Articles

Michaela Conlins nettoværdi, mand, forældre – biografi

Hvem er Michaela Conlin? H2 Michaela Conlin blev født i Pennsylvania USA den 9. juni 1978-hendes stjernetegn er Gemini, og hun har amerikansk statsborgerskab. Hun er en skuespillerinde, sandsynligvis bedst kendt for at spille Angela Montenegro i “Bones” ræv proceduremæssige kriminalitet komedie dramaserie.

bare en simpel påmindelse om, at artiklen kun er oprettet og ejet af biographypedia.org. artikel kan ikke genudgives på andre sider eller dokumenter. Ophavsret er beskyttet af DMCA. Alle fundne kopier vil blive rapporteret.
Original kilde: https://biographypedia.org/michaela-conlins-net-worth-husband-parents-biography/

Tidligt liv og uddannelse

Michaela blev opvokset med en ældre søster i Allentby af deres mor, der oprindeligt er fra Kina, og hendes far, der er af irsk afstamning. Hendes mor er revisor, mens hendes far er entreprenør. Hun begyndte at handle i en alder af syv, på scenen i regionale produktioner såvel som i Pennsylvania community productions.

hun studerede på Parkland High School, hvor hun kunne have været set optræder i “Bye Bye Birdie” og “The Crucible” spiller. Efter matrikuleringen tilmeldte hun sig Tisch School of the Arts, hvorfra hun dimitterede med en Bachelor of Fine Arts-grad i teater i 2000. Mens hun gik på universitetet, optrådte hun i flere skuespil udført på Atlantic Theatre Company såvel som på dramatikerne horisonter Teaterskole og Stonestreet Studios Conservatory. Hun tilbragte også noget tid i Amsterdam, Holland, hvor hun var en del af den eksperimentelle Teaterfløjs internationale træningsprogram.

karriere som skuespillerinde

Michaela lavede sit debutfilmudseende, der portrætterede Cara i kriminaldramaet “kærlighed på den hårde måde” i 2001. Hun havde en lille rolle som TV-reporter i” Pipe Dream “romantisk komediefilm i 2002, og i samme år spillede Marcy i”Garmento”. Hun tog en fire års pause fra film indtil sin næste rolle i “åbent vindue” i 2006, hvor hun spillede Miranda. Hun portrætterede Maj i” Enchanted “live action/animeret musikalsk fantasi romantisk komediefilm i 2007, og i 2011 var Heidi Sobel i”The Lincoln advokat”.

Michaela Conlin

to af hendes seneste roller i film har været i “Baby, Baby, Baby” i 2015, hvor hun portrætterede Courtney Lee, og “skuffelserne room” psykologisk horror film i 2016, hvor hun spillede Jules.

hun debuterede i TV-serien i 2001 og spillede Rocky i en enkelt episode af “lov & Bestil” politiets proceduremæssige drama. I 2002 portrætterede hun en husdirektør i en episode af “The Division” og begyndte derefter at spille Dr. Maggie Yang i “MDs”, som var hendes første hoved-og tilbagevendende rolle i en TV-serie.

i 2003 optrådte hun i både “JAG” og “The D. A.” TV-serie, før hun begyndte at portrættere Angela Montenegro, hovedpersonen i “Bones” kriminalitet proceduremæssige komedie drama tv-serie, indtil 2017 gennem 12 sæsoner og 246 episoder. Nogle af hendes seneste optrædener i TV-serier har været i “Casual” i 2016, “her og nu” i 2018 og “Gulsten”, hvor hun spillede den faste rolle som Sarah Nguyen gennem 2018 og 2019.

elsker livet og mand. Er hun lesbisk?

Michaela ryktes at være Lesbisk eller biseksuel, efter at hun begyndte at portrættere Angela i “Bones” TV-serien, da hendes karakter er biseksuel.

den populære skuespillerinde var dog dating skuespiller T. J. Thyne i 2007, og de to var sammen i flere år, før de blev forlovet, men de tog ikke det næste skridt. Mange mennesker tror, at de to har en søn sammen ved navn Michael Vincent, men dette er ikke bekræftet.efter T. J. blev Michaela spottet tilbringe tid med Arnar Gunnlaugsson, en islandsk fodboldspiller, tilbringe 2012 nytårsaften med ham i Island. Det antages, at de to daterede i et år, før de blev adskilt. Michaela ser i øjeblikket nogen, men har ikke afsløret navnet på den mystiske mand.

hun har for nylig født deres søn Charlie den 3. februar 2019, og de bor i øjeblikket i hendes hus i Los Angeles, Californien. Michaelas bedste ven er Emily Deschanel, der medvirkede sammen med hende i TV-serien “Bones” og spillede sin bedste ven ved navn Temperance Brennan. Der cirkulerer rygter på internettet om, at de to endda kan være involveret i et romantisk forhold.

hobbyer og andre interesser

Michaela brænder meget for at rejse, og hendes job som skuespillerinde har ført hende rundt i USA, mens hun både har studeret og rejst rundt i Europa for sjov.

hun tager ofte sin ældre søster med på sine rejser, og nogle af hendes yndlingsbyer at besøge er London i England, Paris i Frankrig og Miami i Florida. Hun nyder også at shoppe med sin søster, og de to er ivrige efter at smage forskellige køkkener, især slik, og Michaela har udtalt, hvordan de ofte eksperimenterer med at købe underlige kager.i sin fritid går Michaela i biografen, og nogle af hendes yndlingsskuespillere er Robert De Niro, Paul Rollerog Anne, mens hendes yndlingsfilm er “Sleepers”, “The Fast and the Furious” franchise og “One Day”.

hun har været interesseret i at læse bøger siden hun var teenager og fortsætter den dag i dag, hvor nogle af hendes favoritter er “Dear John” af Nicholas Sparks og “rød, hvid, & Royal Blue” af Casey.

hun er interesseret i alle former for kunst, og hun var nødt til at tage maleriundervisning, så hun bedre kunne forstå sin Angela-karakter i TV-serien “Bones”. Hun går lejlighedsvis til fotograferingsudstillinger og er selv amatørfotograf.

udseende og nettoværdi

Michaela er 41 år gammel. Hun har langt brunt hår og brune øjne, er 5ft 8ins (1,73 m) høj og vejer omkring 143 kg (65 kg). Hendes nettoværdi anslås til over $4 millioner fra begyndelsen af 2020.