Articles

fem livsændrende veganske Kageblandingshacks

udgivet 5.februar 2019 af Nina Kahn.

uanset om du fejrer en lejlighed, eller du bare prøver at opleve nogens dag, er bagning af en lækker vegansk kage en sikker måde at få nogen til at føle sig speciel. Veganske kager er faktisk meget enkle at lave, men nogle gange kan det være skræmmende at håndtere en hel opskrift. Og ofte, jeg er bare for dang doven. Det handler om det tidspunkt, hvor boksede kageblandinger kommer ind i billedet og gør livet værd at leve igen.

vegansk kageblanding hacks

vegansk kageblanding hacks

AHHHH, himlen. Hvis du ikke vidste det, er nogle almindelige boksede kageblandinger ved et uheld veganer (tjek nogle af Duncan Hines mærkevarerne). Du vil bemærke, at de boksede kageblandinger kræver æg (også kendt som kyllingeperioder). Ingen bekymringer-der er masser af måder at erstatte æg i nonvegan opskrifter.

og der er også endnu nemmere måder at veganisere boksede kageblandinger på.

Ja, det er rigtigt, folk—vi er ved at tage dovenskab til et nyt niveau med nogle af disse opskrifter. Hvorfor spilde mere tid bagning end du har brug for, når du kunne være ude at spare flere dyr og sådan? Velkommen til den magiske verden af boksede kageblandingshacks! (Medmindre andet er angivet, skal du bare blande de givne ingredienser sammen og følge instruktionerne på bagsiden af din kageblandingskasse for bagetemperatur og tid. Det er så freaking simpelt.)

klassisk chokoladekage

1 kasse chokoladekageblanding + 1 dåse (12 ounce.) Coca-Cola, Pepsi eller citronkalk soda

vegansk kageblanding hacks

vegansk kageblanding hacks

denne opskrift er super-let og producerer en fugtig og let chokoladekage—og nej, du kan ikke smage sodavand! Ignorer instruktionerne på kassen. Bare bland en dåse koks med din kageblanding og bag. Tip: du kan stort set bruge dette trick med enhver bokset kageblanding og enhver sodavand! Prøv citron-lime soda kombineret med hvid kageblanding eller Kirsebærkoks kombineret med chokoladekageblanding til kirsebær-chokoladekage. YUM.

klassisk gul kage

1 kasse gul kageblanding + 1 kop usødet æbleauce + 1 kop vand

vegansk kageblanding hacks

vegansk kageblanding hacks

igen er dette en latterligt let opskrift, og den vil producere en lækker klassisk gul kage. Æbleauce tilføjer den teeniest smule velsmagende frugtighed.

Pumpkin Spice Cake

1 kasse krydderikageblanding + 1 kan græskar ren kar

vegansk kageblanding hacks

vegansk kageblanding hacks

Denne opskrift er blevet en ægte besættelse for mig! Græskar krydderi smag er perfekt til feriesæsonen, men når du smager denne baby, vil du have det hele året rundt. Dejen vil være super-klæbrig, når du blander den, men når den er bagt, vil den producere en fluffy og perfekt kage. Tip: rør en generøs mængde græskar pie krydderi ind i din frosting for en endnu mere spændende godbid.

Orange Dreamsicle kage

1 kasse gul kageblanding + 1 kop appelsinsaft + 1 6-ounce. container vegansk yoghurt i græsk stil (almindelig eller vanilje)

vegansk kageblanding hacks

vegansk kageblanding hacks

Jeg ved, vi får lyst her! Seriøst, denne kage er forbløffende. Det smager virkelig ligesom en orange Creamsicle. Pisk bare appelsinsaften med yoghurt i græsk stil (den, jeg bruger, er lavet af kokosmælk), indtil den er helt blandet, og kombiner derefter med kageblandingen. TIP: Server Denne kage med nogle veganske vaniljeis og dø bare af smelte-i-din-mund lykke.

frugtagtig Dump kage

1 kasse gul kage blanding + 1 20-ounce. kan knust ananas + 1 21 ounce.- kan cherry pie påfyldning + 1 kop vegansk smør

vegansk kageblanding hacks

vegansk kageblanding hacks

OK, så det lyder (og ærligt ser ud) som noget underligt, at din bedstemors venner kan bringe til en potluck middag. På trods af det (og på trods af at det hedder “Fruity Dump Cake”), er det faktisk sindssygt delish. Her er hvad man skal gøre: i en stor bageplade, lag ananas og kirsebærpai påfyldning, drys derefter kageblandingen jævnt over toppen. Skær det veganske smør i skiver og læg det jævnt over kageblandingen. Hold dig i ovnen i en time ved 350F, og du er færdig! Åh! Og et sidste tip:

mange drysser, isninger og endda nogle foruddefinerede købmandsbadekar med frosting er ved et uheld veganer.

HALLELUJAH! Du er nu officielt en vegansk boksekageblandingsekspert. Nu, lad os gå snuppe en Sprite og nogle kage blanding og komme til bagning!

PETA opfordrer alle til at spise sunde dyrefrie fødevarer. Hvis du vil forkæle dig med slik, skal du gøre det sparsomt og sørge for, at der ikke er nogen grusomhed over for involverede dyr. Kontroller også al emballage, da ingredienser kan ændre sig eller variere efter region.

Jeg vil have ugentlige opskrifter og Livsstilstips!

Bestil dit gratis veganske startpakke

Send mig et vegansk startpakke