Articles

så du vil sikkert fjerne dit næsehår…

mere hår på hovedet? Fantastisk. I næsen? Ikke så meget.

mens din første tanke måske er at nå ud til din pincet, kan du faktisk ende med at gøre mere skade end godt, hvis du plukker det ud. Det skyldes, at dit næsehår (mens det helt sikkert er irriterende) faktisk tjener et formål—det er din bods første forsvarslinje mod bakterier og bakterier i næsehulen.

mere intel: Cilia (den tekniske betegnelse for næsehår) er en del af systemet, der beskytter dine lunger mod snavs og snavs, der kommer ind i dine luftveje. “De hjælper ikke kun med at filtrere eventuelle indkommende angribere ud, men de bevæger sig langsomt for at skubbe sammen og fange snavs fra at nå vejrtrækningen og få adgang til blodbanen,” siger Julie Russak, MD, fra Russak Dermatology Clinic i NYC.

Hvis du ikke havde næsehår, kan du få en infektion…eller værre.

” fjernelse af næsehår vil gøre næsehulen og sinus helt sårbar over for hvad der kommer ind,” siger Dr. Russak. “Som følge heraf er du meget modtagelig for allergiangreb, bihulebetændelse og luftvejsinfektioner.”

så ingen at slippe af med det helt-fik det! Heldigvis er der nogle dermatolog-godkendte ting, du kan gøre for at minimere udseendet af næsehår uden at sætte dit helbred i fare.

trimning

Dr. Russak siger, at din bedste—og sikreste—indsats for at fjerne (nogle af dine mere ekstreme) næsehår trimmer. Du vil ideelt set få fat i trimmesaks eller en næsehårklipper, da “trimmesaks er designet i en vinkel og specifikt til at trimme disse svært tilgængelige områder,” siger hun.

ANASTASIA Beverly HILLS pande saks
nordstrom.com

$22.50

ingen trimmer? Intet problem. Du kan også nå ud til den samme saks, du bruger til at forme dine øjenbryn. Brug bare et forstørrelsesspejl, sørg for at du er i et godt oplyst område, og rengør næsen og saksen, inden du begynder.

summende

i lighed med trimning er en elektrisk summer en sikker og nem måde at fjerne næsehår på. Denne hurtige og smertefri metode sparer dig tid sammenlignet med trimning med saks, og flere og flere mærker fremstiller nu elektriske ansigtssummere designet med kvinder i tankerne.

denne diskrete Panasonic trimmer kan for eksempel også bruges på øjenbryn og andet ansigtshår—og det roterende indre blad skærer hår uden at trække.

Panasonic er-GN25VP Precision Facial Hair Trimmer
.com

$36.95

Laser Hair Removal

Hvis du leder efter en mere permanent løsning, fordi dit næsehår er forårsaget af alder eller hormonelle problemer, kan laserhårfjerning være dit bedste valg—men sørg for at gå til en professionel for en sikker (og effektiv) oplevelse.

” Vi behandler kanterne på næsehår, hvilket er et typisk spørgsmål fra vores patienter, men vi kan ikke behandle hele vejen inde,”siger Christian Karavolas, ejer af Romeo & Juliet Laser hårfjerning i Ny York City. “For at gøre dette sikkert holder vi den ene side af næseboret lidt op og skyder laseren sidelæns.”

Karavolas anbefaler at bede om Splendor-maskinen for den mindste mængde smerte. En ting værd at bemærke: mens laser hårfjerning er en effektiv løsning, der vil vare, er det helt sikkert dyrere og tidskrævende end trimning.

dette indhold importeres fra {embed-name}. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde mere information på deres hjemmeside.

og husk: lad være.Prøv. Voksning eller pincet.

disse metoder til fjernelse af næsehår er ikke kun utroligt smertefulde, men de er begge usikre, da de involverer fuldstændig fjernelse af hårsækken, hvilket efterlader dig mere tilbøjelige til at håndtere hævelse eller infektion.

“som et resultat er du meget modtagelig for allergiangreb, bihulebetændelse og luftvejsinfektioner,” siger Dr. Russak. Infektion er heller ikke det værste tilfælde. “Hvis en nasal infektion skulle rejse opstrøms og komme ind i krydset, hvor andre vener går sammen, kan det udgøre en alvorlig sundhedsrisiko, da den nu udgør en passage for bakterier direkte ind i hjernen.

bakterier i hjernen = ikke noget du vil have, ikke? Så lad os holde os til en af de tre metoder til fjernelse af næsehår ovenfor. K, tak!

dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e-mail-adresser. Du kan muligvis finde mere information om dette og lignende indhold på piano.io