Articles

Hvad er den gennemsnitlige bil hestekræfter?

mens hestekræfterne varierer fra køretøj til køretøj og land til land, i en typisk amerikansk bil, kan du i gennemsnit forvente en 120 hestekræfter motor. Større SUV ‘ er har ofte en 200 hestekræfter motor, og mindre biler har muligvis kun en 70 hestekræfter motor.

Når du køber et køretøj, er hestekræfter sandsynligvis en af de primære overvejelser, du har i tankerne. Men ud over at vide, hvad den gennemsnitlige hestekræfter er, er det også vigtigt at forstå, hvad det er, hvordan det er afledt og anden information.

Du skal også forstå, at hestekræfter ikke er den eneste faktor, der påvirker køretøjets ydeevne og evne. Ved at forstå alle de komponenter, der udgør et køretøjs magt, kan du tage en mere uddannet beslutning, når du er klar til at købe.

læs her for at lære mere om hestekræfter.

Hvad er hestekræfter?

hestekræfter er en kraftenhed, der bruges til at måle kraften i et køretøjs motor. Det samlede antal miles, dit køretøj kan køre i løbet af dets levetid, bestemmes også ved hjælp af hestekræfter.

i det væsentlige fortæller hestekræfterne den samlede kørekapacitet for et køretøj.

en enkelt enhed hestekræfter svarer til 33.000 lb.-fod. per minut. Imidlertid betragtes det faktiske udtryk” hestekræfter ” som en vilkårlig måleenhed. Det internationale enhedssystem anerkender det ikke. I stedet blev det opfundet af James, mens han observerede ponyer, der trak kul ud af en mine.

sammenligning af hestekræfter med andre faktorer

jo mere kraft et køretøj har, desto bedre vil dets acceleration være. Det er en væsentlig faktor i den samlede præstation.

det er en af grundene til, at bilmarkedsføring taler så meget om hestekræfter i bedste klasse eller højtydende køretøjsmodeller. Men mens hestekræfter er vigtige, er det ikke en god ide at ignorere andre faktorer også.

Hvis du kører en kompakt eller stor sedan, kører det mindre køretøj hurtigere, da det er lettere. En anden funktion, der påvirker et køretøjs ydeevne, er drejningsmoment. Hovedmotivet herfor er at måle vridningskraften. Køretøjer, der har et højere drejningsmoment, vil fremskynde meget bedre fra et bestemt sted og bære mere vægt, når det trækker.

en motor, der har høj ydeevne, som i sportsvogne, består af kraftige hestekræfter og drejningsmoment i køretøjer. De supplerer hinanden, og begge SPECIFIKATIONER giver en meget mere afbalanceret køreoplevelse.

en tidslinje for Moderne hestekræfter i køretøjer

Ford Model T brugte en motor, der kun producerede 20 hestekræfter. Gennem årene har hestekræfter udviklet sig.

følgende er en tidslinje for hestekræfter og hvordan de har ændret sig og udviklet sig gennem årene:

 • 1960 ‘ erne:
  dette årti var fødslen af muskelbilen. Det var en højtydende, mellemstor bil med lav gas kilometertal og svimlende hestekræfter.

 • 1966:
  Dodge Charger blev introduceret med 325 hk, og Pontiac GTO tilbød 360 hk.

 • 1970 ‘ erne:
  det var årtiet, da muskelbilen døde. Krigen mod hestekræfter blev tilskrevet flere faktorer, herunder firedobling af gaspriser, Clean Air Act fra 1970 samt oliekrisen i 1973. Bilforsikringsselskaber øgede også præmier på køretøjer med højere ydeevne.

 • 1980 ‘ erne:
  i løbet af dette årti steg hestekræfterne støt. Det var på grund af forbedringen i økonomien, de faldende oliepriser og de føderale brændstoføkonomiske standarder topping ud.

 • 1990 ‘ erne til nutiden:
  fra årene 1980 til 2004 steg den gennemsnitlige hestekræfter i amerikanske køretøjer med 80 procent.Kongressen har også udpeget EPA som det agentur, der har ansvaret for regulering af drivhusgasemissioner. EPA sluttede hestekræfterne. I 2016 var den gennemsnitlige gaskilometer forpligtet til at nå 35,5 mpg.

i 2010 accelererede det gennemsnitlige køretøj fra 0-60 mph på kun 8,95 sekunder. Det repræsenterede en betydelig stigning, som i 2006 var den gennemsnitlige sprint til 60 mph 10,9 sekunder og 13,1 sekunder i 1980.

i dag er hestekræfterne nivelleret, men det falder ikke. De legendariske hestekræfter krige til stede mellem Chevrolet Camaro og Ford Mustang har ændret sig for at hjælpe balance effektivitet og magt. For at illustrere denne episke kamp skal du overveje følgende:

i 1980 var den gennemsnitlige hestekræfter på V8-motoren i Mustang 119, og i Camaro var den 120 hk. I 2010 nåede V6-motoren i Mustang 305 hk, og i Chevrolet Camaro var den 304 HK.

selvom hestekræfterne er steget gennem årtierne, er den gennemsnitlige mpg faktisk forbedret. I 196 var gennemsnittet 12,4 mpg, som voksede til 16 mpg i 1980 og 27,9 mpg i 2010.

beregning af hestekræfterne i et køretøj

der er flere måder at beregne hestekræfterne på et køretøj. Ved at bestemme et køretøjs hastighed og drejningsmoment kan en person forfølge enhver metode til måling af hestekræfterne. Dynamometeret bruges til at beregne drejningsmomentet, og turtælleren er det værktøj, der beregner hastigheden eller omdrejningstallet (omdrejninger pr.

formlen til beregning af hestekræfter er:

hestekræfter=drejningsmoment * hastighed/5252

Du kan bruge ovenstående formel til at kontrollere et køretøjs gennemsnitlige hestekræfter. En anden metode, du kan bruge til at kontrollere kraften i dit køretøj, er at kontrollere motorens størrelse sammen med det samlede antal cylindre, den har. Du kan bruge en af disse metoder til at bestemme den gennemsnitlige Hestekræfter for ethvert køretøj.

et nærmere kig på et køretøjs gennemsnitlige hestekræfter

et køretøjs gennemsnitlige hestekræfter varierer fra et køretøj til et andet og fra et land til et andet.

Her er nogle af de bedst sælgende køretøjer i USA og hestekræfterne:

 • Honda CR-V: 184-190 hestekræfter
 • Honda Civic: 158-180 hestekræfter
 • Toyota Corolla: 132 hestekræfter
 • Toyota Camry: 178 hestekræfter firecylindret, valgfri 301 hestekræfter V6

de fleste af de mest populære køretøjer i USA de mellemstore biler i USA har hestekræfter, der spænder mellem 170 og 190. Imidlertid har kompakte SUV ‘ er, såsom Subaru Forester, omtrent den samme effekt som de små biler, men med en lille forskel på 120 til 130 hk. For pickup trucks er basishestekræfterne mellem 275 og 300, men kan øges kraftigt afhængigt af hvilken motor der er valgt.

Husk, at dette ikke er sandt for andre biler med højere ydeevne. Og med bilproducenter som Mercedes, Porsche og BMV, der sætter et bredt udvalg af motorer og ydeevne i en enkelt model, kan køretøjer i dag have en bred vifte af tilgængelige præstationer i mange karrosseristilarter.

almindelige myter om hestekræfter, der stadig menes

Nogle individer kan have været narret til at tro på myterne om ekstreme hestekræfter, og at de vinder både trækløb og håneret. Men en anden faktor bør også roses-drejningsmoment. Højere hestekræfter gør ikke altid et køretøj hurtigt. Med ordene fra Jay Leno, ” hestekræfter sælger biler, men drejningsmoment vinder løbet.”

myten: biler med lavere hestekræfter er ikke gode

de fleste mennesker tror, at køretøjer med lavere hestekræfter ikke er værd at investere i. Dette er dog en illusion.

også køretøjer med højere hestekræfter får meget mere opmærksomhed. De er dyre, ser stilfulde ud og er sjove at køre. Producenter arbejder løbende på at forbedre den samlede kvalitet af magt for at øge konkurrencen i bilindustrien.

med så mange stilfulde og dyre køretøjer med højere hestekræfter til rådighed, er det vigtigt at indse, at biler med lavere hestekræfter også er værdige. Mellemstore og kompakte køretøjer har ikke det høje niveau af hestekræfter, der er så populært. Faktisk fungerer de meget bedre uden al denne magt.

en beskeden motor kan holde disse køretøjer tilgængelige på grund af lavere priser, effektivitet, sikkerhed og brændstof. Disse biler er ikke afhængige af hestekræfter. I stedet giver de tydelig ydeevne over de højere hestekræfter køretøjer. De opnår måske ikke engang den højeste hastighed på få sekunder, men er sjove at køre, fordi de er smidige og lette.myten: jo flere hestekræfter, jo bedre

biler, der har flere hestekræfter, er mere tilfredsstillende for købere og betragtes som mere potente med hensyn til ydeevne. Mens hestekræfterne i dit køretøj er dyre, er det ikke den eneste faktor, der skal overvejes, når du køber et køretøj. Hvis det ikke er vigtigt for dig at være i stand til at fremskynde fra nul til 60 mph på bare en brøkdel af et sekund, Tilbyder flere køretøjer flere funktioner at tænke på.

Hestekræfterkrav til moderne køretøjer

en af grundene til, at et køretøj har brug for nok strøm, er, at det kan komme ned ad vejen. Når du rejser med en hastighed på 60 mph, det typiske køretøj har brug for mellem 10 og 20 hestekræfter, så det kan opretholde den hastighed, det går.

energiniveauet er nødvendigt for at overvinde dækets rullemodstand og vindmodstand. Hvis du har dit køretøjs forlygter tændt, bruger generatoren strømmen fra motoren til at generere elektricitet til at tænde lysene. Hvis klimaanlægget er tændt, er dette trækkraft.

et andet problem er acceleration. Jo større motoren er, jo hurtigere kan du gå fra nul til 60 mph. Alle disse faktorer bestemmer, hvad hestekræfterne i moderne køretøjer skal være for at fungere effektivt og effektivt.

bundlinjen

for hestekræfter i tidligere og nuværende køretøjer er der ingen tvivl om, at det spiller en massiv rolle i den samlede præstation. Selvom dette er sandt, er det vigtigt at huske, at dette ikke er den eneste faktor, der påvirker et køretøjs ydeevne. Og i dag er der en bred vifte af teknikker, som producenterne bruger til at udtrække mere strøm ud af motorer i alle typer kropsstørrelser. Små køretøjer betyder ikke nødvendigvis lave hestekræfter i disse dage. Og indførelsen af flere elektriske motorer i køretøjer kan også ændre den måde, hestekræfter overvejes på.

Husk alle disse oplysninger for at sikre, at den rigtige nye bil med den bedste strøm købes.