Articles

Maureen Dean (John Dean kone); Bio, alder, karriere, forfatter, Økonomi, forældre, tidligt liv, mand, skilsmisser, Vandskandale

Hvem er John Dean III?

født den 14. oktober 1938, John Dean III er en tidligere advokat, der fungerede som Det Hvide Hus rådgiver for USAs præsident Richard Nihon fra juli 1970 til April 1973.

Han er populært kendt for at være dybt involveret i begivenheder, der fører op til indbrud og den efterfølgende dækning af Vandskandalen. Anset for at være” master manipulator of the cover-up ” af Federal Bureau of Investigation (FBI), erklærede han sig skyldig i en enkelt forbrydelse i bytte for at blive et nøglevidne for anklagemyndigheden. Dette resulterede i sidste ende i en reduceret fængselsstraf, som han tjente i Fort Holabird uden for Baltimore, Maryland. Kort efter høringerne skrev Dean om sine oplevelser i en række bøger og rejste rundt i USA for at holde foredrag. Han blev senere en kommentator på moderne politik, en bog forfatter, og en klummeskribent for Findlov skrivelse.

Maureen Dean Bio, Viki

Dean giftede sig med Maureen (Mo) kane den 13.oktober 1972 efter at have skilt sig fra sin første kone, Karla Ann Hennings i 1970, blev de gift i 6 år. Maureen Dean blev født den 10. oktober 1945 i Los Angeles, Californien, USA som Maureen Elisabeth kane. Hun er en forfatter, kendt for Blind Ambition (1979) og Mike Douglas Vis (1961). Hun var tidligere gift med Michael Biner og George. I et af hendes ægteskaber, hendes kæreste i gymnasiet døde i en bilulykke to år efter, at de blev gift. Den anden var aldrig Officiel, fordi hun efter det korte ægteskab fandt ud af, at fodboldspejderen ikke havde skilt sig fra sin første kone.

Maureen Dean Early Life

hun blev opvokset i Mar Vista, nær Hughes Aircraft plant, et område, hun beskrev som “et hul i velstandens donut”. Hendes far, der arbejdede som diamant setter (og døde, da hun var 17) og en mor, der var en fabrik tidtager, Maureen Kane uddannet fra Notre Dame Girls Academy. Efter at have droppet ud af Santa Monica City College, hun arbejdede for et San Fernando Valley forsikringsselskab og derefter som flyvehjælper for American Airlines.

Maureen Dean ægteskab

den Nov. 13, 1970 – “fredag den 13.,” Mo mødte John Dean III, under en tur til Californien kiggede hende op på anbefaling af Rep. To dage senere, John Dean bad hende om at tilbringe Thanksgiving med ham på Jomfruøerne, og de begyndte en hvirvelvind frieri, der sluttede seks uger senere med Mo flytter til USA.

Han foreslog, og de blev gift i oktober 1972, fire måneder efter indbruddet i det demokratiske nationale udvalgs hovedkvarter i Vandbygningskomplekset.

Maureen Dean på Vandskandalen

den sommer 1973 stod hun stoisk ved sin mand uanset hvad. Upåklageligt klædt, fejlfrit sammensat, hendes hår trak sig tilbage i en poleret bolle, hun fascinerede nationen med den tavse årvågenhed, hun holdt bag sin mands vidnebord dag efter dag ved høringerne i vandet, mens hans vidnesbyrd bragte en præsident ned. Hendes tilstedeværelse fik national opmærksomhed på det tidspunkt.

hvilken forskel 14 år kan gøre

Maureen Dean skrivekarriere

hendes bedst kendte skriftlige arbejde er “Copenhagen Lives”, som blev dækket af mennesker i 1987. Bogen blev sat i 1989 og beskrevet som en “dampende litterær debut med en fortælling om lidenskab på Potomac.”Bogen har” eksplosiver, som Mo ikke slettede ” og har også delplots, der involverer arvelig galskab, alkoholisme og stoffer. Hun sagde, at tegnene ikke er baseret på rigtige mennesker, men er kompositter af mennesker, hun kendte. Det fik national opmærksomhed og en række manuskripter. Romanen blev dedikeret til minde om hendes forældre.andre manuskripter inkluderer Blind Ambition (1979) og Mike Douglas Vis (1961).

hun udgav en bog kaldet: “Mo: En kvindes syn på vandet ” i 1975. Denne bog solgte mere end 30.000 indbundne eksemplarer og hjalp hende og John med at betale nogle af deres gæld med det forskud på $80.000, hun splittede med Hays Gorey. John Dean skrev sin egen bog, som han modtog et forskud på $300.000 for.

Maureen Dean Finance Career

to dage efter, at de blev gift, blev John indkaldt til at hjælpe med Vandskandalen. De flyttede til Beverly Hills, efter at han tjente fire og en halv måned i fængsel. Hun styrede familiens økonomi og indså, at hun virkelig nød det arbejde. Så hun gik ind i et træningsprogram i økonomi, hvor hun til sidst startede sin egen børsmæglervirksomhed og havde hundreder af kunder.

Dean tog en karriere på aktiemarkedet, hun modtog sin licens for fem år siden, og i dag hænger et certifikat for Præstationsplade på en væg på hendes kontor. Det var et “naturligt” valg af karriere, hun siger, da hun altid havde håndteret parrets Økonomi, og havde holdt øje med gaden siden hun var 20 år gammel.

John Dean ekskone og søn

fra Det tidligere ægteskab havde John Dean kun et barn, John Dean IV med Karla Ann Hennings. Karla giftede sig senere Larry E. Phillips, en seniorpartner med Buchanon Ingersoll i 1990.Dean IV dimitterede fra Denison University, hvor han var sammen med Phi Beta Kappa, og modtog senere en MBA, ifølge hans forlovelsesmeddelelse.John blev gift med Dorothy Rooms ræv i 1990, datter af HR. og Fru Thomas H. Ræven fra Connecticut, rapporterede Ny York Times. Dorothys far var senior vicepræsident for JP Morgan & firma, da hun blev gift, og hendes mor var manager for Kropotkin INc.