Articles

Måder at bryde en andens forhold (23 luskede måder at bryde op et par)

Leder du efter måder at bryde op en andens forhold?

selvom nogle mennesker vil foreslå, at dette er uetisk, tror du måske, at “alt er retfærdigt i kærlighed og krig”. Det er en populær kliche af en grund, ikke?

måske tror du, det er det bedste for begge parter-eller måske er det bare det bedste for dig?

uanset hvad har jeg samlet en liste over ideer, der hjælper dig med at rive et kærligt par fra hinanden.

min mest lusket og mest effektive tip er at hente og bruge denne kommunikation tracker værktøj.

dette værktøj kan hurtigt hacke sig ind i de personlige enheder til den person, hvis forhold du prøver at ødelægge, forudsat at du kender et par af deres mest basale personlige oplysninger.

når det har gjort dette, kan værktøjet producere en stor mappe af oplysninger om deres seneste kommunikation.

måske har de været sms ‘ e en anden potentiel partner en masse, måske de har hentet dating apps eller tilmeldt sig en anden risikable hjemmeside som OnlyFans. Det er bare starten på de oplysninger, du kan forvente, at dette værktøj finder.

det er 100% diskret, så der er ingen fare for, at nogen finder ud af, at de bliver sporet af dette kloge værktøj. Derefter, når du først har fået de belastende oplysninger, det er op til dig at beslutte, hvordan deres partner skal finde ud af det.

deres forhold kunne ristes hurtigere end skumfiduser holdt over en åben ild!

men hvad nu hvis begge partnere har været så gode som guld? Godt, der er stadig masser af beskidte måder at drive dem fra hinanden. Rul ned til min liste over andre ideer.

23 måder at bryde et par

har du nogensinde følt behovet for at afslutte andres forhold af den ene eller den anden grund? Hvad fik ønsket om at bryde et tilsyneladende godt forhold? Motiv og formål er to vigtige faktorer, man skal overveje, når man går i gang med en mission for at få et par til at afslutte deres forhold.

er du forelsket i fyren og vil have ham til dig selv? Er fyren din vens kæreste, og du opdager, at han snyder hende? Sagen kan endda være en big deal, der involverer misbrug og vold. Uanset hvad der måtte være tilfældet, skal du fortsætte med forsigtighed for at forblive skyldfri, når alt til sidst falder fra hinanden.

hvis scenariet er, at du er forelsket i fyren, så skal du være ekstra forsigtig med, hvordan du bryder op et par, der kan lide hinanden. Selv hvis disse mennesker har problemer i deres forhold, det er stadig nødvendigt at sikre, at du anvender forsigtighed, ellers, hele planen vil sprænge i dit ansigt.

hvis sagen er misbrug, er der behov for dobbelt forsigtighed, og din ven kan være i fare, hvis du ikke er forsigtig med, hvordan du går om tingene. Uanset hvordan situationen er, bevæbne dig selv med nyttige tip til måder at bryde en andens forhold på, vil gøre din søgen vellykket med ringe eller ingen konsekvenser. Læs videre for at få disse nyttige tip.

før du fortsætter med din mission, så spørg dig selv, om det vil være det værd

før du fortsætter med din mission, spørg dig selv, om det vil være det værd

at træde ind i en andens forhold for at bryde det op er en alvorlig ting at, og andre mennesker vil kalde det ren trods. Imidlertid, så slemt som det lyder, dine grunde til at forsøge at bryde op et par kan være ædel.

din ædle hensigt kan være at hjælpe den fyr, du er forelsket i, med at undslippe et dårligt forhold. Hvis hans nuværende Kæreste gør ting, der skader ham, du føler måske behov for at hjælpe ham. Du skal dog bemærke, at det, du betragter som ædle, måske ikke er, hvad fyren ønsker på dette tidspunkt.

Hvis du husker, at på trods af dine gode intentioner fungerer din plan muligvis ikke, ville du være forberedt på, hvad resultatet måtte være, og fortæl dig selv, at det var værd at prøve.

er at bryde op parret den rigtige ting at gøre

Dette er et andet spørgsmål, du bør spørge dig selv, før du forsøger at bryde op et par. For eksempel, hvad er parrets sindstilstand? Går fyren igennem noget, der får ham til at føle sig værre, hvis han også skal håndtere et sammenbrud?

Hvis du virkelig vil have det bedste for ham, vil du være tålmodig, før du forårsager uro i forholdet. Også, hvis dit motiv for at ville bryde forholdet ikke er så godt, du vil måske lade disse mennesker være i fred.

der er en mulighed for, at nogen lyver

i næsten ethvert forhold skjuler nogen noget, og det er en af måderne at få et par til at bryde sammen. Det betyder ikke noget, hvem der lyver, for i det øjeblik elementet af uærlighed kryber ind i et forhold, det begynder at smuldre.Find ud af, hvem der skjuler hvad, og brug løgnen til at så et frø af tvivl i den anden parts sind. Få dem til at føle, at de ikke længere kan stole på hinanden. Men hvis der er tilfælde af misbrug eller vold, kan du måske gøre det anderledes. At udsætte den ene part for den anden er måske ikke den bedste mulighed i denne situation.

få en eller begge mennesker til at stole på dig

Hvis du skal lykkes og bryde forholdet, skal du vinde tillid hos en af dem. Du kan vinde deres tillid ved at blive venner med dem og gøre ting venner gør.

det kan tage et stykke tid at opbygge tillid, men hvis fyren er værd at den tid, du vil investere i forholdet, skal du udøve den nødvendige tålmodighed.

når du har fået deres tillid, skal du have dem tillid til dig

når du har fået deres tillid, skal du have dem tillid til dig've gain their trust, have them confide in you

når det er lykkedes dig at vinde deres tillid, skal du gøre det næste skridt, der er at lade dem afslør nogle oplysninger til dig. Oplysningerne kan eller ikke kan bære meget vægt, men det vil give dem det indtryk, at de er unburdening deres sind til en person, de kan stole på.

husk dig, du har muligvis ikke privilegiet at vinde begge menneskers tillid. Den person, du vil målrette mest, er kæresten, fordi du ikke ønsker at sætte dig selv i et mistænkeligt lys ved at blive for chummy med fyren.

undgå at blive for fortrolig med en af dem for at forhindre mistanker

at du er venner med en eller begge af dem betyder ikke, at du uforsigtigt vil forholde dig til dem. Mens du prøver at få damen til at bryde op med sin kæreste, skal du ikke miste dig selv og komme for tæt på fyren. I begyndelsen af processen skal du dele din tid med dem lige for at undgå at rejse mistanke i pigens sind.

indirekte involvere dig i aktiviteter, som de gør sammen

det vil være en god ide at være tilgængelig i deres liv så meget som muligt. Hvis de er et udadvendt par, de vil gerne hænge ud med venner, især hvis de har været dating i lang tid. Sørg for, at du er en af sådanne gode venner, de vil hænge ud med.

for at få din plan til at se solid ud, skal du dukke op med en dato næsten hver gang. På den måde vil ingen af dem føle, at du har nogen negative intentioner mod dem. Selv når alt er sagt og gjort, vil ingen nogensinde have mistanke om dit engagement.

har en ‘personlig hangout-tid’ med dem begge

mens det er godt at hænge sammen med dem som et par, vil du ikke være i stand til at tvivle på deres forhold eller bryde dem op, hvis du altid ser dem på samme tid. Du er nødt til at få hver af dem alene en gang imellem og begynde at arbejde på dem.

har en piges timeout med kvinden og begynder at komme ind i hendes hoved om, hvordan mænd kan være upålidelige. Brug historien om en eks, eller kom med en falsk, så hun begynder at tænke på, om hendes kæreste kan gøre det samme mod hende. Folk bliver godtroende, når du sår frø af frygt i deres sind.

opfør dig som om du er glad og støtter deres forhold

når du kan få fyren alene, sandsynligvis over en kaffepause, skal du sørge for at fortælle ham, hvor støttende det forhold du er. Overdrive lidt på, hvor meget du misunder deres kærlighed og se om han vil spilde bønnerne om, hvad der foregår.

gør det samme med pigen, og hun vil sandsynligvis fortælle dig mere end fyren ville. Når du hænger ud med dem begge på samme tid, bagatellisere din handling og bare se glad for dem.

introducer en ny kvinde til ham, eller brug en eks til at gøre kæresten misundelig.

dette særlige tip er vanskeligt, fordi du ikke kan gøre det indlysende, at du vil have dem til at bryde sammen. Introducer til fyren eller parret, en dame, der har de egenskaber, fyren ser efter hos en kvinde. Hvis fyren er voldelig, og du prøver at få din ven fri for ham, dette kan være den bedste måde at gøre det på. Hvis din ven ikke er for langt væk på ham, bør hun benytte lejligheden til at forlade forholdet retfærdigt og firkantet.

brudgom dig selv på en måde, som du vil være det bedste valg for fyren i dine drømme

brudgom dig selv på en måde, som du vil være det bedste valg for fyren i dine drømme'll be the best choice for the guy of your dreams

Hvis dit hovedmål er at gøre det bedste valg for fyren i dine drømme

Hvis dit hovedmål er fyr som dig efter bruddet, du er nødt til at få dig til at ligne den bedre mulighed. Brudgom dig fysisk, intellektuelt og alle andre, der vil fascinere ting, selv når han stadig er dating den anden pige.

som en trofast fyr vil han sandsynligvis ikke handle på, hvordan han har det. Men, så snart chancen præsenterer sig, han beder dig måske ud. I sidste ende er det et godt spillet spil, der ikke vil slå tilbage.

Indsæt dig selv i hullerne, som kæresten nægtede at udfylde

Hvis forholdet allerede er blevet stenet, vil der være bortfald, du kan udfylde med din tilstedeværelse og bevægelser. For eksempel, kæresten kan ikke lide at se fodbold med ham, Du kan vise interesse for at hænge ud med ham i fodboldtiden.

Hvis du begge elsker en slags skål, som kæresten hader, er det en anden måde at binde med ham på. Når forholdet er forbi, og han angiver sin interesse for at date dig, han vil simpelthen føle, at det er de gensidige interesser, der fik ham til at lide dig.

brug deres svagheder mod dem

Hvis du allerede kender disse mennesker i vid udstrækning, vil du være opmærksom på deres svagheder og styrker. Hvis fyren let bliver vred, skal du sige eller gøre ting, der gør ham irriteret over sin kæreste. Hvis pigen ikke kan lide, at han ikke gør, hvad hun siger, påpege nogle af de ting, han laver bag hendes ryg. Pitch dem mod hinanden, men igen, gør det på en måde, der ikke er for indlysende.

svække, hvad der gør deres forhold stærkt

hvert forhold har sine styrker, og for at bryde det skjold skal du svække det lidt efter lidt. Det vil selvfølgelig tage lidt tid, så du har brug for tålmodighed og strategi. Hvis deres styrke udveksler gaver, vil det faktum, at du har udnyttet deres svagheder, begrænse den måde, de udveksler gaver fra da af. Gør hvad du kan for at bryde den obligation, de deler, og med tiden, de vil bryde op.

kom tæt på fyrens fælles venner

en anden måde at komme tættere på din mission om at bryde deres forhold er at blive venner med fyrens venner. Han er dit hovedmål og så, du vil vide alt hvad du kan om ham. Hans venner kender ham bedre, end du gør, selvom du tror, du kender ham godt. At blive deres ven vil hjælpe med at fremme din mission.

ikke handle trængende eller desperat

ikke handle trængende eller desperat't act needy or desperate

Hvis du kan lide denne fyr så meget, og du gør ondt for ham, vil du føle behovet for at være tæt på ham mere end en ren ven. Men giv ikke efter for ønsket om at handle desperat. Hvis du er tålmodig og følger med hovedplanen, vil han til sidst blive din.

ved, hvornår du skal arbejde din plan på afstand

det er rigtigt, at du er nødt til at holde dine fjender tættere, men for at smide dem af skal du også arbejde på afstand. Fjenden i dette scenarie er enten kvinden, der er sammen med drømmemanden, eller den fyr, der gør din vens liv til et levende helvede. Du skal holde afstand, hvis du ikke vil afsløre dine spillekort, men det ville ikke forhindre dig i at fortsætte med dine planer via telefon eller chats.

gør alt hvad du kan for at skabe en kile mellem parret, mens du fungerer som den uskyldige

dette lyder måske vildledende, men husk hvorfor du gør dette, og du vil gøre det fint. Du kan få hjælp fra andre venner (uden at de selvfølgelig ved det) ved at sætte en ide i deres sind. For eksempel, hvis du ser en kæreste på en restaurant med en anden fyr, så spørg en af hans venner, om hun måske snyder sin kæreste. Personen videresender beskeden til kæresten.

når bruddet endelig sker, skal du ikke have travlt med at træde ind som erstatning

nu hvor det er lykkedes dig at bryde forholdet, skal du tage et skridt tilbage i stedet for at hoppe ind i et forhold til fyren, uanset hvor desperat du føler dig. Du må føle dig svimmel med udsigten til at elske ham nu, da konkurrencen er ude af vejen, men det ville være en dårlig ide. Eksen kan komme tilbage for at prøve at ordne tingene og, at se dig udfylde hendes plads så snart får hende til at mistanke om, hvad du gjorde.

handle sympatisk for dem begge, tag ikke sider

Hvis du var vokset så tæt på dem begge gennem dine planer, skulle din empati gå begge veje, ikke kun til en part. Commiserate med både fyren og pigen for at undgå at se ufølsom ud over den ene part.

Du behøver ikke at overdrive ting, og du kan endda holde dig væk fysisk ved at give undskyldningen for at forsøge at være upartisk. Fortæl dem, at der altid er en anden at starte forfra med igen, selvom du aktivt planlægger dating fyren.

modstå at komme med diskussioner, der involverer Eksen

når tingene sætter sig ned, og du fylder plads, som damen forlod, lad fortiden forblive i fortiden. Fyren kan måske ikke lide dig så let som du vil, fordi han stadig kommer over den sidste pige.

dit nye mål ville være at hjælpe ham med at glemme hende, før han kan elske dig. Hvis det betyder, at du kun fortsætter med at fungere som hans ven, skal du gøre det, indtil han bliver kærlig over for dig. Gør ikke fejlen ved at minde ham om, hvad hun gjorde eller ikke gjorde, bare hjælpe ham med at komme videre.

forsøg ikke at gøre tingene på den nøjagtige måde, hans eks gjorde

forsøg ikke at gøre tingene på den nøjagtige måde, hans eks gjorde't try to do things the exact way his ex did

han er gået videre med dig, mission udført. Lav ikke de samme fejl, som Eksen gjorde. Du skal minde dig selv om alt, hvad du gik igennem for at få ham, hvor du ville have ham, og hvordan tingene kunne have været værre, hvis han fandt ud af det.

Du bør ikke ødelægge tingene efter alt dit hårde arbejde. Opret friske minder med ham, Bliv den bedre partner, hans eks ikke kunne være, og dit forhold vil være godt.

uanset hvad du gør, lad ikke nogen af dem vide, hvad du gjorde

hvad du har gjort er ikke helt godt, men du gjorde det for at gøre en anden og dig selv glad. Det vil være meget dårligt, hvis din hemmelighed udsættes under eller umiddelbart efter din plan. Sandsynligvis ned ad vejen vil sandheden overflade, men du skal dække dine spor godt, så du ikke ses som den dårlige fyr.

forhåbentlig vil han forstå, hvorfor du gjorde, hvad du gjorde, og tilgive dig. Indtil da skal du holde dine hemmeligheder tæt på brystet. Dette er ikke tiden til at føle sig som åben og gennemsigtig.

Ofte Stillede Spørgsmål

hvordan bryder du et par i hemmelighed?

Du kan bryde op et par uden deres viden ved at kende deres rutiner og detaljer om deres forhold. Du kan derefter bruge de oplysninger, du får, til at forårsage en sammenbrud. Så længe du gør alle disse uden dem at vide, vil du slippe af sted med det med succes.

Hvad er den vigtigste årsag til forholdet breakups?

Breakups opstår som følge af mistillid. Når tilliden er brudt, det er svært at fortsætte et forhold og forblive glad i det. Begge parter vil føle, at den andres handlinger nu er uforudsigelige og så, de beslutter at bryde sammen.

hvordan bryder du op med nogen, du ikke er i et forhold til?

det er ligegyldigt, om du ikke er i et forhold med denne person. Hvis du næsten startede dating, men pludselig som en anden, du kan stadig bryde op med denne anden fyr ved at fortælle ham, at ting ikke ville have fungeret.

Hvad er tegnene, når et forhold er forbi?

en eller begge parter holder op med at sende en sms eller ringe til hinanden, og deres korte kontakt vil være tilfældig. De vil gerne holde sig langt væk fra hinanden, fordi de bare ville indse, at den anden person ikke er den, de troede, de var.

Hvad er 3-måneders reglen efter bruddet?

3-måneders reglen betyder, at ingen af de adskilte par kan dateres før efter 3 måneder er gået. En af grundene til dette er anstændighed; efter det ødelagte forhold, begge par viser en vis respekt, før de hopper ind i et andet. Ikke alle vil følge igennem, men det er stadig en fælles regel.

afslutningsvis

forsøg på at bryde et par kommer med et par risici for dig og de andre involverede mennesker. Som sådan skal du være sikker på, at det er, hvad situationen fortjener, før du går videre med dine planer. Gør det ikke, før du har vejet positive og negative.