtil uset raseri for den klassiske T-shirt. Det perfekte valg mellem VFH, ærinde løber, og let at gå direkte i seng i. Mange gadetøjsmærker har udvidet deres linjer, og dråber i begrænset udgave er blevet alle raseri. Besked tees, comfy tees eller nogle bare glade tees… vælg selv. Vores favoritter?

Huemn

Aien Jamir in Huemn

hvad? Huemn t-shirtens signatur er en overdimensioneret, kønsløs pasform, der fejrer den afdøde indie digter og romanforfatter, Charles Bukovsky. Med begrænsede dråber, der altid er udsolgt, omfavner deres T-shirts den ærbødige smag, som Bukovsky var berømt for.

hvem? Helmed af Pranav Misra og Shyma Shetty, Huemn har en etos, der sigter mod at tilskynde til tanke og inspirere til samtale gennem deres billedsprog.

hvor? Huemn.in og Vegnonveg.com

hvorfor? Huemn handler om at starte bredere dialoger om individualitet, bæredygtighed, ligestilling mellem kønnene og inklusivitet. Lige nu er de igen strømpe deres populære Huemn+Bukovsky Kapitel 1 og kapitel 2 T-shirts den 8.November 2020. Hent dem nu!se også: Sobhita Dhulipala, Santoshi Shetty, Anurag Kashyap, Karuna Parikh, Roohi Jaikishan.

SEKS5SEKS gade

billedet kan indeholde: tøj, Ærme, Beklædning, Langærmet, menneske, person, skjorte og tekst
Seks5seksstreet

hvad? En samarbejdende sports-og gadetøjs venture, her synes inspiration at komme fra overalt uden struktureret designfilosofi, men socialt og kulturelt relevante temaer.

hvem? Modeinnovator, Avni Aneja og hendes initiativrige bror, Ambar Aneja besluttede at være en del af noget meget større end bare at fremstille eller markedsføre tøj – de er stolte af at bruge iørefaldende sætninger og tekst til at sælge socialt betydningsfulde samtalestykker.

hvor? Six5sixstreet.com og FTC ny Delhi

hvorfor? Deres unikke stemme transcendere lande og normer for konventionelle former og passer. De sækkede kontrakten for Det Indiske fodboldlandshold i deres første år og erstattede et stort internationalt sportsmærke!

spottet på: Ranveer Singh, Ayushmann Khurrana, Alia Bhatt, Kriti Sanon, guddommelig og Naesy.

3. Motherland

hvad? Motherland er en popkultur, subkultur og modkulturplatform med bymæssige fornødenheder, livsstilstilbehør og nye kunstnere. Motherland Superstore er hvor du finder interessante versioner af hverdagens ting—originale designs, eksklusive samarbejder og specielt kuraterede produkter, der hjælper dig med at se godt ud og føle dig godt.

hvem? Medstifter V Sunil (den kreative direktør bag Incredible India and Make in India kampagner) introducerede først denne ide som et hver anden måned magasin, Motherland, der havde til formål at påvirke og forme moderne indisk kultur i 2010. Motherland Superstore blev frigivet i juli 2019.

se mere

hvor? Motherlandsuperstore.com, Amazon.in og Dopecoffee.in. de lager også pan India, fra Lodhi Sports i Delhi, Kongeblå i Jodhpur, Pepper House i Kochi og Jones the Grocer i Singapore.

hvorfor? Det er ikke rigtig et spørgsmål her, når du bliver tilbudt et nyt perspektiv på Indisk populærkultur—regionale klassikere, hyper-lokale tendenser—alt glat designet og leveret til din dør. Kollektionerne inkluderer ikke-kønstøj, og jeg vil afvige her, men de tilbyder også et arsenal af super snacks, hverdagsgenstande og livsstilsforsyninger. Hvis du leder efter en blanding af godt design og kulturel relevans, Gennemse ikke længere.se også: Varun, Ujjala Raut, Dolly Singh.

ingen NASTIES

hvad? Ingen Nasties giver os 100 procent økologiske Fairtrade veganske Tees (Det første Fairtrade licenserede tøjmærke i Indien!)

hvem? Grundlægger Apurva Kothari opgav sit tekniske job i staterne for at skabe opmærksomhed om selvmord fra bomuldsbonde og startede derfor ingen Nasties i 2011. Dette kom efter mange års forskning for at være et virkelig bæredygtigt, gennemsigtigt modemærke.

hvorfor? De er et simpelt, bæredygtigt og etisk tøj, fremstillet i Indien, der arbejder med økologiske bomuldsbønder kooperativ og en fairtrade certificeret fabrik med en helt gennemsigtig forsyningskæde. Deres design er ukonventionelle, med sjove finurlige udskrifter. Grundlæggende er en rigtig godbid, let og let sikker på at blive stamgæster i din garderobe.

hvor? Online på Nonasties.in og i deres flagskibsbutik i Nord Goa.

spottet på: Kiran Rao, Sakshi Dhoni

hvad? Hr. Bengaluru er et brand baseret på Bengaluru med mange kompatible fabrikker i hele Indien til etisk produktion af varer ved hjælp af naturlige materialer.

hvem? Designer Mohammed Javed Khan startede mærket i samarbejde med Myntra. Hans kærlighed til det’ langsomme liv ‘og håbet om en’ bedre verden ‘ har inspireret mærket og holdt komfort og bæredygtighed i centrum.

hvor? Shop på Myntra.com

hvorfor? Kendt for deres sociale bevægelse kampagne tees, en dyb forståelse for kunst og håndværk og komfort i alle aspekter. De skubber altid grænserne for at gøre verden til et bedre sted.se også: Anand Gandhi, Dhruv Sehgal, Gulshan Devaiah, Roshan Mathe, Kusha Kapila.

Bhaane

hvad? Bhaane er et moderne og relevant tøjmærke drevet af idealerne om bemyndigelse, individualitet og universalitet. Ikke for det konventionelle, men hvis du nyder lidt eksperimentering, tjek det ud.

hvem? Anand Ahuja lancerede Bhaane i 2011, og i dag med sin kreative direktør Nimish Shah ved roret og det vågne øje med mode maven Sonam Kapoor Ahuja har de en loyal stamme, der opfordres til at fejre selvudfoldelse.

hvorfor? Bhaanes tøj fremstilles i avancerede fabrikker, der bruger vedvarende energi, spilder meget lidt og overholder de bedste miljøstandarder.

hvor? Bhaane.com og i butikker i Bengaluru, Mumbai og Delhi.

spottet på: Kareena Kapoor Khan, Sonam Kapoor Ahuja, Saffron Vadher, Neelam Gill.

Pause

hvad? Etisk og bemyndigende tees, Pause har lanceret et bevidst tøjmærke bæredygtigt indkøbt med super blød Tencel jersey. De stræber efter at følge en nul affaldspolitik.

hvem? Grundlæggerne Neha Modi og Neha Tham lancerede mod slutningen af 2019 og hævede baren, der samler den perfekte balance mellem nytteværdi og multifunktionelt sæsonløst tøj.

hvorfor? Genbrug / Reducer / Genbrug-Pause, tænk på vores omgivelser. Hver beklædningsgenstand har den blødeste levede i føler og er let og åndbar. Silhuetterne er feminine, men alligevel androgyne, strukturerede, men samtidig flydende, så du kan udtrykke dig selv og vælge, hvem du vil være.

hvor? Pausefashion.in.

spottet på: Kareena Kapoor Khan, Diana Penty, Tapsee Panu, Lisa Mishra.

Haut De Gamme

hvad? Haut de gamle er en hjemmelavet gadetøjsmærke dedikeret til at fejre kendte motiver som paisley og camouflage i deres egen stil, også at skabe populærkulturgenstande som spandhatten og maskerne i deres udskrifter har gjort dem alle vrede. De kilde hudvenlige bæredygtige stoffer til hele verden, som derefter kærligt håndlavet af syersker i Indien.

hvem? Grundlagt af Sohail Nathani og Rahul Chhabria i December 2017 med det formål at tilfredsstille behovet for væsentlige/hæfteklammer, der ville være ubesværet & kunne bæres uden tøven.

hvorfor? Haut de Gamme tror på at skubbe alle grænser og håber at opbygge et globalt brand, som indianere kan være stolte af.

hvor? Hautdegamme.in

spottet på: Ananya Panday, Abhishek Bachchan, Ishaan Khattar, Khushi Kapoor.

9. Udånder

billede kan indeholde > : Tøj, beklædning, Ærme, menneske, Person, Elisabeth Rose og Langærmet

hvad? Udånder etiket er et etisk lavet brand, der taler om følelser og sårbarhed. Det handler om at opbygge et samfund, der siger ‘Det er okay at ikke være okay’.

hvem? Efter at have været igennem sin egen personlige kamp med selvværd og identitet startede designer Palak Shah dette som et lidenskabsprojekt, der blev bragt til live i 2018 ved at skabe bemyndigende produkter til at tilskynde til samtaler & bevidsthed om sindssager.

hvorfor? Denne designer har skabt et brand, der forbandt hendes drøm om at give folk en platform til at tale om deres historie og skabe overkommelige, men alligevel sporty tøj af god kvalitet. En del af deres overskud doneres til sundhedsfonde.

hvor? Exhalelabel.com og på Como Collective i Goa, Panache i Ahmedabad, Bonpinda i Australien, Urban Suburban i Surat. Deres digitale tilstedeværelse spreder sig også på tværs af e-handelsbutikker som Natty.in, jorden Kærlighed, I-d, først elske dig selv, Spunky og Den Gale kommode.

spottet på: Sonakshi Sinha, Aditi Rao Hydari, Gauahar Khan, Archana Akil Kumar, Yami Gautam, Kriti Sanon, Radhika Madan, Tisca Chopra.

Saison

hvad? Saison tees er lavet i 100 procent bio vask bomuld, som giver en super blød og glat fornemmelse på huden, når den bæres. Dette Plastfri mærke har også et overkommeligt loyalty-T-shirt-abonnementsprogram.

hvem? Et brand grundlagt af Moneissh Teckchandani, hvis kreative sind og åbenhed om at skabe et eget brand i modeområdet betalte sin risiko for at opgive teknik, da han jagede sine drømme frygtløst.

hvorfor? Saison omfavner bæredygtighed og er forpligtet til at give socialt relevante årsager og humor en stemme, da de er til at udvikle de fedeste designs og beskeder, som du ville elske at bære.

hvor? Saisonclothing.com set på: Ayushmann Khurrana, Siddhant Chaturvedi, Riteish Deshmukh.

næsten Guder

billede kan indeholde: møbler, menneske, Person, tøj og beklædning

hvad? Næsten Guder trækker på sine indiske rødder af historiefortælling og håndværk og fejrer forbindelsen mellem kunst og gadetøj. Dette uniseksmærke udfordrer konventionelle silhuetter, blander traditionelle ideer med moderne design.

hvem? Grundlægger Dhruv Khurans intuition for gadetøjs evne til at skabe kulturelle påvirkninger er det, der fik ham tilsluttet og førte til oprettelsen af næsten Guder.

hvorfor? Næsten Guder samarbejder med lidenskabelige mennesker, kunstnere og virksomheder, der skubber konvolutten og altid kører noget nyt med det formål at skabe positiv kollektiv forandring og forhåbentlig fremstå som en global gadetøjstemme.

hvor? Almostgods.in set på Ranveer Singh, Vicky Kaushal, Raja Kumari.

12. St Lutalica

hvad? Saint Lutalica fejrer førsteklasses gadetøj, et tøjmærke, der er til det punkt og fejrer stil og komfort. USP er pasformen og følelsen. Deres smidige tees sidder med en perfekt lethed på kroppen.

hvem? Grundlæggerne Aditi Chaturvedi og Eeshan Chaturvedi gik live online i December 2019 med visionen om at give os kvalitetsprodukter og etablere en infrastruktur, der løbende vil udvikle sig til dine krav over tid.

hvor? Stlutalica.com

hvorfor? Kvalitet, kvalitet, kvalitet. Plus, lavet i Indien og stolt støtte lokale.

spottet på: Ishaan Khattar

annullerede planer

hvad? Annullerede planer er et gadetøjsmærke, der kreativt bruger materialer, der afvises, betragtes som affald og normalt ender på losseplads eller vores oceaner. Disse materialer bruges til at skabe Udsmykning og holdbare hverdagsprodukter. T-shirten er lavet af 100% genanvendt bomuld.

hvem? Grundlægger Mallika Reddy leder et lille team bestående af skræddere og brodere, der sorterer og renser. Hun eksperimenterer konstant og prøver nye ting med en række forskellige affaldsmaterialer.

hvor? Cancelledplans.com

hvorfor? Annullerede planer er ikke bange for at bruge det ubrugte. Mange materialer er rester fra industrielle processer. Genbrug og upcycling er dagens orden, og det er i sig selv “hvorfor” nok!

spottet på: Aditi Rao Hydari

krokus Indien

hvad? Krokis Indien er et Mumbai-baseret tøjmærke, der i det væsentlige fremstiller minimalt fritidstøj, mens man fejrer de livlige farver i Indien.

hvem? Efter at have bemærket manglen på komfortable, afslappede tøjdesignermærker på det indiske marked, grundlagde Shivani (aka ‘Krokis’ bedstemor’) Krokis i 2018 med visionen om at introducere folket til let at bære, livsstilsbaseret gadetøj.

hvorfor? Krokis bringer os let at bære gadestil gennem grundlæggende silhuetter med deres unikke mønstre.

hvor? Croquis.in

spottet på: Shahid Kapoor, Karthik arisk, Parineeti Chopra

Huedee

hvad? Huedee er et Kolkata, der udelukkende er baseret på tie-dye-mærke på en mission om at inspirere og forbinde med frisindede sind og fokusere på lighed, individualitet og frihed.

hvem? Ahana og Yash startede et drive-in spisested, der solgte burritoer og desserter i Kolkata. Disse serielle iværksættere har altid været tiltrukket af farvekombinationer, stil, og design, så det var en naturlig progression for dem at tjene penge på tie-dye-trenden ved at tilbyde farverigt tøj og tilbehør. De har også lanceret et samarbejde med Trilog (en organisation for mental sundhed og holistisk velvære).

hvorfor? Cali style tie-dye er dille lige nu, og de har sjove farvekombinationer. Deres seneste samling er fuld af positive ord af bekræftelser!

hvor? Huedee.com

spottet på: Kiara Advani