Articles

Hamstring oprydning: Sådan hjælper du en Hoarder i benægtelse

<br>del denne artikel
  • 1
    del

hamstring er et alvorligt problem, der kan være svært for udenforstående at forstå. Mange mennesker har svært ved at forstå, hvordan deres kære kan leve under sådanne forhold—men sandheden er, at mange hoarders ikke engang er klar over, at de har et problem. Ved du hvordan man hjælper en hoarder i benægtelse?

brug kærlighed – lad dem først vide, at du holder af dem. Fordi hamstring er en livsstil, kan det være meget let for dem at fortolke din hjælp som et angreb. Hamstring kan betragtes som en integreret del af, hvem personen er; tit, årsagen kan spores til psykisk sygdom. Selvom de måske stadig benægter, at der er et problem, at fortælle dem, hvor meget du elsker dem, kan hjælpe med at forhindre problemet i at ødelægge dit forhold. Start med at opbygge kærlighed og tillid.

Lyt-start ikke et argument eller bliv konfronterende. En råben kamp vil ikke ændre nogens mening. Start i stedet en diskussion og lyt til dem uden at afbryde. Dette kan hjælpe dig med at forstå deres tankegang og logikken bag adfærden. Det kan også give dig mulighed for bedre at søge hjælp udefra eller terapi.

Stil spørgsmål – under denne samtale skal du ikke fortælle ham, hvad problemet er med deres opførsel. I stedet stille spørgsmål – processen med at besvare kan hjælpe hoarder analysere deres egen adfærd og se de potentielle problemer med det. I stedet for at tvinge dem til den hårde sandhed om deres mangler, hjælper du dem med at drage deres egne konklusioner. Spørgsmål, du måske stiller, inkluderer:

• * hvordan har du det med dit hus?
* Hvordan har du det, når andre mennesker ser dit hus?
* tror du, at rodet gør ondt i din familie?
* vil du gerne kunne bruge køkkenet/garagen / badeværelset igen?

få hjælp – i nogle stædige tilfælde af benægtelse vil du måske henvende dig til professionel hjælp, selvom din elskede ikke er villig til at søge hjælp til sig selv. Dette kan variere fra blot at vise dem litteratur om hamstring, at kontakte en terapeut for at hjælpe med at overbevise dem om, at de har et problem. Selvom de er opmærksomme på, at hamstring er et problem og griber ind alene, kan der være behov for professionel hjælp for at hjælpe dem med at navigere i følelser af angst eller depression, der kan opstå under rengøringsprocessen.

tving dem ikke – selvom det kan virke fristende, skal du ikke rengøre huset uden deres viden eller tilladelse. Til en hoarder, alle deres ejendele-selv junk-er værdifulde. Hvis nogen invaderer deres hus og bare væsener kaster disse skatte væk, kan det føre til følelser af forræderi, depression eller vrede. I mange tilfælde vil de simpelthen begynde at hamstre igen som en håndteringsmekanisme. Det anbefales også, at huset gennemgår en seriøs professionel rengøring, men ikke før hoarder har besluttet, at de vil ændre sig.

simpelthen overbevise en hoarder de har et problem kan være en massiv virksomhed, og faktisk løse problemet kan være en lang og vanskelig proces. Her på Aftermath ønsker vi at hjælpe-ring til os på 877-872-4339 for hamstring af oprydningstjenester.