Articles

nedrivning på San Diego’ s gamle stadion er planlagt

Shane Stroberg stirrede på de to blå plastsæder, der hvilede mod væggen på hans kontor.sæderne repræsenterer en levetid på minder som atlet og fan af San Diego sport. De plejede at være en del af San Diego ‘s gamle betonstadion i Mission Valley; pladser 16 og 17 i en af Jack Murphy, Sdccu’ s sektioner.

“det var noget, jeg var nødt til at komme bare for at huske,” sagde Stroberg sagte. “For mig er det pladser til min bedstefar og min far, de mænd, der viste mig det sted.”

hvor mange af jer købte pladser fra Murph, SP eller SDDCU Stadion? @nbcsandiego kl. 5.00 og 6.00. pic.twitter.com/YIWtu9YVIS

— Joe Little Kristian (@Littlejoetv) 31. december 2020

stroberg huskede kærligt at gå ind i “Murph” på sin fars skuldre for at se San Diego Padres spille for første gang.

“jeg var på min fars skuldre, og vi gik ind gennem det Pladsniveau, og jeg så en big-league diamant for første gang, og jeg vil aldrig glemme det,” sagde Stroberg.

Han sagde, at han har gjort det samme med sine tre børn.

Stroberg havde ikke set stadionet, siden han tog sæderne op i begyndelsen af December. Siden da er meget af det gamle stadiums østlige skål blevet revet ned.

“min tarm synker,” sagde Stroberg. “Min mave synker hver gang jeg ser det.”

” det var en overraskelse for mig, ” sagde Ron Johnson.Clairemont-manden kører normalt ikke langs Interstate 15 eller gennem Mission Valley. Han var ikke klar over, at nedrivning på stadionet var sket indtil videre.

“det er bare trist at se det gå ned,” sagde Johnson. “Det var et helt spanking nyt stadion, da jeg først kom ind i det.”

han sagde, at hans første San Diego Chargers-spil var i 1967.

San Diego State University ejer nu stedet. Det hyrede besætninger til at nedrive det gamle stadion og samtidig bygge det nye stadion. En Sdsu-talsmand sagde, at begge projekter er på skema, med nedrivning, der blev pakket ind i begyndelsen af 2021, og det nye stadion skulle være vært for college fodbold i 2022-sæsonen.

“Jeg er lidt skuffet over, at vi ikke fik den store boom implosion og se det hele falde ind,” smilede Stroberg.Californiens miljølove krævede, at besætningerne tog stadionet fra hinanden stykke for Stykke for at forhindre støvet i at komme i luften. SDSU-talskvinde sagde, at statuen af Jack Murphy og hans hund Abe vil blive flyttet til det nye stadion. Det kæmpe vægmaleri, der vender mod i-15 udefra på stadionet, gemmes dog ikke. Talskvinden sagde i en erklæring: “stadionmaleriet på grund af dets størrelse, tilstand og underlag koster uoverkommeligt at spare…. SDSU har allerede dokumenteret vægmaleriet gennem fotografering i høj opløsning og video taget fra en flad vinkel for at eliminere forvrængning. Disse filer arkiveres i specielle samlinger og Universitetsarkiver på SDSU-biblioteket.”

Stroberg kiggede igen på de to blå plastsæder på sit kontor. Han ved ikke, hvad han vil gøre med dem endnu, men han er glad for at have den konstante påmindelse om San Diego ‘ s gamle stadion.

” for mig er det lidt af min Lukning at hente sæderne med min søn.”