Articles

hvor meget strøm bruger en komfur?

når du har travlt med at lave dit yndlingsmåltid, tænker du sandsynligvis ikke på, hvor meget elektricitet du bruger… men måske skulle du. Investering i en energieffektiv komfur har mange fordele, herunder betydelige besparelser på forsyningsomkostninger.

Hvis du laver mad med en elektrisk komfur, kan du miste nogle store energibesparelser. I de fleste områder koster naturgas mindre end elektricitet. I disse områder koster madlavning med en gaskomfur cirka 10 til 30 procent mindre end madlavning med en elektrisk komfur. Stof til eftertanke!

når det er sagt, har ikke alle den forbrugelige indkomst praktisk at investere i en moderne, energieffektiv eller endda smart komfur. Hvis du har problemer med kogepladen, mens du sparer op, kan du overveje en omkostningssammenligning af at have dit nuværende apparat fast, versus bare at købe det, du har råd til. Du kan presse yderligere flere måneder ud af din nuværende enhed med en reparation. Her er nogle oplysninger, der hjælper dig med, hvad du måske vil spare op til:

elkomfur strømforbrug

som navnet antyder, leverer elkomfurer elektricitet til spoler inde i kogepladen. I gennemsnit trækker elektriske ovne mellem 2.000 og 5.000 vand af elektricitet. Den faktiske mængde elforbrug afhænger af antallet af brændere, du bruger, om du bruger ovnen, og hvor lang tid det tager at afslutte tilberedningen af måltidet.

jo større brænderen er, desto mere strøm forbruger den. For at fremme større energieffektivitet skal du prøve at matche brænderstørrelsen til størrelsen på den gryde eller gryde, du bruger. Når du bruger den store brænder til at opvarme en lille gryde eller gryde, spilder du meget af den varme og energi, der genereres af brænderen.

bruger gaskomfurer elektricitet?

gaskomfurer kræver en tilslutning af gasledningen for at fungere. De bruger også lidt elektricitet, primært til tændere, ovnlys og digitale skærme. Gaskomfurer har to tændingssystemer: en, der bruger et pilotlys, der altid forbliver tændt, og en, der bruger et elektrisk gnistsystem til at antænde brænderen. Selvom en elektrisk tænding bruger elektricitet, er den faktisk mere energieffektiv end et pilotlys. Og sammenlignet med en elektrisk komfur bruger en gaskomfurs elektriske tænding en lille mængde strøm.

begge kræver en pålidelig strømkilde: et dedikeret kredsløb

uanset hvilken type komfur du bruger, skal du sørge for, at den kører på et dedikeret 220-kredsløb. Hvis du ikke har et 220 dedikeret kredsløb til dit køkkensortiment, kan Mr. Electric karrus installere et for at sikre, at din komfur har en uafbrudt, pålidelig strømkilde.

Hvis du kan lide at lave mad og underholde, er dit køkken sandsynligvis centrum for aktivitet i dit hjem. Du fortjener en energieffektiv komfur, der koger jævnt og ser godt ud. En del af denne opskrift på kulinarisk succes er et dedikeret kredsløb til din nye komfur. Ring til din lokale Mr. Electric på (844) 866-1367 for at få et tilbud på en dedikeret kredsløbsinstallation. Eller du kan anmode om et tilbud online.

oplever du ovnproblemer? Mr. Appliance har skitseret de 5 mest almindelige ovnproblemer, og hvad de skal gøre ved dem. Og fordi Mr. Appliance er en del af nabofamilien af hjemmetjenester, kan du stole på dem for gode råd og god reparation af apparater.