Articles

er der nogen sandhed at “modsætninger tiltrækker”?

” Hej, baby, Hvad er dit tegn?”kan være en af de cheesiest pickup linjer derude, men for dem, der tror på astrologi, er det et vigtigt spørgsmål med hensyn til kompatibilitet.Ophira Edut, den ene halvdel af Astrotvinerne, siger, at med de 12 astronomiske tegn er der syv mulige kampe: samme tegn, et tegn fra hinanden, to tegn fra hinanden, tre tegn fra hinanden, fire tegn fra hinanden, fem tegn fra hinanden og seks tegn fra hinanden. Af disse syv kombinationer, der er to, der betragtes som de “sværeste” at komme sammen med, er dem, der er et tegn fra hinanden og fem tegn fra hinanden.

i sin bog, som hun skrev sammen med sin søster Tali, hvordan man kommer sammen med nogen, nedbryder hun, hvorfor visse kampe kommer bedre sammen end andre og giver tip til, hvordan man kommer sammen med hvert tegn. Hun skriver, at vi ubevidst tiltrækker dem, vi har lidt til fælles med “fordi vores Sjæle længes efter at vokse. Vi er nødt til at vågne op, være opmærksomme og lære noget.”

for de ene tegn fra hinanden handler det om friktionen. Hun skriver, at det er en kærlighedshat-stemning på grund af det faktum, at ingen af dem har nogen astrologiske træk til fælles. Men tiltrækningen er stærk.

“al den friktion kan føre til eksplosiv seksuel kemi og endda et obsessivt ønske om at finde ud af hinanden (heads up: Du vil aldrig helt),” skriver hun. “Nogle astrologer mener, at hvert tegn er en udviklet version af den før den. Ifølge denne teori, tegnet efter din spiller rollen som en lærer—selvom din stolthed måske aldrig tillader dig at indrømme det før år senere.”

for parret, der er fem tegn fra hinanden, dette er OG ulige par og har intet til fælles astrologisk. “Fra det ene øjeblik til det næste vil du enten føle, at du er med en slægt eller en fuldstændig fremmed, uanset hvor mange år du har kendt hinanden,” skriver hun. “Dit bånd er intenst, uudtalt og forvirrende selv for dig. Det er som om du altid har kendt hinanden, men du kan ikke rigtig finde ud af hvordan. Vi mener, at dette er den ultimative genforening i fortiden, når to mennesker mødes for at ordne ufærdige forretninger.”

Hvis hver enkelt person, du møder, har mening i dit liv, er de, der er fem tegn bortset fra dig, beregnet til at lære dig en af de største lektioner, især hvis det er et romantisk forhold. “kan være Ind og ud af dit liv i årevis, da du er sammen for en karmisk lektion eller et bestemt formål, så gå dine separate måder i et stykke tid,” skriver hun. “Der kan være tåreøjne forsoninger, når du begge er blevet klogere af erfaring. Eller du kan mødes, når du begge har været igennem en hjerteskærende oplevelse, der tvinger dig til at vokse og lære personligt ansvar. I dette tilfælde kan du simpelthen sætte pris på dine forskelle, snarere end at se dem som en trussel mod dit ego eller verdenssyn.”

men som med alle ting relateret til astrologi, disse forklaringer er ikke beregnet til at afskrække nogen fra dating nogen, der enten er et tegn eller fem tegn bortset fra dem. Bogen giver tip og råd om, hvordan man navigerer i disse forhold og afbalancerer så forskellige personligheder. “Du kan få det til at fungere med nogen,” siger hun.