Articles

hvad ville du gøre, hvis du blev kontaktet af en mindreårig foran en vinhandel?

Feb. 18, 2011 – – det er noget, som mere end halvdelen af 12 – til 20-årige deltager i hvert år-mindreårige drikker.treoghalvtreds procent af alle mennesker i alderen 12 til 20 år har beskæftiget sig med mindreårige drikke på et eller andet tidspunkt i deres liv, ifølge en undersøgelse foretaget af det amerikanske Department of Health and Human Services. Undersøgelsen fra 2008 viste også, at 650.000 af de mindreårige drikkere fik alkohol af deres forældre.

men hvad med de voksne, der siger nej til teenagere?

” Hvad ville du gøre?”spekulerede på: hvis en mindreårig henvendte sig til dig foran en butik for at købe dem alkohol, hvordan ville du reagere? Vil du sige nej? Vil du advare politiet? Ejeren af butikken? Eller ville du sige ja?

” Hvad ville du gøre?”hyrede tre mandlige skuespillere over 21 år til at spille 18-årige, der spurgte voksne, om de ville være villige til at købe dem øl. Vores placering: Station spiritus i Rutherford, NJ, rigget med vores skjulte kameraer for at se, hvordan folk ville reagere på vores skuespillers anbringender.

‘Undskyld mig? Jeg spekulerede på, om du kunne hjælpe mig og mine venner’

da vi startede dagen, placerede vi vores tre unge skuespillere på fortovet foran vinbutikken.

den allerførste person, som “teenagere” nærmede sig, stoppede og lyttede til deres anmodning om øl.

“hvor gammel er du?”spurgte hun.

efter at skuespilleren svarede, at han var 18, spurgte kvinden, hvad han ville-og hun syntes at være acceptabel for hans anmodning med en betingelse.

hun fortalte gruppen, at de skulle være ude af synet af butiksejeren.

“er du parkeret på parkeringspladsen? Fordi du ikke kan hænge ud her, og det giver jeg dig. Jeg har ikke tænkt mig at gøre det lige foran denne butik. Han får mig arresteret, ” hun sagde.

efter at pengene skiftede hænder, gik hun direkte til tælleren, kun for at møde os.

” Nå, jeg fortalte dem, at jeg ikke ville gøre det, fordi det var ulovligt. Men, da jeg var 18 Det var lovligt, “hun fortalte” hvad ville du gøre?”

“men jeg gør det forkerte,” tilføjede hun. “Jeg har børn, og hvis det skete, ville jeg være vred.”

i så fald syntes kvindens sympati for vores skuespillere At have været drevet af historien. I 1984 pressede den føderale regering med succes stater til at hæve drikkealderen til 21. Før det, i mere end to dusin stater-inklusive ny trøje, hvor vores scenarie var baseret-fik folk mellem 18 og 20 år lov til at drikke lovligt, hvilket betyder, at nogle af de mennesker, der gik forbi vores skuespillere, drak lovligt, da de var 18.

ville denne kendsgerning fortsætte med at hjælpe vores “mindreårige”?

‘jeg ringer til politiet lige nu. Du misbrugte loven ‘

da fyrene gik tilbage til gaden, henvendte de sig til en mand, der gik forbi butikken og blev mødt med et øjeblikkeligt “Nej.”

men bare et par sekunder senere, da en kvinde var ved at gå ind i butikken, råbte vores skuespiller: “Undskyld mig? Jeg tænkte på, om du kunne gøre mig og mine venner en tjeneste.”

“vil du have mig til noget øl?”spurgte hun.

vores skuespillere fortalte kvinden, hvilken slags øl de ønskede og gav hende $20. Inden længe, hun var i butikken forsøger at købe vores “teenagere” øl.

da vi mødtes med hende, sagde hun: “Jeg vidste ikke, at de var mindreårige.”

først var succesraten for vores skuespillere overraskende: to ud af de første tre personer, de nærmede sig, blev enige om at købe dem øl.

men snart fulgte en række afvisninger.da vores skuespillere blev mødt med mange Nej ‘ Er, gik en kvinde ind i vinbutikken for at advare ejeren.

” uh, heads up. Der er tre børn derude, der vil have folk til at købe dem øl ” sagde hun til butiksejeren.

og så blev vores skuespillere mødt med dagens mest lidenskabelige svar.

“Undskyld mig sir, jeg spekulerede på, om du kunne gøre mig en stor tjeneste,” sagde Vores skuespiller.

den lokale restauratør var forsigtig fra starten.

“du beder mig ikke om penge, er du?”spurgte han.

” Nej, Jeg beder ikke om penge. Jeg spekulerede på, om du kunne gå ind og bare få os en 12-pakke,” sagde skuespilleren.

situationen blev hurtigt til enhver teenagers mareridt, da manden begyndte at grille vores skuespillere som en forhør.

” du har en mor og far?”spurgte han. “Hvorfor spørger du ikke din mor og far? Hvor gammel er du? Hvad er loven at drikke?”

manden krævede skuespillerens telefonnummer og truede derefter med at ringe til politiet.

“du misbrugte loven,” sagde han.

da vi senere mødte den lokale virksomhedsejer, fortalte han os, at da han så vores skuespillere, blev han mindet om sin egen søn. Vi fortalte ham, at der i løbet af dagen var nogle mennesker, der ikke havde noget problem med at hjælpe vores teenagere.

hans svar, ” skam. Du behøver ikke at blive fuld for at have det godt… jeg har ikke brug for alkohol…jeg har brug for en god ven.””

samlet set nærmede “teenagere” næsten 25 personer. Fem af dem tog deres penge og blev enige om at købe dem øl.

men hvad ville der ske, når vi skiftede de tre mandlige skuespillere med tre kvindelige?

se scenariet udfolde sig på “hvad ville du gøre?”Fredag kl. 9 ET.