Articles

Sådan foreslår du 101: 13 ting at gøre for det perfekte ægteskabsforslag

uanset om du mødtes tilbage i gymnasiet, gennem en fælles ven på college eller på en datingapp, fandt du kærlighed—og det er tid til at få det til at holde fast. Men som vi er sikre på, at du allerede ved, at finde ud af, hvordan man foreslår, er en stor virksomhed (Hej, shopping for en ring og huske den tale).

for at få dit længe ventede øjeblik til at køre så glat som muligt, tappede vi ekspertisen hos forslagsplanlægger Aleksandra Uritis. Forude vejer Uritis ind på 13 ting, du ikke kan glemme at gøre, før du kommer ned på det ene knæ.

Mød eksperten

Aleksandra Uritis er en event design og forslag planner for OG professionelle forslag planlægning selskab, Ja piger.

Michela Buttignol/Brides

Sådan planlægger du et forslag

klar til at pop spørgsmålet? Her er nogle ting at overveje først.

1. Sørg for, at du er på samme side

dette kan virke indlysende, men inden du begynder at planlægge, er det vigtigt at sikre, at du begge har ægteskab på hjernen. Tal med din partner om fremtiden. Fortæl dem, at du en dag gerne vil være gift og spørge, om de ser ægteskab i deres fremtid, også. Nervøs for at få denne samtale til at føles for meget som et forslag? Hold det bredt ved at diskutere din bedste vens nylige engagement og føre ind i det på den måde. Er det en hård samtale? Ja. Men forhåbentlig kommer du væk fra det med en ide om, hvad din partner vil sige, når du åbner ringboksen.

2. Chat med deres forældre

Old school? Ja. Vigtigt? Måske. Det afhænger virkelig af familien. Hvis din partner på nogen måde har antydet, at du har brug for at bede hans eller hendes forældre om deres hånd i ægteskabet, skal du gøre det. Det betyder dog ikke, at din partner er nogens ejendom. Prøv noget som dette: “Jeg er dybt forelsket i din søn/datter, og vi vil tilbringe vores liv sammen. Jeg planlægger at foreslå og vil have dig til at være involveret i dette spændende øjeblik.”

3. Køb Bauble

forlovelsesringen er et smykke, som din partner vil bære hver dag resten af deres liv, så få en fornemmelse af, hvad de virkelig elsker. Tag billeder af de smykker, de bærer hver dag, kig på deres Pinterest-tavler, eller bed en nær ven eller et familiemedlem om at hjælpe med at indsnævre det. Hvad angår juvelerer, få anbefalinger for at sikre dig, at du køber fra en betroet butik med gode anmeldelser og service. Sidst men bestemt ikke mindst, find ud af deres ringstørrelse. Hvis det ikke er en hemmelighed, bare spørg. Hvis du går overraskelsesruten, skal du kontrollere din partners smykker. Find en ring, som han eller hun bærer regelmæssigt (og noter, hvilken finger den fortsætter). Så enten bringe det med dig til en guldsmed eller markere, hvor langt det passer på din egen finger. Mange juvelerer kan også gøre et godt gæt på en ringstørrelse baseret på din partners højde og vægt. Og der er altid ændre størrelse.

4. Få personlig

nu hvor du har en ring, er det tid til at planlægge forslaget. Tænk på den type forslag, din partner vil elske, hvad enten det er en storslået gestus, et intimt øjeblik eller en overraskelse omgivet af familie og venner. Uanset dit budget siger Uritis først at finpudse på et smukt, sentimentalt sted, som du nemt kan glamourisere for at sætte stemningen. “Find et køligt rum, der betyder noget for dem. Det kan bare være din hyggelige stue, men dæk den ud med tonsvis af stearinlys, og det ændrer helt rummets fornemmelse,” rådgiver hun. Tjen store point med Personalisering, også, og styre uden om en-størrelse-passer-alle ideer.

5. Overvej at hente en Pro

du kender din kærlighed bedst, men nogle gange er det værd at outsource for lidt ekstra forslagshjælp. Virksomheder som Yes Girls tager sig af alt fra logistik til sourcing—leverandører-bare ved, at en sådan luksus vil koste dig. Med tusinder af forslag under deres bælter, disse planlæggere ved en ting eller to om at gøre din milepæl med bøjet knæ desto mere mindeværdig og, mest vigtigt, bekymringsfri. “Du kan forblive rolig og samlet og nyde denne gang, fordi det også er et stort øjeblik for dig,” siger Uritis. “Vi kan gøre alle backend-tingene, så du kan tage al æren og se fabelagtig ud.”

6. Tag noter

Du behøver ikke at have din tale helt skrevet ud, men brug lidt tid på at skrive ned, hvad du gerne vil sige. At få dine tanker på papir vil give dig en retning, når det er tid til at stille spørgsmålet, selvom du alligevel ender med at vinge halvdelen af det. Hvad angår hvad man skal sige, når man rent faktisk foreslår, ramte Uritis kunder typisk deres partners bedste kvaliteter eller endda recap det øjeblik de vidste, at deres S. O. var den ene. “Det er bare virkelig at være ægte og føle sig så elsket og ophidset i det øjeblik,” tilføjer hun. “Og det kan være kort—det kan være et par sætninger. Men at tale om, hvad de elsker ved dem, og hvor begejstrede de er for deres fremtid sammen, ville være de to bedste ting at bringe op.”Selvfølgelig, glem ikke at tack på “vil du gifte dig med mig?” bit.

7. Planlæg en fest

Du behøver ikke at planlægge en fuld forlovelsesfest, men sørg for at du har en ide om, hvordan de to vil fejre det store øjeblik. Book et bord på din yndlingsrestaurant, sæt noget Champagne i køleskabet, eller få et par venner, der venter i vingerne.

Læs virkelig ind i din partners personlighed for at afgøre, om en privat en-til-en-fest eller en fuldgyldig familieaffære ville få dem til at føle sig mest behagelige.

8. Opret en falsk baggrundshistorie

for at undgå at sprænge overraskelsen, kom med en idiotsikker ruse, der fører din S. O. off track lidt. De ved måske, at der er noget, især hvis du tager en tur eller har usædvanlige planer, men en falsk spilplan “holder forslagsstilleren rolig, hvis han eller hun føler, at de virkelig er usikre i denne” løgn”, siger Uritis.

9. Hold ringen sikker

fra det andet, du har ringen i dine hænder, skal du holde den sikker. Invester i forsikring og find derefter et sikkert sted at skjule ringen, indtil det er tid. Når du er klar til at foreslå, sikkerhed er stadig nøglen. Sørg for, at ringen er sikker i en lynlåslomme eller sikkert i kassen—et sted kan du nemt nå uden at tabe den.

10. Har en fotograf på Standby

uanset om du ansætter en professionel eller stoler på din fremtidige svigerinde og hendes iPhone, vil din forlovede, der snart skal være, elske dig endnu mere for at finde nogen til at dokumentere lejligheden. Hvis de ikke har nogen anelse om, at forslaget kommer, kan du forvente absolut episke reaktion snapshots. Faktisk, uritis anbefaler stærkt, at hendes klienter booker en fotograf, “især i denne dag og alder, når du gør det til” gram ” – bonusen: du kan endda fordoble dig for en improviseret forlovelsesoptagelse.

11. Opbevar Bauble diskret

intet ødelægger spontanitet hurtigere end din partner, der ser udbulningen af en ringkasse fra lommen. For at redde dagen opfandt Yes Girls faktisk det ultimative forslag hack: boksens sok. Dette bærbare tilbehør leveres med en lille lomme og lille ringkasse, klar til øjeblikkelig hentning, så snart du bøjer dig ned til det ene knæ.

12. Vær fleksibel

livet sker, så vær forberedt på at gå med strømmen. Skynd dig ikke med forslaget, bare fordi solen er ved at gå ned, eller middagen er næsten forbi—vent til øjeblikket virkelig føles rigtigt. Og hvis du har planlagt noget lidt mere lavmælt, det kan meget vel betyde at vente et par dage, hvis din kæreste er stresset fra arbejde, eller vejret ikke samarbejder.

13. Skynd dig ikke

nu er du klar til at stille spørgsmålet! Når øjeblikket kommer, tag en dyb indånding, kom ned på det ene knæ og pitch den sentimentale tale, du sandsynligvis har øvet en million gange. Ifølge Uritis betyder det virkelig ikke noget, hvilket knæ du går ned på, men hvis du har gemt ringen i din sok, skal du knæle på den modsatte side. Giv din partner et øjeblik-der skal gives rigelig tid til at behandle/græde/kramme det ud. Derefter, når de har samlet sig selv, finde ud af, hvornår de officielt skal sætte på ringen. Eller din partner kan slå dig til punch og holde deres hånd for dig at gøre hædersbevisninger.