Articles

Hvad skal være korrekt vægt og højde ?

rottevægt
rottevægt

funktioner

hunde, der er store i størrelse og har en stærk fysik. Det er ikke for ingenting, at disse stærke, hårdføre hunde kaldes “atleter blandt hunde”: de har virkelig stor styrke og magt, hvilket gør tidlig uddannelse og socialisering absolut nødvendig .

selv i puppyhood ser rotteleverne ganske massive ud, og når hunden vokser, fortsætter denne tendens med at fortsætte.

hvilken størrelse skal være repræsentativ for denne race, og hvor hurtigt Rottevægten og højden afhænger af dens alder?

racestandarden specificerer dog den tilladte vægt for rottevævere af begge køn:

hanner Rotteviler vægt omkring 50 kg.

tæver vægt omkring 42 kg.

  • Rottweiler Weight and Hight

Puppy: Vægt efter måneder fra fødsel til 24 måneder

rottevægt og højde

Månedlig rottevægt og højde

1 måned

for ikke at skade den skrøbelige baby er det nødvendigt at Kompetent nærme sig valget af produkter og kost. I denne alder vil modermælk være nok, forudsat at tæven bruger den nødvendige mængde vitaminer og mineraler. På dette tidspunkt vil hvalpens Rotteveller højde ved manken være 20-22 cm og Rotteviler vægt – fra 3,5 til 4,5 kg.

2 måneder

efter 2 måneder skal hvalpen først prøve rå kød, som skal skæres i små stykker (det vil være meget vanskeligt for ham at gnave et stort stykke). På dette tidspunkt er det tid til at inkludere mejeriprodukter i kosten samt æg, grøntsager og korn.

barnet skal spise 6 gange om dagen. Et kæledyr skal modtage:

  • ikke mindre end 200 gram kød;
  • 400 ml mælk;
  • 100 gram grød;
  • 150 gram hytteost og samme mængde grøntsager.

i øjeblikket skal væksten være mindst 29-33 cm, hvalpens Rotteveller vejer 8-9 kg.

3 måneder

i en alder af 3 måneder er det tid til at overføre kæledyret til 5 måltider om dagen, hvilket øger den samlede mængde mad. Kød bør ikke være mindre end 500 gram pr. Mælk er op til 500, og cottage cheese, korn og grøntsager – op til 200 gram om dagen. På dette tidspunkt, hvalpen Rotteveller vægt 14-17 kg, og dens højde skal være 47-48 cm.

4 måneder

i 4 måneder vil der ikke være vigtige ændringer i kosten. Fortsæt med at fodre som før. Valpens vækst på dette tidspunkt vil være 50-51 cm og Rottevægt – 17-23 kg.

  • Rottevægt og højde

5 måneder

ved 5 måneder, det er på tide at reducere antallet af måltider op til 4 gange. Forøg en servering af kød til 500 gram om dagen og korn – mindst 250 gram. Vægt i denne alder skal være 24-31 kg og højde – 56 cm.

6 måneder

efter 6 måneder skal du overføre dyret til et tre-timers fødevaresystem med en stigning i den daglige kornhastighed til 300 gram. Vægt på dette tidspunkt skal være 30-35 kg, højde – 61-64 cm.

7 måneder

i denne alder er indførelsen af yderligere foder i kosten tilladt. Dette skal ske gradvist i små portioner. Antallet af måltider et kæledyr kan justere dig selv, det er vigtigt at gøre dette efter en lige periode. Hans højde skal være 61-64 cm, Rottevægt – 34-40 kg.

8 måneder

det er vigtigt at overvåge hvalpens kropsholdning. For at han ikke knækker, skal en skål mad placeres på brystniveau. Den mest hensigtsmæssige måde for dette vil være en særlig høj beslag. I denne henseende er det nødvendigt at justere sin del nøjagtigt. Hvis den er lille, kan hvalpens vækst sænke, og i tilfælde af overspisning kan sundhedsproblemer begynde.

i denne alder skal størrelserne være: Vægt-36-46 kg, højde-62-66 cm.

9 måneder

på dette tidspunkt har du en næsten voksen hund, men med korrekt ernæring vil væksten fortsætte i fremtiden. Antallet af måltider i den beskrevne periode bør reduceres til 2 gange om dagen.

parametre for den 9 måneder gamle Rotteviler vægt – 36-50 kg, højde-63-67 cm.

Rottevægt og højde

10 måneder

det er bedre at give kød råt, men for at undgå infektion med parasitter, nogle ejere, der er i stand til at frys det eller hæld kogende vand før fodring. Det er vigtigt at huske, at lam og svinekød ikke bør gives til hunde på grund af det øgede fedtindhold i dette kød, hvilket negativt påvirker tilstanden af dyrets lever.

i en alder af 10 måneder, parametrene for Rottevægten – 36-50 kg, højde – 63-67 cm.

det er vigtigt at vide, at ejerne af den beskrevne race vokser i højden op til omkring et år, og derefter op til 2 år eller lidt mere øger kun muskelmasse og vægt. I tæver sænker væksten eller stopper helt med fremkomsten af den første østrus. Herefter kan dyret vokse ganske lidt (kun et par centimeter), og derefter kun vokse i bredden og opbygge muskler.