Articles

gratis SMS og tale, via trådløst internet eller data. Ingen kontrakter. Ingen gebyrer.

Stop med at betale for minutter.

Talkatone kan helt erstatte din oprindelige telefon. Gratis snak og tekst til alle, du ønsker, fra mobiltelefoner til fastnet, uden at bruge en eneste krone. Der er heller ingen overskridelser, og i modsætning til Skype behøver de personer, du taler med, ikke at installere en app for at modtage dit opkald.

ingen dækning? Intet problem.

Hvis du er træt af, at dine opkald ikke går igennem på grund af dårlig dækning, kan Talkatones trådløse app hjælpe. Opret forbindelse til et trådløst hotspot, og foretag skarpe opkald til de mennesker, der betyder noget, når det betyder noget.

ubegrænset gratis sms-app. Uanset hvem det er.

Talkatone ubegrænset gratis sms-app giver dig besked med nogen. Du behøver ikke at overbevise dine venner og familie om at hente en ny app eller købe den samme telefon som dig. Tekst, hvem du vil have gratis.

glem roamingtaksterne.

Rejser i udlandet og har brug for at ringe hjem? Undgå de dyre roamingafgifter med Talkatone. Du kan ringe eller sende en SMS til alle dine kære gratis med dit nummer. Ingen grund til at tilmelde dig en international plan, få et nyt SIM-kort eller rack op hundreder i roamingafgifter.

brænd dit nummer.

beskyttelse af dit privatliv online er altafgørende. Dit telefonnummer kan komme i de forkerte hænder, en skræmmende oplevelse for alle. Med Talkatone kan du beskytte dig selv ved at brænde dit nummer og få et nyt – gratis med det samme.

ubegrænset billede og GIF messaging. Plus en indbygget foto editor.

Send alle de billedbeskeder, du har brug for med Talkatone. Du kan endda beskære dem, før du sender dem lige i appen. Endnu bedre, brug det indbyggede GIF-bibliotek til altid at sende den perfekte reaktion.

gratis opkald ud over en smartphone.

du behøver ikke en smartphone for at få gratis opkald eller til dine kære. Talkatone free talk and SMS-appen kan bruges på iPads, iPods og Android-tablets, hvilket gør dem til telefoner, der holder dig tilsluttet.