Articles

Fe øjenmakeup

se Fe ansigtsmaling…

Du kan opleve, at designe din egen fe øjenmakeup er lige så sjovt som at klæde den del.

om Fairy Makeup

som med andre ideer til Allehelgensmakeup er fairy makeup en fantastisk måde at omdanne dig til en anden væsen. En af fordelene ved at vælge en eventyrkarakter er, at du har en hel del variation, når du designer et look. Din fe kan være en sprite-lignende, venlig skovboer, eller din fe kan være mørkere og mere uhyggelig. Din makeup skal hjælpe med at afspejle den type karakter, du skildrer, for at være mest troværdig.

farvevalg

udover din teknik går de farver, du vælger, langt mod et overbevisende fe-look. Prøv en kombination af disse nuancer, når du opretter din fe øjenmakeup:

 • Pink
 • Sølv
 • Lyseblå
 • lavendel
 • lysegrøn
 • fersken
 • trækul
 • Indigo
 • Violet

Fairy Eye Makeup teknikker

ud over traditionel makeup, du normalt bruger, kan du også overveje ansigtsmaling og våde/tørre skygger, når du opretter dit fe ansigt. Se efter tynde kosmetiske børster, der gør det lettere at skabe detaljer.

lys og æterisk

Hvis du går efter det “gode fe” look, så prøv denne øjenmakeup som grundlag for hele din karakter:

 1. Forbered resten af dit ansigt ved hjælp af gennemskinnelige og lyse farver.
 2. øjenbryn kan være din naturlige farve, eller du kan farve dem ind med øjenskygge for at blande med resten af din makeup.
 3. Påfør øjenskygge farve efter eget valg til dine øjenlåg og bringe det op til lige under din pande knogle.
 4. brug også denne samme farve eller en komplementær farve på de nederste låg, og pas på at blande for en blødere linje.
 5. Tilføj en mousserende, Fremhæv farve under dine øjenbryn.
 6. med spidse pensler, male hvirvlede designs på de yderste hjørner af øjnene. En ven må muligvis hjælpe, hvis du har svært ved at gøre det selv. Andre design ideer omfatter blade, blomster og sommerfugle. Du kan også bringe disse designs ned ad kinden eller op mod templet.
 7. Påfør et par selvklæbende perler i tilfældige mønstre i øjnernes indre eller ydre hjørner.

i stedet for mascara, prøv falske øjenvipper, der har en smule gnistre på dem, som f.eks. Andre øjenvipper muligheder omfatter pink, grøn, blå og regnbue versioner, så du nemt kan finde den perfekte type til at supplere din fe look.

mørk og gotisk

måske har Fe-udseendet, du leder efter, mørkere intentioner. I så fald skal dette fe-øje-look formidle det meget godt:

 1. farve i sparsomme øjenbryn om nødvendigt med grå eller sort blyant og skabe en høj bue.
 2. linje øvre og nedre øjenlåg i trækul, violet, indigo eller sort.
 3. Anvend en mørk øjenskygge eller lav et design med høj kontrast med en lys skygge. Øjenskygge skal påføres øvre og nedre låg; blend godt for et udtværet udseende.
 4. Tilføj en dybere farve til øjenlågets krølle og bring den udad til hjørnerne.
 5. brug en spids makeupbørste til at tilføje mørke designs til de ydre hjørner af øjnene, over øjenbrynene og mod dine templer. Design ideer omfatter hjerter (brudt og hele), hvirvler og takkede mønstre.
 6. som ovenfor kan du springe over mascaraen og anvende mørke Falske vipper i stedet.

en plettet fe makeup kit vil give dig en god start mod at skabe en mørkere Fe ansigt.

Bliv kreativ

Brug fotos som inspiration, men i sidste ende, for et virkelig unikt look, skal dit design være dit eget. Skitse flere kreationer på papir først, og anvend dem derefter en ad gangen. Tag billeder af dine forskellige udseende og sammenligne dem for at se, som du bedst kan lide. Dette vil også hjælpe dig med at se, hvad der fungerer godt, og hvad der ikke gør.

når dit look er færdigt, med ekstra tilbehør og kostume, er du klar til at ramme scenen som den eventyr, du vælger!