Articles

” Hot For Lærer ” jubilæum & sjove fakta!

Hot_For_Teacher_Van+Halen_single_478

Hft_bus_driverVan Halens “Hot For Teacher” blev udgivet denne dag i 1984!sangen om at være lustfully tiltrukket af din lærer er indbegrebet af Van Halen, og appellerede til en ny generation af Van Halen fans, der kunne forholde sig til budskabet og blev betaget af videoen, som ville gå ned som en af de mest populære inventar i de tidlige år af MTV. Nyd vores lister over 10 lidt kendte” sjove fakta ” om sangen, og 10 mere om musikvideoen.

“Hot For Teacher” sang fakta:

1) Det er den sidste single og musikvideo udgivet af Van Halen før David Lee Roths afgang i 1985.

2) singlen toppede på de amerikanske hitlister på #56. Med sin enorme popularitet i løbet af de sidste 30 år, det er overraskende, at det ikke kortlagde meget højere! Det vises ofte på” bedste af ” lister til sange, guitarsoloer og musikvideoer.

HFT_Eddie3) Eddie brugte en Gibson “Flying V” – guitar fra 1958 til at optage dette spor fra albummet fra 1984.

4) for den lagdelte effekt i begyndelsen hængte Aleks Van Halen fire basstrommer sammen. Resten af det spillede han ved hjælp af to. Det er et godt eksempel på kontrabas trommespil.

5) slutningen af denne sang kommer fra en demosang fra bandets klubdage med titlen “Voodoo Dronning.”

6) for at simulere de stille mellemrum live (optaget ved hjælp af halsopsamlingen på V skruet lavt ned i studiet) brugte Eddie en Roland echo-enhed med lydstyrken skruet ned, som han aktiverede fra sit pedalpanel.

7) Van Halen udførte denne sang i South Parks episode” ingefær ko”, som blev sendt i 2013. Se den her.

8) der er live performance optagelser af denne sang fra Castle Donington, England, i løbet af Aug 18th, 1984 Monsters Of Rock date.

9) tv-serien Glee dækkede denne sang på 11/15/11 episoden. Dejligt at se sangen appellerer til børnene, men vi holder os til Van Halen-versionen!

10) en Oakland University-studerende blev suspenderet efter at have skrevet et essay med titlen ‘Hot For Teacher. Han sagsøgte senere skolen for 2,2 millioner. Fuld Historie.

HFT_Teacher

“Hot For Teacher” musikvideo fakta:

1) videoen til denne sang blev instrueret af Pete Angelus og David Lee Roth og produceret af Jerry Kramer.

HFT_dance2) Den koreograferede dansescene med bandet i Maroon bryllupsstil smoking blev efter sigende døbt “Dave and the Pips” af medlemmerne af Van Halen.

3) dette inspirerede fangstfraserne” jeg føler mig ikke forsinket “og” sæt dig ned, Valdo.”Han var den unge mand i videoen, der ikke passede ind. Hans stemme blev udført af ingen ringere end den afdøde Phil Hartman af Saturday Night Live berømmelse.

4) der er ikke en, men to modeller, der spiller læreren i videoen. Den ene var Donna Rupert (første andenplads i 1981 Miss Canada festspil), og også Norsk model, Lillian Muller. (Mange hjemmesider viser Janet Jones ‘ kone, Janet Jones, som at spille læreren, men det er usandt).

Hft_valdo 5) mere end 80 personer blev udvalgt til de forskellige roller i denne video (taget fra en prøve på flere hundrede håbefulde), som blev filmet over en fire-dages periode på John Marshall High School i Los Angeles, CA. Interessant nok var skolen blevet lukket inden Van Halens filmoptagelse af videoen. Byen havde ikke midlerne til at genåbne skolen, så bandet bidrog med et uoplyst beløb (oven på de penge, de betalte for at leje skolen til filmoptagelse) til byen for at hjælpe med at genåbne den.

6) de børn, der blev valgt til at skildre Van Halen som unge, var: Beto Lovato (Aleks), Bill Bookmeyer (Dave), Brian Hitchcock (Eddie) og Yano Anaya (Michael), der fortsatte med at spille Grover Dill i filmen “Christmas Story.”Ifølge legenden gik de fire skuespillere på den tredje filmdag og talte ligesom deres respektive kolleger. Anaya bar en af Michaels øreringe til videoen, Bookmeyer mistede det par solbriller, som Dave gav ham til brug i videoen, og efter optagelsen var forbi, Edvard gav Hitchcock en af sine egne guitarer.

HFT_chalkboard7) i en klasseværelsesscene, hvor læreren danser på skrivebordet, er der et sort bord med numrene “20-9-8-19-25-12-15-8”. Hvert af disse tal svarer til et bogstav i alfabetet. Hvis du læser det kodede ord fra højre til venstre, vil du bemærke, at det staver “hellig lort.”Dette er den eneste kendte forekomst af sådanne “skjulte” gimmicks i en Van Halen-video.

8) hot rod ‘ s udbrændthed i slutningen af videoen var helt uplanlagt. Bilens ejer var mildest talt ikke så glad. Hot rod, navngivet som” Tom ‘s Tub to” blev sat på auktion i efteråret 2000.

9) Tipper Gore, hustru til daværende senator Al Gore, blev chokeret over ‘Hot For Teacher’-videoen. “Billederne skræmte mine børn,” sagde hun. “De skræmte mig!”I maj 1985 ville Gore danne Forældre Music Resource Center, som lobbyede indspilningsindustrien for at skabe et klassificeringssystem, der viser købere af eksplicit indhold. Men da PMRC udgav sin liste over de “beskidte femten”, inkluderede den sange af Madonna, AC/DC og Sheena Easton, men ikke Van Halen.

10) bandet Escape The Fate lavede en video til deres sang “Situations”, som er en skamløs ripoff af “Hot For Teacher” – videoen. Se den her.

Mksr_evh_5150_overdrive_in_stock_vanhalenstore_com

bestil den nye MKSR 5150 Overdrive. Skibe gratis!

HFT_car

HFT_suits

6-årige trommeslager Makulerer Van Halens ‘Hot For Teacher’ (Video)

store sange: “Hot For Teacher”

Adam Sandler er Hot For Teacher i ny film “det er min dreng”

“Hot For Teacher” air drum

David Cook tilføjer “hot for teacher” til sit live sæt