Articles

Fodbold 101: Dækningsskaller

formålet med denne artikel er at tjene som en letforståelig guide til defensive dækningsordninger for dem, der lærer nogle af det grundlæggende om fodbold. Phinsider overlord administrerende redaktør Kevin Nogle skrev en god introduktion til defensive linjeteknikker i sit indlæg, “fodbold 101: Defensive line gap-teknikker.”Jeg har for nylig sendt min egen opdeling af linebacker-rollerne i Dolphins’ 4-3-forsvar i min kreativt navngivne FanPost, “kort oversigt over 4-3 Linebacker-rollerne i vores Baseforsvar.”

det er primere på, hvad defensive linemen og linebackers generelt bliver bedt om at gøre. Den næste gruppe at diskutere er de defensive backs, hvem er safeties og cornerbacks. For at holde tingene enkle vil disse dækningsskaller blive beskrevet som om de drives af delfinerne i deres foretrukne pass-Stop “nikkel” – pakke, som indeholder 4 defensive linemen, 2 linebackers og 5 defensive backs (dermed udtrykket “nikkel”). Jeg vil undgå at diskutere de tekniske nuancer af hver dækningsskal, fordi målet er at give en anstændig oversigt over de 6 mest populære dækningsskaller i kun en artikel.

Cover 0

Dette er den ultimative, “jeg respekterer simpelthen ikke din evne til at kaste bolden” dækning. Ingen defensive backs bliver bedt om at falde tilbage i områder, så begge safeties er fri til at være aggressive nær scrimmage-linjen.

fordelen er, at det gør det muligt for hvert enkelt medlem af 7-mands dækningsenheden (safeties, linebackers og cornerbacks) at blive brugt i man-dækning. På et givet spil kan lovovertrædelsen sende op til 5 spillere til at køre modtagelsesruter, fordi ud af de 11 spillere forbliver seks af dem (kvartbacken og 5 offensive linemen) bag scrimmage-linjen ved passerende spil. Cover 0 tillader et forsvar at tildele 5 forsvarere til at dække de 5 spillere mand til mand. I mellemtiden har 7-mandsdækningsenheden stadig 2 forsvarere “tilbage” for enten at blinke/spore KB eller strejfe nær scrimmage-linjen. De 2 resterende forsvarere kunne være safeties eller linebackers eller cornerbacks eller en blanding af 2 af disse 3 positionsgrupper.forsvar næsten altid blits med denne dækningsskal, fordi at give kvartbacken for meget tid i lommen garanterer, at mindst en modtager vil blive åben mod man-dækning uden sikkerhedshjælp. Denne type dækningsskal er fremragende til at lukke kortere ruter såvel som afleveringer på grund af al den “trafik”, den skaber med alle 11 forsvarere nær scrimmage-linjen, men det efterlader forsvaret farligt sårbart over for dybe pas, hvorfor hold normalt kun bruger cover 0 i særlige situationer som i rødområdet.det seneste berømte eksempel på et hold, der spiller cover-0 langt væk fra slutområdet, kommer fra Tim Tebue-ledede Denver Broncos playoff-spil i 2012 mod Pittsburgh Steelers. Tebue er en kvartback med mange styrker, herunder vokal ledelse og kører bolden, men “konsekvent nøjagtighed på mellemliggende kast” er ikke en af dem, så Steelers valgte at være meget aggressiv i at stoppe Tebue-ledede farende angreb ved at bruge cover-0 nogle gange. Især brugte de det i starten af overarbejde.

(Klik på hvert billede for at se et billede i høj opløsning, hvis du har problemer med at se detaljer)

før dette spil startede, havde Steelers kun 1 sikkerhed, der spillede dybt (rød boks i billedet ovenfor). Den stærke sikkerhed (orange boks) er opstillet ved siden af deres indvendige linebackers. Hvis du ser nøje, vil du se den gratis sikkerhed (rød boks) er begyndt at løbe op mod scrimmage-linjen før snap.

som billedet nedenfor viser, når Tebue får bolden i hænderne, matches flere Steelers-forsvarere mand til mand, og hverken sikkerhed (orange eller rød boks) spiller dybt.

begge safeties er inden for 4 yards af scrimmage linjen på tidspunktet for snap. Hvis Broncos kører bolden mod denne front, er det meget usandsynligt, at de får værfter på grund af sikkerheden i nærheden for at give løbestøtte. Den defensive ryg, der er længst nede, er en cornerback, der matches mand-til-mand mod den grænsebrede modtager (hver skitseret af en sort boks), og udover den brede modtager er ingen Broncos-modtager åben kort efter snap på grund af hvor aggressivt de defensive backs har positioneret sig.

for dem, der ikke ved, hvad der skete næste, lavede Tebue en god aflevering til Demaryius Thomas, der brød en tackling og scorede en 80 yard-berøring, fordi Steelers ikke havde nogen defensive rygge, der spillede dybt for at stoppe ham. Du kan se det berømte spil her.du vil undertiden se Dolphins defensiv koordinator Kevin Coyle opfordre til denne shell, Hvis Dolphins defense er sikkerhedskopieret nær slutområdet, med logikken, at der ikke er meget fordel ved at spille nogen dybe safeties, når lovovertrædelsen er så tæt på slutområdet, at de straks vil score en nedtrapning, hvis de kan gennemføre et 5 eller 10 yard pass. Ellers vil du næsten altid se mindst 1 defensiv ryg (den frie sikkerhed) falde dybt tilbage. Så hvilken type dækningsskal er det, når kun den frie sikkerhed falder dybt tilbage?

Cover 1

Dette er “jeg vil være aggressiv i at stoppe løbet og korte kast i enhver retning, samtidig med at mit hold får en sidste forsvarslinje” dækning. I denne skal, den frie sikkerhed bliver bedt om at falde ned i et dybt område, og hans mission er at sikre, at han forhindrer spillere i at komme forbi ham. Den stærke sikkerhed, cornerbacks, og linebackers er generelt i mand-dækning.

selv med den frie sikkerhed, der falder dybt, efterlader det 6 “dækning” forsvarere til rådighed for at spille mand-til-mand, og som jeg skrev tidligere, kan kun 5 offensive spillere køre ruter ned ad banen. Det efterlader 1 “free defender” til at gøre en af to ting – enten blits eller falde i områdedækning. Coyle er en defensiv koordinator, der elsker at blitse, så det er ikke ualmindeligt at se en linebacker eller defensiv back sendt på en blitse, da den frie sikkerhed falder ind i et dybt område, mens de resterende 5 linebackers/defensive backs falder ind i man-dækning. Det er cover-1.

men hvis Dolphins’ 4-mandsfront får anstændigt pres, vil Coyle undertiden ikke kalde en blits. Når det sker, er dette sandsynligvis strong safety Reshad Jones’ foretrukne dækningsskal. Når Jones ikke bliver bedt om at dække en stram ende eller løbe tilbage i mandedækning, kan han “strejfe” som en stærk sikkerhed og forsøge at lave store spil ved hjælp af sine instinkter enten i løbestøtte eller i aflytning af afleveringer, som han gjorde mod Joe Flacco og Ravens, da han scorede en pick-6 sidste år. Jones var fri til at opfange det slagne pas, fordi han var faldet ned i et mellemliggende område, mens Clemons blev bedt om at falde ned i et dybt område, og de andre medlemmer af Dolphins’ dækningsenhed var i mandsdækning. Denne type cover-1 kaldes “cover-1 røver”, fordi den tillader 1 mand at fungere som en potentiel “tyv” på kort-til-mellemliggende pas.

i skærmbilledet nedenfor ser du Jones (#20) stående i et mellemliggende område, da Delfinforsvarere som Jelani Jenkins (#53) og Phillip hjul (Dolphins-spiller tættest på Jones) er i man-dækning. Misi, Vernon, Odrick og Jordan er Dolphins’ 4-mand rush (Misi blev opstillet som en DE som en del af Dolphins’ “speed package”, der indeholder 3 DEs og kun 1 DT). Jordan er ved at slå Bryant McKinnie (#78) med et hastigt rush for at tvinge et dårligt kast ved kvartbacken.

Ja, hjulet begår klart en ulovlig kontaktstraf ved at gribe Ravens’ #17 langt nede, men dommerne så det heldigvis ikke. I det næste skærmbillede ser du Jones vente på, at den tippede bold lander ved 25 yardlinjen, da Clemons bevæger sig fremad fra sit dybe område med Nolan Carroll i mandedækning nær sidelinjen.

til animeret .gif-billeder som den nedenfor, skal du blot flytte musen over billedet for at starte animationen.

min super-kloge måde at vise, når bolden er blevet snappet, er, at cirklen, der repræsenterer midten, bliver tom, mens cirklen, der repræsenterer Kvartbacken, bliver brun, som en fodbold. Genialt, det ved jeg.

det lilla område midt i feltet er “Reshad Jones Party-området.”Når Jones er tvunget til at spille mandforsvar, har hans forsøg på at gamble katastrofale konsekvenser, fordi det defensive playcall tæller Jones til at dække sin mand. Når Jones strejfer i cover – 1 og ikke er tildelt nogen mand (hvilket betyder at han er i hans “Festområde”), er han i stand til at gamble ved at vide, at han har en fri sikkerhed, der spiller dybt midtfelt for at forhindre store spil, og at hver potentiel modtager allerede er dækket af en holdkammerat af hans. Jones havde en masse highlight reel-spil i 2012 mod både løbet og passet, da Coyle følte sig godt tilpas med at lade Jones strejfe. Desværre, fordi vores linebackers i 2013 ikke var meget gode i dækning, havde Coyle brug for Jones til at spille mere mand-til-mand forsvar. Jones blev ofte offer i mand-dækning i første halvdel af 2013, indtil han skære ned på hans gambling tendenser, på hvilket tidspunkt, han var mere pålidelig i dækning, men ikke længere genereret store skuespil.

samlet set er Cover 1 en god skal, hvis du vil være aggressiv uden at lade dit forsvar være helt udsat uden dyb sikkerhedshjælp. Hver modtager får tildelt en forsvarer, og det efterlader en defensiv spiller fri til at blæse eller strejfe. Imidlertid, mod et hold med mindst 2 trusler om at gå dybt, forlader kun 1 sikkerhedsdybde betyder, at kun en af disse trusler kan indeholdes med sikkerhedshjælp. På grund af det vælger nogle hold at spille 2 safeties deep.

Cover 2

Dette er “jeg vil frigøre mine cornerbacks for at være aggressiv” dækning. Ved at droppe begge safeties dybt nede, cornerbacks og linebackers, der spiller “under”, kan spille område, presse-mand, eller OFF-man dækning, og de kan blive bedt om at være aggressive i forsøget på at skabe aflytninger, da de har “sikkerhedstæppet” på ikke kun en, men 2 safeties, der spiller dybt nede. Vidunderligt, ikke? Hvorfor spiller alle ikke det her?

Der er to største svagheder at dække 2. For det første bliver den bedste defensive back against the run (den stærke sikkerhed) bedt om at spille langt fra scrimmage-linjen, hvilket begrænser hans evne til at hjælpe med at køre spil. For det andet, hvis du ser tæt på, vil du se, at der er noget mellemrum mellem begge safeties dybt nede. Når jeg påpegede faren i cover-1, nævnte jeg muligheden for, at et hold havde 2 “deep threat” brede modtagere, der ikke begge kunne være indeholdt i feltet med 1 Sikkerhed. Nå, hvad hvis et hold har 2″ deep threat ” brede modtagere plus en meget atletisk pass-catching tight end?

stramme ender, der kan ” strække sømmen “(løbe godt nær midten af feltet) er ” cover-2 killers.”Hvis hver sikkerhed forpligter sig til en ekstern bred modtager, er den” søm trussel ” stramme ende efterladt en-til-en mod en linebacker, og de fleste NFL linebackers kæmper for at forsvare atletiske stramme ender. Forsvar af den stramme ende med en nikkel cornerback tvinger en linebacker til at dække slotmodtageren, hvis lovovertrædelsen bruger 3 brede modtagere og 1 stram ende, hvilket er meget almindeligt. Brug af en krone cornerback i den stramme ende, så nickel cornerback kan beskytte slotmodtageren, efterlader dit forsvar utroligt sårbart over for løbet, da kun 1 linebacker er tilbage på banen. Med hvert NFL-hold, der forsøger at bruge stramme ender til at strække sømmen som Tony Gates eller Antonio Gates, er cover-2-skallen blevet mindre populær.Cover-2-hold har forsøgt at forbedre dækningen ned ad sømmen ved at få en tredje spiller til at falde tilbage i et dybt område. Når det er en linebacker, det kaldes en “Tampa 2 forsvar.”En ideel prototype linebacker, som selv fans, der er nye inden for fodbold, burde vide, er Brian Urlacher, der blev konverteret fra sikkerhed til linebacker på college og var en freak atlet for sin størrelse. Han var stor og stærk nok til at udføre løbestopopgaverne for en mellemlinebacker, samtidig med at han havde nok hastigheds-og dækningsinstinkter til effektivt at falde ned i dyb dækning. Urlachers talent tillod Tampa 2-ordningen for tidligere Bears ‘ hovedtræner Lovie Smith at forblive meget effektiv, selvom andre hold spillede mindre cover-2.

alligevel har ikke alle hold en Brian Urlacher-type linebacker, der både kan stoppe løbet og falde dybt ned, så hvordan forsvarer du hold med flere dybe trusler ved bred modtager og stram ende, mens du ikke dødeligt kompromitterer dit løbforsvar ved hjælp af dime (4 defensive linemen, 1 linebacker og 6 defensive backs)?

Cover 3

Dette er, “jeg ønsker at tage væk dybe kast og løber op i midten” dækning. Det kan virke underligt for en dækningsskal at opnå begge dele, men når du først ser det i aktion, giver det mening.

de to grænse cornerbacks stiller normalt op et par meter ned ad feltet før snap, så ved snap, falder de tilbage i dyb områdedækning nær hver sidelinje. Den frie sikkerhed falder tilbage i dyb områdedækning midt på marken. Den stærke sikkerhed bevæger sig fremad og sætter ham i stand til at hjælpe med eventuelle afleveringer. Fordelen ved cover 3 er, at den beder de 3 bedste spillere i dækning (grænse cornerbacks og fri sikkerhed) om at falde i dyb dækning, mens den har den defensive ryg, der er bedst I run support (Den stærke sikkerhed) bevæge sig mod scrimmage-linjen for at hjælpe med at stoppe løbet. Disse styrker er grunden til, at dette er en meget populær dækningsskal. Den stærke sikkerhed, linebackers og nickel cornerback kan spille enten mand eller område, men oftere bliver bedt om at spille område, som vist ovenfor.

cover 3 har dog 1 nøglesvaghed. Mens hele det dybe område af banen er ret godt dækket af 3 defensive backs, og den lave midt på banen forsvares godt med den stærke sikkerhed, der falder i støtte, er begge “flanker” af forsvaret (lavvandede områder nær hver sidelinje) efterladt sårbare tidligt i hvert spil. De udvendige områder nær scrimmage-linjen forsvares enten af en linebacker eller defensiv ryg, der normalt begynder spillet placeret nær midten af banen og skal bevæge sig udefra, når grænsehjørnene løber ned ad banen. Hurtige, korte kast til ydersiden, der drager fordel af grænsen cornerbacks, der falder ned i dybe områder, bruges til at besejre cover 3. Det er høje procentvise kast, og disse drop-backs ved cornerbacks åbner potentialet for gode værfter efter fangsten.

” men vent, spiller Seattle-Søhavene ikke meget cover 3? Hvorfor opgiver de ikke lette kast udefra?”

Søhavene bruger en række dækningsskaller, men deres mest almindelige skal er tilfældigvis også deres mest unikke effektive, hvilket er ” press-cover 3.”Dette system beder grænsehjørnerne om først at blokere de brede modtagere ved scrimmage-linjen, før de falder langt ned i deres tildelte områder. Ved at fastklemme de brede modtagere kan cornerbacks forhindre kvartbacken i at forsøge et kort kast udefra samt forstyrre timingen på eventuelle nedfeltskast. Den potentielle fare ved denne taktik er, at cornerbacks, efter at have forsøgt at blokere de brede modtagere, kunne undlade at falde tilbage langt nok ned til at forhindre, at dybe pasninger afsluttes. De har ikke fordelen ved et “forspring” – felt, fordi de begyndte stykket meget tæt på scrimmage-linjen for at forsøge at stoppe modtageren.

det er her All-Pro gratis sikkerhed Earl Thomas kommer ind. Det er Thomas’ job at “redde” enhver cornerback, der ikke jammer sin brede modtager effektivt og giver modtageren mulighed for at løbe ud af ham. Selvom det teknisk set er et cover-3-forsvar, er Seahavks’ press cover-3 meget som cover-1-ordningen, der blev diskuteret tidligere, fordi det opfordrer cornerbacks til at være mere aggressive tidligt i stykket. Thomas ‘ evne til at forsvare den dybe midterste tredjedel af banen alene, mens han har eliteområdet til også at redde sine cornerbacks på begge sidelinjer, hvis de er blevet slået ned, er grunden til, at nogle anser Thomas for at være den bedste gratis sikkerhed i NFL. Ligesom Brian Urlachers skillset gjorde Bears ‘Tampa-2 Arbejde, giver Thomas’ unikke talent Søhavene mulighed for at forhindre store spil som et cover-3-forsvar, mens de også stopper kortere spil som et cover-1-Forsvar.

Cover 4

Dette er “Forhindre forsvar.” KEDELIG. 4 defensive backs (de to safeties og 2 grænse cornerbacks) falder ind i dybe områder, og deres mål er at sikre, at ingen modtagere kommer forbi dem. Med 1/3 af forsvaret, der spiller dybt nede, er denne dækningsskal meget god til at stoppe dybe pas, men meget dårlig til at forhindre korte til mellemliggende kast eller ethvert løbende spil udefra.hvis man antager, at forsvaret har 4 mænd, der skynder passeren og beder 4 spillere om at falde ned i området, efterlader det kun 3 forsvarere (3 linebackers eller 2 linebackers + et slothjørne) for at forsvare det korte til mellemliggende område, og de fleste af disse forsvarere begynder spillet nær midten af banen. Dette positioneringsproblem er grunden til, at dette forsvar er mere sårbart over for udvendige løb end indvendige løb. Meget risikovillige defensive koordinatorer vil undertiden kun skynde sig 3 defensive linemen for at lade de fjerde defensive linemen også falde ind i områdedækningen. Imidlertid skynder Coyle normalt mindst 4 spillere, selv i situationer med sent spil, som jeg personligt kan lide at se.

Cover 6

Cover 6 er en hybridskal – halvdelen af feltet forsvares svarende til en cover 4-skal, og halvdelen forsvares som i cover 2.

Cover 2 + Cover 4 = Cover 6

konceptet bag denne skal er, at bolden ofte ikke knækkes midt i feltet. Det kunne være tættere på venstre hashmarks eller højre hashmarks. Derfor, hvis bolden er placeret tættere på højre hashmarks, så er forsvaret mindre udsat, hvis de kun spiller 1 dyb sikkerhed (den frie sikkerhed) på den side af feltet, så denne side tættere på grænsen vil være “cover-2” – siden. På den modsatte side af feltet vil forsvaret spille 1 dyb sikkerhed (den stærke sikkerhed) og 1 dyb cornerback, fordi der er mere plads, der skal forsvares, og 2 defensive backs, der spiller dybt på 1/2 af feltet, ligner et “cover-4” look.

i det .gif, du ser cover – 4 på lovovertrædelsens venstre, og cover-2 på lovovertrædelsens højre.

med hensyn til fordele er den stærke sikkerhed mere i stand til at yde run support end i cover-2, fordi han splitter sin dybe halvdel af feltet med en grænse cornerback. I stedet for at falde ned ad marken og sprint mod sidelinjen, skal den stærke sikkerhed kun falde dybt, hvis det er et pas. I mellemtiden skal den frie sikkerhed på den anden side falde dybt tilbage og komme til sidelinjen, fordi han er den eneste defensive ryg på den side af banen. Dette forsvar ser næsten lige så godt ud som at stoppe dybe pas som cover 4, samtidig med at det giver mere løbsstøtte End cover 2. Så hvorfor bruger ikke alle dette konstant?

Nå, svaghederne afhænger af hvilken side af feltet du kigger på. Lad os først fokusere på den side af feltet, der har mere plads mellem bolden og sidelinjen (cover-4-siden). I et baseforsvar (3 linebackers) bliver en linebacker (i stedet for en nikkel cornerback) bedt om at dække hele det lave område nær sidelinjen, fordi både grænse cornerback og stærk sikkerhed falder dybt, hvilket efterlader det sårbart over for en hurtig aflevering til dette område, før linebacker kan komme dertil. Udskift linebacker med nickel cornerback, og dette område er meget sårbart over for et udvendigt løb, fordi grænsen cornerback på den side falder straks tilbage i starten af spillet, hvilket kun efterlader 1 nikkel cornerback mellem running back og sidelinjen. Sidst men ikke mindst, med den stærke sikkerhed i betragtning af det grønne lys for at være aggressiv I run support, kan play-action skabe en en-til-en dækningssituation dybt nede i sidelinjen, hvis den stærke sikkerhed bliver narret. Hvad angår den” korte ” side af feltet, der forsvares svarende til cover 2, er sømmen sårbar mellem cornerback og linebacker, ligesom I cover-2-ordningen, så smarte hold vil angribe dette område med en stram ende.

konklusion

der er en utrolig mængde yderligere detaljer til rådighed for hver dækningsordning, såsom de nøjagtige placeringer af hver spiller på banen (f.eks. hvor mange meter fra scrimmage-linjen) såvel som de forskellige måder, forsvar kan forsøge at forvirre kvartbacks, mens du bruger hver dækningsskal. Imidlertid, denne artikel er designet til blot at være en introduktion til hver dækningsskal, og hvorfor trænere vælger enten at bruge dem eller undgå dem. Det er en masse information at behandle i starten, men forhåbentlig i fremtiden, hvis du glemmer nogle detaljer om hver skal, kan du henvise Tilbage til denne artikel og især billederne for at opdatere din hukommelse.