Articles

Sådan designes et hyggeligt interiør i hyttestil

komfortabelt—og trøstende

foto af Eric Roth

mere infunderet med en ånd end sammensat i henhold til et sæt regler, Sommerhus-interiør har en glad uformelhed. Værelserne er luftige og intime på samme tid, med kroge og alkove, der tilbyder både krøllede dagdrømmepladser og pladsbesparende indbygget opbevaring-når alt kommer til alt, hvem kan slappe af, hvis der er rod rundt omkring? Fra farverig forvitret maling til varmt farvet træ, finish er berørbare snarere end hands-off og bliver kun bedre med alderen. Disse rum får ofte en dosis nostalgisk charme fra vintage-look armaturer og fittings, isenkram, og træværksdetaljer, der ser ud til at vende uret tilbage på dagens high-stress, højteknologisk livsstil. De fleste ethvert sted kan bruge en hjælpende af Sommerhus hygge, så længe målet er at skabe et indbydende interiør med et ubekymret, godt levet udseende. Her og på de følgende sider, vi fremhæver nogle nøglefunktioner, som du kan låne for at give dit eget hjem det opløftende, afslappet følelse.

robuste vægge

foto af Eric Roth

træplanker, som dette beadboard, står op til dings og buler. Traditionel hvid maling lyser rummet.

Handy indbyggede

foto af Eric Roth

et vinstativ og et opbevaringsskab gemt under trappen maksimerer gulvpladsen; træpaneler tager chill off moderne apparater i rustfrit stål.

varme detaljer

foto af Eric Roth

Bin trækker, en dyb forklæde vask, en vintage-stil vandhane, og malede åbne hylder med træ beslag giver et køkken afslappet charme.

smukke gulve

foto af Eric Roth

uanset om det er farvet eller malet, træ under fødderne tilføjer varme og struktur. Disse brede fyrretræer viser deres smukke naturlige korn.

indbyggede: stort rum

foto af Spike Potell/IPC-billeder

Træd gennem døren eller gå rundt om hjørnet, og hvad opdager du? Gemt i hylder og møbler, der genialt gør brug af alle kroge og kroge.

Dormer Desk

selv den enkleste indbyggede kan tilføje en stor dosis personlighed i et tæt rum. Her spænder en skriveflade lavet af vægklamper og 2 plader over et stramt sted på et loft, hvilket gør et hjørne med lav Afstand til en lysfyldt arbejdsstation med udsigt.

indbyggede: Mini Mudroom

foto af Eric Roth

en akavet indgang får praktisk charme med et tårn med åbne hylder, topskabe med vippedøre og en bænk med buede understøtninger. Enkle lægter holder frakkekroge. Holdbar paneler og en blød skygge af grøn maling strikker stykkerne sammen.

indbyggede: Alcove køjesenge

foto af Polly Cransford / Loupe billeder

Hvad kunne være hyggeligere? Stablede enkeltsenge får en karakter boost fra en buet kabinet. Dette par er færdig med træpaneler og hvid maling, der binder sammen med resten af rummet. Bøger finder et hjem på hylder i spidsen for hver seng; ekstra sengetøj gemmer sig i den nederste køjes dyb skuffer.

indbyggede: Storage Niche

foto af Vendell T. Gemt mellem vægpinde og lige under tagskægget giver en beadboard-foret, trimmet cubby et perfekt sted for ekstra håndklæder i et lille pulverrum.

indbygget: væk fra det hele bænk

foto af Devis Bionas/GAP Interiors

et smalt rum i tre sæsoner drager fordel af siddepladser, der er skræddersyet til rummet. Skuffer holder udendørs indretning; en farverig pude, kaste puder, og et mønstret tæppe tilbyder et behageligt sted til et privat øjeblik.

malede trægulve

foto af Johnny Bouchier/GAP Interiors

legende farve og mønster under fødderne tilføjer et let strejf—og en færdig overflade, der bærer sin alder godt.

Spruced-up trin

et lag frisk hvid maling adskiller trappen fra khaki-vægge og farvede trægulve; gammeldags tal stenciled på hver stigerør tilføjer en indbydende smule indfald.

malede trægulve: Udvidet op ad væggene

foto af David Palmer/IPC-billeder

Sage-green paint forener fyrretræsgulvbrædderne med bundpladerne og vingen, hvilket giver dette bare benbad en rolig, luftig følelse.

malede trægulve: farverigt tavle

foto af Johnny Bouchier/GAP Interiors

store firkanter med solrig gul og blød creme ændrer stemningen i et boligareal med det samme—ingen yderligere opgraderinger er nødvendige. Tilføjet bonus: maling er en god måde at skjule fejl på gamle gulvbrædder.

se de trinvise instruktioner for, hvordan man maler et tavlegulv.

Plankerede vægge

foto af Douglas Gibb/GAP Interiors

tilbage på dagen lavede træplader billige og holdbare vægge til hårdtarbejdende værelser. Udseendet har udholdt, takket være sin afslappede, hjemlige appel.

til loftet

Maskinmalet beadboard startede i Victoriansk tid til køkkener, bade og arbejdsområder. Kører hele højden af væggene, såvel som op i banketten, det er stadig en iøjnefaldende, letplejelig overflade til en travl spisekrog.

Plankerede vægge:

foto af Simon Hvidmore/IPC-billeder

dette beadboard er dækket med en flad skinne, der fungerer som en hylde til toiletartikler, og holder dem inden for rækkevidde. Materialet ombryder også karbadets surround og er malet den samme forårsgrøn for et muntert, indbygget look.

plankede vægge: Kør Side til side

foto af Costas Picadas/GAP Interiors

installation af brædder passer vandret til proportionerne af dette lange, smalle soveværelse. De samme planker bruges i loftet, hvilket skaber en behagelig følelse af kabinet; en helt hvid palet får det lille rum til at føles lyst.

Vintage detaljer

godt udformet og praktisk, periode-look træværk, inventar, fittings, og isenkram tilføje et personligt præg—og en følelse af historie—til uformelle rum.

åbne hylder

intet er bedre til at holde hverdagens retter lige ved hånden. Overdimensionerede beslag giver disse hylder en håndlavet fornemmelse; skruekroge sætter farverige kopper på skærmen.

Vintage detaljer: Væghængt opbevaring

foto af David Prince

Old-timey køkkener var mindre. Pladestativer og hængende hyldeenheder tog mindre plads end fritstående hytter og skænke. Dette stykke yndefulde bue, buede beslag og beadboard tilbage er traditionelle hånd; cubby arrangøren opdaterer det til i dag.

Vintage detaljer: indvendige skodder

foto af Christopher Drake/Loupe Images

oprindeligt blev betjente skodder brugt til at holde solen ude. I dag er de både funktionelle og dekorative. Den godt slidte malingsfinish på dette par tilføjer et rustikt strejf af tekstur i et simpelt soveværelse.

Vintage detaljer: Tråddørpaneler

foto af Nick Carter/GAP Interiors

kyllingetråd blev oprindeligt brugt på pantrydøre til at lade luft cirkulere omkring lagrede rodgrøntsager. Installeret bag glasfronter giver det et strejf af landets charme.

Vintage detaljer: Støbejernsvask

foto af Thibault Jeanson

svømmebassiner med indbyggede backsplashes og vægmonterede vandhaner har et smukt utilitaristisk look. Denne store dobbeltvask forankrer et fælles bad, der giver masser af plads til oprydning efter en dags arbejde. Hylden under spejlet kompenserer for manglen på dækplads.

Vintage detaljer: klo-fod badekar

foto af Heather Levin/IPC billeder

forhøjet på kugle-og-klo fødder, en old-school soaker i porcelæn-belagt støbejern kan bare være højden af afslappede stil. Blommemaling, der bruges på dette karbadets sider og på den omgivende valsning, giver det et opdateret look, der er lige hjemme med mørkfarvede trægulve.

Vintage detaljer: Træ Peg Rail

foto af Julian var

i et bad er det en problemfri måde at hænge håndklæder på-bare smid dem der for at tørre. I hele huset, pindeskinner kan fungere som både møllearbejde accenter og opbevaringsløsninger til alt fra karklude til rygsække.