Articles

Sådan finder du Grupper på Kik

de, der bruger Kik, ved, hvordan gruppechatten trender med denne app i disse dage. Faktisk, dem, der ikke har brugt appen endnu, får den på deres smartphone til at udforske Kik-grupperne. Hvad er Kik Group alligevel? Godt, selve navnet forklarer, at det er en gruppe mennesker, der taler med hinanden over chat. Så, hvad er nyt om det? Hver messenger tilbyder gruppechat; du kan oprette din egen, hvis du vil. Hvad der er anderledes med Kik Group er, at du kan deltage i en gruppe, som måske ikke nødvendigvis er oprettet af en af dine venner; du kan være blandt de samlede fremmede.

normalt oprettes Disse grupper af enkeltpersoner eller organisationer til specifikke formål. For eksempel kan et firma oprette en gruppe for sit brand for at fremme det yderligere. En person vil måske starte en gruppe for at diskutere et emne. Det er blevet bemærket, at nogle mennesker opretter grupper til at hænge ud med andre. De finder ‘Kik’ i at tilbringe tid med de fremmede.

uanset din grund, hvis du ønsker at blive en del af en gruppe, fortsæt med at læse.

Trending : Top 10 Apps som Kik Messenger

find grupperne på Kik

mange gange er det hit og forsøg, du skal stole på. Ved at bruge de relevante søgeord under søgningen er der en stor chance for, at du kan snuble over den ønskede gruppe. For eksempel, hvis du ønsker at deltage i gruppen af civilingeniører, kan du søge efter det ved hjælp af nøgleordet ‘civil engineer’.

dette er en ganske specifik søgning. Hvis du mener, at en sådan søgning ikke giver dig nogen resultater, kan du også slå op på de sociale mediesider. Der er nogle værter for Kik-grupperne, der bruger sociale medier til at promovere deres grupper. Facebook, Tumblr, kvidre og Instagram er nogle af de sociale mediekanaler, du kan bruge til at kigge efter de ønskede grupper.

nogle grupper findes, men der er ikke meget aktivitet der. Du skal muligvis deltage i flere grupper, før du kan finde den rigtige.

deltagelse i grupperne på Kik

primært er der to måder, du kan være en del af gruppechatten. Hvis du er blevet inviteret af et af gruppemedlemmerne eller administratoren til at deltage i chatten, kan du blive en del af det med det samme. Den anden måde er at kigge efter den type gruppe, du vil deltage i, og sende anmodningen.

nogle grupper er åbne, mens de andre er lukkede. Med den åbne gruppe behøver du ikke administratorens tilladelse til at deltage i gruppen. Hvis gruppen er ‘lukket’ eller ‘privat’, sendes anmodningen til administratoren, og din tilmelding vil være betinget af godkendelsen.

hvis du har koden til en bestemt kode, kan du åbne scannerskærmen gennem appen og pege kameraet på din telefon til koden.

hvis du har en ven, der allerede er i den gruppe, du vil deltage i, kan du bede dem om at sende dig invitationen.

Check : Sådan logger du kik online

tilslutning til gruppen med gruppe Kik-kode

du har brug for den nyeste version af Kik for at kunne bruge koden til at deltage i gruppen. Uanset om du bruger iOS eller Android, kan du deltage i en gruppe ved at scanne gruppekoden. Her er hvordan:

  • fra hovedskærmen i appen, hvor chatlister vises, skal du fra toppen trække kodescannerskærmen
  • Hold kameraet op mod gruppekoden for at scanne det

sammenføjning med Kik group hashtag

hvis du ikke har koden, men du har gruppe hashtag, kan du stadig deltage i gruppen. Denne metode bruges mest af dem, der har den ældre version af appen.

  • 1. Gå til hovedskærmen til chatlisten for appen og:

– p> – på din iOS-enhed skal du trykke på ikonet mærket ‘Tal med’ øverst til højre

– på din Android-telefon er det samme ikon nederst til højre

  • 2. Du vil se søgefeltet, indtast hashtaggen der
  • 3. Navnet på gruppen vises; du kan trykke på navnet for at få adgang til infoskærmen
  • 4. Du kan trykke på og deltage i gruppen