Articles

Hvad er den gennemsnitlige skostørrelse for kvinder ?

at have en god forståelse af skostørrelser har aldrig været så vigtigt som det er nu, med fremkomsten af online shopping og den efterfølgende dominans af denne metode til shopping af den mere traditionelle metode til fysisk at gå ind i en butik, køber flere mennesker sko online end nogensinde før. Du kan også købe sko til en ven, men uanset årsagen kan det være lidt held at købe sko uden at prøve dem, hvis du ikke ved, hvad du leder efter.

at gøre tingene værre er den stadigt skiftende karakter af mennesker-og modebranchen for den sags skyld. Mennesker i dag er i gennemsnit større end de var for halvtreds år siden, og industrier lykkes ikke altid med at holde trit med det faktum, som enhver, der har fløjet på en økonomiflyvning i de senere år, vil være i stand til at attestere. Stadig, bare fordi de ikke altid er de mest informerede, betyder det ikke, at du ikke kan være. Så læs videre for alt hvad du behøver at vide om den gennemsnitlige skostørrelse for kvinder.

Hvad er den gennemsnitlige skostørrelse for en kvinde over hele verden?

der er flere forskellige størrelsessystemer over hele verden, men for simplicities skyld vil vi holde os til den amerikanske størrelsesækvivalent i dette indlæg. Til dette formål er mellem 7 og 8 i amerikanske skostørrelser de gennemsnitlige skostørrelser for kvinder over hele verden.

en konklusion som denne opnås ved at se på de mest velassorterede og oftest købte skostørrelser. Det er også værd at bemærke, at mens nogle mennesker har større eller mindre end gennemsnitlige fødder, har skostørrelse en tendens til at skalere med højden. Med andre ord, jo højere du er, jo mere sandsynligt er du at have større fødder. I denne henseende korrelerer den gennemsnitlige skostørrelse også med den gennemsnitlige højde for kvinder over hele kloden. Det gennemsnit er 5 “9”, hvis du undrede dig.

Hvad er den gennemsnitlige skostørrelse for kvinder i USA?

som det viser sig, skævede Amerikanske piger lidt større i skostørrelsesafdelingen og landede i gennemsnit omkring 8, 5 til 9. Dette er op fra et gennemsnit på omkring 7.5 for nogle årtier siden.noget, der kan være interessant for ikke-amerikanere, er, at amerikanske skostørrelser er kønsbestemte, hvilket betyder, at der er forskellige størrelser til mænds og kvinders sko. Omvendt kan det være overraskende for mange amerikanere at lære, at europæere ikke har et kønsbestemt skostørrelsessystem.

Hvad er den gennemsnitlige skostørrelse for kvinder i Europa?

som vi netop nævnte, har europæerne et kønsdimensionssystem, hvilket betyder, at både mænds og kvinders sko arbejder ud fra samme standard. De har dog et separat system til børnesko.

i Det Europæiske skostørrelsessystem starter skostørrelser ved 2 US, hvilket oversættes til 32 i europæisk størrelse. Mens størrelsessystemet kan være anderledes, europæiske damer har noget til fælles med deres amerikanske fætre, når det kommer til de gennemsnitlige skostørrelser selv. Den gennemsnitlige skostørrelse for europæiske kvinder er omkring 9, ligesom USA.

Hvorfor bliver fødderne større?

Du har måske bemærket, at en omtale af amerikanske skostørrelser er omkring en fuld størrelse større i gennemsnit i dag, end de var for kun få årtier siden. Dette er det samme for både mænd og kvinder og er tegn på en generel stigning i fedme blandt befolkningen. En skostørrelse på næsten halvtreds år lyder måske ikke som en hel del, men det er faktisk en betydelig proportional stigning for en menneskelig kropsdel og en, der praktisk talt helt kan fastgøres på usund spisning og mangel på motion.

uanset årsagerne er det ubestrideligt, at fedme er steget over hele verden, og at det har en knock-on effekt på den gennemsnitlige størrelse af fødder—især Fodbredde—som vores kroppe tilpasser sig ændringerne. Dette kan også føre til smertefulde tilstande på grund af kvinder, der forsøger at tvinge større fødder til sko, der ikke er vokset med dem, stort set drevet af en modeindustri, der ikke nødvendigvis har den bedste interesse for sin kundekreds i hjertet.

men uanset hvordan du vælger at se disse ændringer, er tendensen klar for alle at se. Kvindernes fødder er blevet større i gennemsnit.

Hvad er den gennemsnitlige skostørrelse for en 5 ‘1″ høj kvinde?

vi nævnte ovenfor, at der er en direkte sammenhæng mellem højde og skostørrelse. Vi nævnte også, at kvindernes gennemsnitlige højde var omkring 5″ 9″ så, som man kunne forvente, den gennemsnitlige skostørrelse for kvinder, der er 5 ” 1 ” høje, er lidt mindre end gennemsnittet på tværs af alle kvinder.

kvinder i denne højde er i gennemsnit mellem 6, 5 og 8 i skoafdelingen, hvilket faktisk er i takt med det globale gennemsnit, men lidt lavere end det amerikanske gennemsnit.

Hvad er den gennemsnitlige skostørrelse for en 5 ‘5″ høj kvinde?

i tråd med trenden har kvinder, der falder ind i 5 ‘5″ højdebeslaget, en gennemsnitlig skostørrelse 7 til 8,5; omkring en halv skostørrelse mere end kvinder, der er 5’1″.

Hvad er den gennemsnitlige skostørrelse for en 6′ høj kvinde?

når man ved, at den gennemsnitlige forskel mellem skostørrelserne på kvinder, der er 5″ 1″, og kvinder, der er 5 “5”, kun er en halv skostørrelse, kan man forvente, at kvinder, der er 6 fod høje, vil være en anden halv skostørrelse større. Måske lidt mere.

det viser sig, at der er noget af et spring i størrelse for kvinder, der er så høje, med den gennemsnitlige skostørrelse 10 til 10,5.

Hvordan måler du din fod korrekt?

vi lyver ikke for dig, det er ikke let at måle dine fødder uden en Brannock—enhed—et standardværktøj til måling af fødder. At købe en sådan enhed de meget få gange, det ville være nødvendigt, er naturligvis ikke nøjagtigt en praktisk brug af dine penge, så lad os tale om, hvordan du måler din fod uden en.

først skal du bruge et par stykker papir, noget at tegne med og en linjal. Det vil også gøre livet lettere, hvis du har et andet par hænder til at hjælpe.

Når du har dine værktøjer klar, skal du lægge et af papirstykkerne på gulvet og stå på det, det andet stykke papir er til din anden fod. Spor nu rundt om din fod med pennen eller blyanten. Det er her, hvor du måske har brug for en ven til at hjælpe. Når du har en nøjagtig-som-muligt omrids af din fod, måle på tværs af den bredeste del, som normalt vil være bolden af din fod. Derefter vil du måle den længste del af din fod, som kan variere fra person til person, men vil normalt være fra hælen til spidsen af din stortå.

Når du har dine målinger, skal du kontrollere dem mod et størrelseskort som dette. Hvis du har bredere end gennemsnitlige fødder, kan det også være værd at kontrollere dine målinger på et tilsvarende breddestørrelsesdiagram.

hvordan vælger du den rigtige skostørrelse, når du handler Online?

det første skridt er at sikre, at du har en god ide om din skostørrelse. Dette kan være fra at måle dine fødder, som vi skitserede i sidste afsnit, eller måske fra at besøge en skobutik og blive målt der. Og selvfølgelig kan du bruge dine eksisterende sko som vejledning. Hvis du er komfortabel iført størrelse otte sko, er der ingen grund til at tro, at størrelse otte sko ikke vil være behageligt, hvis de købes online.

det næste trin er at undersøge de sko, du overvejer at købe. Mens skostørrelser er standardiserede (inden for deres specifikke region), bærer nogle sko lidt stramme, nogle lidt løse. At købe online betyder, at du ikke kan prøve skoene for at se, hvordan de passer, så du bliver nødt til at kontrollere brugeranmeldelser og se, hvad folk har sagt om dem. Især skal du passe på snak om brede og smalle pasninger, da de er de mest almindelige størrelsesproblemer, når du køber sko online.

vær forsigtig med skoene, indtil du er sikker på, at du vil beholde dem, at sende dem tilbage er normalt en mulighed, så længe du ikke har beskadiget dem.

påvirker graviditet skostørrelse?

desværre påvirker graviditeten skostørrelsen, omend midlertidigt. Dette kan skyldes en række faktorer, såsom den øgede vægt, en gravid kvinde bærer rundt og tilføjer mere stress til deres fødder og får dem til at “sprede sig” lidt. Graviditet introducerer også en række hormonelle ændringer, der kan føre til hævede led og ledbånd.

en af de mere frustrerende ting ved disse ændringer er, at de er midlertidige. Selvfølgelig ville få kvinder vælge at have større fødder på ubestemt tid, men det sætter gravide kvinder i stand til potentielt ikke at have nogen sko, der passer til et par måneder.

Hvis du er gravid, og du finder ud af, at du er en person, hvis fødder er blevet lidt stramme i deres yndlingssko, er det bedst at få nogle billige, komfortable sko til at tide dig, indtil dine fødder vender tilbage til normal størrelse. Der er ingen mening i at købe dyre sko, der kun passer dig i et par måneder.