Articles

Kevin Hunter sælger deres nye palæ

Tilbage i januar afslørede hun, at hendes skilsmisse fra Kevin Hunter var afsluttet. Nu, det tidligere par har solgt den ejendom, de delte i det sidste årti i ny trøje.ejendommen er beliggende i Bel Air-kvarteret i Livingston, en by omkring 25 miles vest for Ny York City. “Bel Air er en del af Livingston, der blev bygget i slutningen af 90′ erne af alle smukke high-end boliger på bare genert af en acre ejendom,” fortalte Jamie Silverman, en ejendomsmægler med Cold godt bankmand Realtys Livingston Kontor, today Home via telefon.

billede: Siriusm rådhus med Vendy Vilhelms vært af Karen Hunter
Vendy Vilhelms den 23.juli 2019 i Ny York City.Astrid Getty Images

Silverman hjalp Vilhelm og Hunter med at købe godset i juni 2009. “Det er ikke dit typiske Bel Air-hjem. Det blev bygget med meget bedre funktioner. Det er ikke en cookie-cutter hjem. Det er ikke et modelhjem. Det er virkelig et brugerdefineret hjem, der blev designet og bygget individuelt.”

godset, bygget i 1999, inkluderer et palæ på 5.700 kvadratmeter ranch-stil med fem soveværelser og fire og et halvt badeværelse, en garage med fire biler, en privat baghave, basketballbane, gårdhave og en koi-dam.

se i dag hele dagen! Få de bedste nyheder, information og inspiration fra i dag, hele dagen lang. da Silverman, værten for foredraget, der bærer hendes navn, og hendes eks besluttede at sælge deres hjem, hjalp Silverman dem også med at sælge det. Livingston-ejendommen solgte for $1.475.000, over $400.000 mindre end den oprindelige pris på $1.895.000. “De fik ikke det, de oprindeligt planlagde, men de fik det solgt under coronavirus,” forklarede Silverman.

inde i palæet bliver du mødt med en indgangsfoyer, der har et skakternet gulv, et klassisk mønster, der har gjort comeback.

foyergulvet er lavet af marmor.
foyergulvet er lavet af marble.realtor.com

foyeren inkluderer en brun-hvid buet hovedtøjstrappe, der fører op til anden sal.

det rummelige køkken er udstyret med brugerdefinerede skabe og en overdimensioneret ø.
det rummelige køkken er udstyret med brugerdefinerede skabe og en overdimensioneret ø.ejendomsmægler.com

køkkenet viser tre mini lysekroner og spotlights, bordplader i granit, avancerede apparater som et køleskab under nul og en stor ø med et indbygget vinstativ. Ifølge Silverman er det et af de foretrukne værelser, bortset fra biblioteket og stuen.

saml rundt til et dekadent måltid i denne lyse spisestue.
Saml dig rundt til et dekadent måltid i denne lyse spisestue.ejendomsmægler.com

spisestuen har en anden lysekrone udstillet sammen med forsænkede loftslygter. Spisebordet på billedet kan rumme 8 komfortabelt i plys, hvide spisestole.

en pejs er det vigtigste fokuspunkt i alrummet.
en pejs er det vigtigste fokuspunkt i familien room.realtor.com

familieværelset på palæets første sal indeholder en brændeovn, der er perfekt til kolde vinteraftener.

dette er et af de fem soveværelser.' former home.
dette er et af de fem soveværelser home.realtor.com

et af fem soveværelser, det afbilledet har et vinduessæde under en tri-rude visning.

der er masser af plads til tøj herinde!'s plenty of room for clothes in here!
der er masser af plads til tøj herinde!ejendomsmægler.com

selvfølgelig er der et garderobeskab udstyret med masser af hylder og skabsstænger til tøj og tilbehør. Der er i alt to overdimensionerede garderobeskabe inde i palæet.

godset har to sider til kælderen — en færdig sektion og et ufærdigt område.
godset har to sider til kælderen — en færdig sektion og et ufærdigt område.ejendomsmægler.com

nedenunder har kælderen et lille barområde og masser af plads til underholdning eller afslapning.

samlet set spænder palæet over tre etager og har også et bibliotek med bogreoler i kirsebærtræ, en rotunde i foyeren, et stort spisekammer, og hovedsuiten har et badeværelse med både boblebad og dampbruser sammen med en privat stue. Uden for palæet er der en cirkulær indkørsel, der giver en stor indgang.Silverman, der har arbejdet med andre berømtheder i sin 20-årige karriere, sagde, at han er “vidunderlig at arbejde med.”Hun fortalte også i dag, at en ung familie af “Vendy fans” købte ejendommen, og Vilhelm “besøgte dem endda og ønskede dem godt.”