Articles

kan forbrydere få offentlige boliger?

at finde et sted at bo efter løsladelse fra fængslet er en anden af de udfordringer, som forbrydere står over for ud over at finde et job. At finde boliger er måske ikke let at gøre. Dette kan skabe en masse angst og frygt for, hvor de kan bo, og hvordan man finder et sted. Mulighederne kan virke begrænsede.

i denne brief vil vi tage fat på boligproblemet og forsøge at kaste lys over situationen og tilbyde nogle beroligelse og brugbare løsninger.

før 1970 ‘ erne var lavindkomstfamilier for det meste alene for at finde boliger.

i 1974 vedtog den føderale regering det ottende afsnit til boligloven af 1937, som blev oprettet for at forbedre kvaliteten af boliger med lav indkomst. Loven fra 1937 indeholdt også statslån til en offentlig boligmyndighed for at hjælpe familier med at have råd til lejeenheder ved at betale 50% af lejen med familier, der afhenter resten af lejen.

bolig og byudvikling er den offentlige boligafdeling, der blev oprettet af den føderale regering som en del af Housing Act of 1937 for at tilbyde sikre huslejer til personer med lav indkomst og familier.

cirka 1,2 millioner husstande falder ind under kategorien almene boliger. Der er cirka 3300 separate boligbureauer over hele landet.

denne føderale afdeling for bolig-og Byudviklingsmyndighed bruger et kuponsystem til at yde hjælp til boliger til familier med lav indkomst. Dette er kendt som Afsnit 8 boliger.

afsnit 8 er et føderalt finansieret lejeprogram i alle stater. I dette program skal en husstand budgettere 30% af sin månedlige indkomst til leje.

regeringen vil fastsætte en rimelig pris for boliger i området. Kuponer udgør forskellen for udlejere, der accepterer ansøgere.

Public Housing Authority (PHA) er det styrende organ, der fører tilsyn med offentlige boliger i hvert samfund og amt, der tilbyder offentlige boliger til familier med lav indkomst. Hver PHA fastlægger sit eget sæt retningslinjer for vedligeholdelse af de særlige lejeboliger i dette område.

afsnit 8 bolig diskvalifikationer

forbrydere spørger ofte, om de kan kvalificere sig til Afsnit 8 boliger. Der er ikke et simpelt svar for de fleste forbrydere, da meget strenge retningslinjer er på plads. Selvfølgelig, ikke alle vil kvalificere sig, uanset om de har en forbrydelse på deres rekord eller ej.

det vil være endnu mere udfordrende for dem med en kriminel fortegnelse, ligesom alt er.

visse faktorer kan gøre en forskel med hensyn til resultatet af enhver HUD-applikation. For forbrydere, det vil afhænge af en række faktorer, herunder typen af forbrydelse overbevisning.

offentlige boliger til forbrydere er mulige, afhængigt af forbrydelsen. Visse domme kan dog diskvalificere ansøgere. Der er to typer forbrydelser, der automatisk diskvalificerer ansøgere fra at modtage Sektion 8 boligkuponer.

disse omfatter:

 • enhver forbrydelse, der kræver livslang registrering som kønsforbryder
 • fremstilling af metamfetamin i føderalt finansierede boliger

de fleste ansøgninger behandles fra sag til sag. Dette skyldes, at simpelthen brug af straffedomme som udvælgelseskriterier betragtes som forskelsbehandling.

så mange forbrydere falder ind i lavindkomstgruppen, at for ensidigt at udelukke dem alle diskriminerer den klasse eller gruppe. Dette er den nøjagtige definition af forskelsbehandling.

HUD bruger visse retningslinjer til at afgøre, om en person med nogen form for forbrydelse overbevisning er berettiget. Disse regler omfatter:

 • en forbrydelse skal være ældre end fem år, men nogle områder har en 10-årig grænse krav.
 • at blive dømt for visse voldelige forbrydelser, visse former for svig eller narkotikahandel ansøgere kan diskvalificeres.

visse andre faktorer kan tjene til at diskvalificere en ansøger, herunder:

 • der kan også være en diskvalifikation baseret på en dokumenteret og ubehandlet historie med stof-eller alkoholmisbrug.
 • hvis der er en personlig familiehistorie med dårlige forhold til naboer, der inkluderer verbale eller fysiske overgreb, kan dette også være en diskvalificerende faktor.
 • en person med en historie om misligholdelse af huslejebetalinger kan også diskvalificeres.

typisk har boligmyndigheden en tendens til at udelukke personer, som den mener “vil risikere andre lejers sundhed og sikkerhed.”Boligmyndigheden kan overse straffedomme for alle, der fremlægger beviser, de har ændret sig siden overbevisningen. For at finde ud af lovene i din lokale offentlige boligmyndighed, kontakt en advokat, der er bekendt med boliglovgivningen.

kører HUD baggrundskontrol af Afsnit 8 ansøgere?

alle ansøgere til Afsnit 8 boliger, uanset kriminel baggrund, skal gennemgå en screeningsproces som en del af ansøgningen.

en kriminel baggrundskontrol vil blive kørt for at bestemme omfanget af enhver kriminel historie og alvorligheden af alle forbrydelser, som en ansøger er blevet dømt for, både forbrydelser og forseelser. Du kan køre en baggrundskontrol af dig selv ved at klikke her, hvis du vil se, hvad der vises, før du ansøger.

ud over at køre en baggrundskontrol på en individuel ansøger, vil andre, der bor i hjemmet, også blive inkluderet. Public Housing Authority (PHA) vil køre en kriminel baggrundskontrol af følgende personer:

 • ansøger
 • alle, der i øjeblikket er bosiddende hos ansøgeren
 • alle 16 eller ældre, der bor hos dig
 • enhver biologisk forælder til alle børn, der vil bo i husstanden, selvom forældrene ikke planlægger at bo hos dig.

kan en forbryder leve med en person i øjeblikket i Afsnit 8 boliger?

en person, der i øjeblikket bor i Afsnit 8 boliger, kan kende nogen, der er en dømt forbryder og vil have ham eller hende til at bo sammen med dem i deres boligarrangement. Dette kan være et familiemedlem eller en ven.

den nuværende lejer, der ikke har nogen kriminel historie, er forpligtet til at rapportere dette til PHA. Manglende rapportering af nogen med en forbrydelse, der bor hos dem i Afsnit 8 boliger kan forårsage opsigelse af disse boligrettigheder.

Hvis du har et familiemedlem eller en ven, der er en dømt forbryder, er der strenge retningslinjer for at få dem til at bo hos dig. Dette inkluderer at bede om tilladelse fra din udlejer og den lokale offentlige boligmyndighed.

kan en forbryder besøge nogen i Afsnit 8 boliger?

der kan være tidspunkter, at en forbryder, der ikke er bosiddende i Afsnit 8 boliger ønsker at besøge et familiemedlem eller en ven, der bor i almene boliger. Spørgsmålet er, om det er tilladt, og hvad bestemmelserne kan være for det besøg.

bare at se en sektion 8 bosiddende er ikke et problem, hvis forbryderen ikke bliver der ud over dagens besøg. Selv opholder sig natten over er et problem, en, der ikke skal tages let.

for at en forbryder skal kunne blive over, skal beboeren indhente forudgående godkendelse fra udlejer og den lokale PHA. Denne anmodning skal tydeligt angive, at den potentielle gæst har en forbrydelse overbevisning. Også, den nøjagtige karakter af forbrydelsen skal inkluderes i anmodningen.

kan du få Sektion 8 boliger uden indkomst?

nogle bekymrer sig om, at de skal have et job og et vist indkomstniveau for at kvalificere sig til billige boliger. Selv hvis du er arbejdsløs og har ingen indkomst, er det muligt at kvalificere sig til Sektion 8 boliger.

dette skyldes, at reglerne angiver, at din indkomst skal være mindre end 50% af medianindkomsten i dit område. Derfor ville det ikke være berettiget at have nogen indkomst i henhold til denne retningslinje.

hvem prioriteres i Afsnit 8 boliger?

offentlige boliger er begrænset til enkeltpersoner eller familier med lave indkomster. Støtteberettigelse bestemmes ud fra den årlige bruttoindkomst. Lavere indkomstgrænser er sat til 80. percentil, og ekstremt lave indkomster kan indstilles til 50% af medianindkomsten i ethvert metroområde.

indkomstgrænser kan variere fra et område til et andet. Dette vil give nogen mulighed for at kvalificere sig i et bestemt område, men ikke i et andet.

når nogen udfylder en ansøgning til Afsnit 8, står deres navn typisk på en venteliste. Der er dog nogle omstændigheder, der effektivt vil flytte nogen op på listen.

ansøgere med et alvorligt behov for boliger kan få prioritet under visse betingelser, herunder følgende:

 • hjemløs eller bor i et husly
 • alvorlig medicinsk nødsituation
 • nuværende lejlighed er fordømt
 • betaling mere end 50% af den samlede indkomst til leje
 • står over for en vold i hjemmet
 • bliver udsat for egen skyld
 • at være en lokal beboer

Sådan ansøger du om en bolig i hjemmet hud

det er ikke let at få godkendelse til HUD-boliger. Faktisk kræves der meget papirarbejde i ansøgningsprocessen. Følgende oplysninger er påkrævet som en del af ansøgningen:

 • standard ansøgning
 • bevis for statsborgerskab eller juridisk status i USA.
 • Birth certificate
 • Social Security Number
 • Pay stubs least three months but six months in certain areas
 • Bank statements
 • Criminal background check
 • Credit score check
 • Tax forms
 • Statement from government agencies regarding benefits such as well for or food stamps
 • Proof of current residence
 • liste over alle adresser i de sidste fem år

efter indsendelse af ansøgningen vil der også være en personlig samtale med den offentlige boligmyndighed. Dette kan give forbrydere mulighed for at præsentere deres sag om, hvorfor de skal overvejes til boliger med lav indkomst.

det vil være vigtigt at præsentere alle beviser, der kan hjælpe med situationen. Dette kan omfatte oplysninger om færdiggørelse af et stof-eller alkoholprogram for dem med afhængighedsproblemer.

der er lokale boligsøgningsbureauer og samfundshandlingsprogrammer med arbejdstagere til at hjælpe med ansøgningsprocessen. Det anbefales også at anvende i forskellige områder, da hver PHA præsiderer over forskellige lokale regioner. Dette ville øge chancerne for godkendelse.

hvor lang er ansøgningsprocessen?

som du kan se ud fra mængden af information, der kræves i applikationen, er det ikke en kort proces at gennemgå. Der er mange trin involveret. Ansøgningsprocessen kan være ret lang.

faktisk kan godkendelse tage så lang tid som to til fire år på nogle områder. Disse er typisk områder, der er i høj efterspørgsel efter boliger. Mindre konkurrencedygtige områder kan stadig tage fra 6 til 12 måneder.

uanset hvilket område nogen anvender, er det vigtigt at kontrollere hver tredje måned for at sikre, at du stadig er på listen. Det kan også være en god ide at flytte til et mindre konkurrencedygtigt område for at reducere ventetiden. Mindre byer kan også reducere ventetiden over større samfund.

Hvad er valget boliger Voucher?

choice housing voucher-programmet er det føderale regeringsprogram, der hjælper familier med lav indkomst sammen med ældre og handicappede har råd til sikre og sanitære private boliger. Valg boligkuponer administreres af den lokale PHA. Hver PHA modtager finansiering direkte fra HUD.

som en del af dette program anvendes et valgboligkupon, der er et dokument udstedt til enkeltpersoner og familier, der er godkendt til lavindkomstboliger. Denne voucher skal præsenteres for en udlejer ved anmodning om leje fra dem.

berettigelse til en boligkupon bestemmes af PHA i henhold til den årlige bruttoindkomst og familiens størrelse. En families indkomst må ikke overstige 50% af medianindkomstniveauet for det samfund eller amt, som familien ønsker at bo i. PHA vil verificere alle indkomst-og økonomiske oplysninger for familien.

Hvordan fungerer choice Housing Voucher?

efter godkendelse af programmet udstedes en valgboligkupon til hver ansøger. Når du modtager en kupon, kan du begynde at lede efter en lejlighed eller anden bolig hos en udlejer, der deltager i Afsnit 8-programmet.

en person, der deltager i programmet, kan vælge boliger, der opfylder programmets krav og ikke kun enheder, der er i boligprojektet.

et tilskud til boliger udbetales til udlejer af PHA for den deltagende familie. Familien betaler forskellen mellem den faktiske husleje, der opkræves af udlejer, og det beløb, programmet subsidierer, hvilket typisk er 30% af din månedlige bruttoindkomst.

når en familie beslutter sig for en boligenhed, skal de ansøge om udlejer for at blive accepteret at bo der. Ansøgningsprocessen vil involvere en samtale med en udlejer, inden du underskriver lejekontrakten, som er en 12-måneders lejekontrakt.

alle udlejere foretager deres egen kriminelle baggrundskontrol og kontrollerer referencer leveret af ansøgeren. En udlejer kan afvise dig på grund af en forbrydelse overbevisning. Vær derfor ærlig om din fortid, og hvordan du har ændret dig. Vær klar til at give stærke referencer.

kan du få Sektion 8 boliger med en arrestordre ud for din anholdelse?

en person, der ansøger om Afsnit 8 boliger, kan afvises for en forbrydelse. PHA kan ikke nægte adgang på grundlag af en arrestordre eller en arrestordre. En anholdelse eller en arrestordre indikerer, at en person mistænkes for en forbrydelse, selvom dette ikke er bevist i retten.

for dem i situationen med at have en kendelse ud eller endda afgifter verserende, visse kriterier vil gælde, herunder:

 • enhver, der blev nægtet adgang eller udstødt fra Afsnit 8 boliger på grund af kriminel aktivitet, skal have grundene til benægtelse eller opsigelse.
 • en person vil have mulighed for at bestride nøjagtigheden og relevansen af alle dokumenter, som boligmyndigheden bruger til at nægte adgang eller at udskyde.

Hvis du allerede bor i offentlige boliger, og du eller nogen i dit hus blev arresteret, kan du blive udsat for udsættelse. Dette kaldes opsigelse af lejemål.

PHA har lov til at nægte godkendelse eller udskyde enhver, der:

 • ulovligt bruger stoffer
 • ligger på ansøgninger om stof-og alkoholmisbrug
 • er involveret i kriminel aktivitet, der truer andres sikkerhed
 • undgår retsforfølgelse eller forældremyndighed efter at være blevet dømt for en forbrydelse
 • overtræder en betingelse eller prøvetid eller prøveløsladelse

hele husstanden kan blive udsat, hvis den ikke er blevet:

 • du er nogen i din husstand er involveret i narkotikarelateret kriminel aktivitet
 • en person, der er under kontrol og engagerer sig i narkotikarelateret aktivitet

før boligmyndigheden skal overveje omstændighederne i sagen.

Hvis nogen i din husstand arresteres, vil boligen for kun den person, der er blevet arresteret, blive udvist snarere end hele familien.

kan du få Afsnit 8 med en forseelse?

de fleste udlejere får oplysninger om en persons straffeattest fra kreditrapporter, der er underlagt føderale og statslige regler i Fair Credit Reporting Act.

for en person, der ikke har en forbrydelse overbevisning, men kan have en forseelse, skal den offentlige boligmyndighed vise ansøgerens strafferegister indeholder genstande, der viser, at ansøgeren sandsynligvis udgør en fare for sikkerheden for andre beboere eller personale.

ansøgeren har byrden ved at vise, at deres strafferegistre ikke længere er et problem, eller at der er formildende omstændigheder, såsom en forpligtelse til rehabilitering, at have en ren prøvetid, stabil beskæftigelse eller involvering i programmet for Sociale tjenester.

kan du få Afsnit 8 med en Lægemiddelafgift?

hvorvidt en forbryder kan kvalificere sig til Afsnit 8 boliger afhænger af typen af overbevisning og det område, hvor personen er bosat. For at få Afsnit 8 kuponer, ansøgere skal opfylde de standarder, der er fastsat af den PHA. Nogle områder vil se på, hvilken type kriminalitet der blev begået, og også hvornår den fandt sted. Narkotikarelaterede forbrydelser har større vægt end mindre forbrydelser.

hver jurisdiktion fastsætter sine egne regler for bistand og offentlige boliger til dømte forbrydere. Visse områder forbyder personer med narkotikarelaterede forbrydelser at modtage afsnit 8 værdikuponer. Det er bedst at tjekke med boligerne i Byudviklingskontoret i nærheden af dig for at se, hvilke regler der er på plads.

kan du få Sektion 8 med en Overfaldsafgift?

lokale agenturer præsiderer over Afsnit 8 på deres områder med specifikke regler for ansøgere der. Ud over køn lovovertræderregister og diskvalifikationer for metamfetaminproduktion, nogle offentlige boligmyndigheder kan udelukke enkeltpersoner for at have voldelige forbrydelser fra at være med i programmet.

selvom der ikke er nogen fast standard, vil angrebsafgifter på en persons rekord blive set mere negativt end ikke-voldelige forbrydelser. Det er bedst at tjekke med boligerne i Byudviklingskontoret i nærheden af dig for at se, hvilke regler der er på plads.

kan en Kønsforbryder få Sektion 8 boliger?

Nej, registrerede seksualforbrydere vil ikke være i stand til at kvalificere sig til Afsnit 8 boliger. Dette skyldes, at PHA ikke ønsker nogen beboere, der ville udgøre en sikkerheds-eller sikkerhedsrisiko for andre i lavindkomstboliger.

selvom du er rehabiliteret, er de ikke villige til at acceptere dig i programmet.

kan du miste Sektion 8, hvis du gifter dig med en forbryder?

en person, der er kvalificeret til Afsnit 8 boliger kan bo alene. Ikke desto mindre, de kan være i et forhold med en person, der har en forbrydelse overbevisning. Lad os sige, at disse to mennesker beslutter at blive gift.

beslutningen om at gifte sig kan være en udfordrende beslutning, hvis parret vælger at flytte ind i Afsnit 8 boliger. Hvis det er valget, forbryderen skal godkendes af PHA inden indflytningen.

for ikke at få forudgående tilladelse vil resultere i udsættelse af beboeren og den nye ægtefælle.